Xbox360man Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Kua :-/ :D mám velký problém poradil by mě někdo co bych teď měl dělat ? Chci se přihlasit na aukro a nepomatuji si heslo :( a jelikož jsem před rokem nevyplnil tu kontrolní otázku jmeno matky za svobodna tak nemohu vyuzit funkce zaslani hesla na email. :( nevím proč si nemohu vzpomenou na to heslo :-/ plz pokud má ňekdo nakou radu budu za ni rád mam tam hodne komentu a nechci jet od znova... prosim reci jako ze sem vul ze si to nepamatuju si nechte. Tak jsemzapoměl jedno heslo no... díky za rady pokud se to vyřeší pošlu aji naky crd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<^KeNnY^> Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Možná ti to pomůže :) Já jsem řešil podobnej problém, pak mi došlo, že heslo musí obsahovat i jedno číslo, takže jestli jsi zvyklej používat pořád stejný heslo, tak zavzpomínej jestli sis k tomu jenom nepřidal nějaký číslo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamps Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Sice OT, ale asi nebudu jedinej kdo ti to tu řekne - jsi strašně nezodpovědnej.. ''Tak jsem zapomněl jedno heslo no''.... hezký. Řekl bych, že máš docela smůlu.. jaké ponaučení z toho plyne? Nebýt hlupák. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xbox360man Posted February 26, 2010 Author Report Share Posted February 26, 2010 Možná ti to pomůže :) Já jsem řešil podobnej problém' date=' pak mi došlo, že heslo musí obsahovat i jedno číslo, takže jestli jsi zvyklej používat pořád stejný heslo, tak zavzpomínej jestli sis k tomu jenom nepřidal nějaký číslo ...[/quote']Díky to by mohlo pomoc zkusím to určitě moc díky. :)) Lamps : jako že si nevzpomenu na jedno heslo tak jsem hlupáák no podle tebe jo. Podle me to jsi ty protože jsem psal at si tyhle kecy necháte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xbox360man Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 Lock:... ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3n3s!s Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 vzpoměl sis ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xbox360man Posted March 3, 2010 Author Report Share Posted March 3, 2010 nene já si pamatuji to původní pak jsem si ho změnil a jsem v loji :D psal jsem na aukro a posílal jsem důkaz že je účet můj a čekám na heslo. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts