Jump to content
  • 0

XBOX 360 HRY nejde stahovat

Shadow222

Question

Lidi tak toto je fakt moc, stahuju už pátou hru a vždycky u nějakýho partu chyba share-rapid buď dlouho nidk onestáhl nebo je chybně nahrán na server nebo je na disku který je momentálně off

czshare není dostupný, tak sakra jak to mám stáhnout už fakt zuřím...

jinak nevíe jak dlouho budou ty disky off zítra odjíždím chcu ještě stáhnout tak 3 hry (ninja gaiden 2, dark saiders a buď prototype, the saboteur nebo TDU).

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Jaký třeba, a loadfile nemá omezení a jede to plnou rychlostí, jediný co jeu je ještě megaupload ale ten je omezenej, platím share-rapid a czshare.

Ale fakt že tam je všechno pomazaný mě dost rozčiluje. Je to pak strašná ztráta času a creditu (sice jen třeba za jeden part ale ten má třeba 700 mb)

btw. teĎ to jedu přes torrenty když se vydaří jede to aji 1,5 mb ae teĎ jen 70 kb/s chjo

• 0
Jaký třeba, a loadfile nemá omezení a jede to plnou rychlostí, jediný co jeu je ještě megaupload ale ten je omezenej, platím share-rapid a czshare.

Ale fakt že tam je všechno pomazaný mě dost rozčiluje. Je to pak strašná ztráta času a creditu (sice jen třeba za jeden part ale ten má třeba 700 mb)

btw. teĎ to jedu přes torrenty když se vydaří jede to aji 1,5 mb ae teĎ jen 70 kb/s chjo

a koukal ses do nahradnich partu na share rapid? tam vetsinou sou... staci cist, jeset sem nemel se zadnou hrou problem