Erik37 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Ahoj chcel by som sa opytat naco je v hrach Install Data a kcomu to je dobré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Instalace hry na Memory stick - výhoda jen pokud máš UMD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk1ngs Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 a když mám UMD jáká je ta výhoda a proč maj Modi v avataru fotky holek ne že by mi to vadilo jen se ptám :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 a když mám UMD jáká je ta výhoda a proč maj Modi v avataru fotky holek ne že by mi to vadilo jen se ptám :D Nedělá to tolik hluku a šetři to baterku ... http://console-forum.net/showthread.php?t=83726 //EDIT: Mrkni se na ten odkaz ^^ a jestli tě to tolik zajímá, tak mi napiš PM, už jedem dost OT ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk1ngs Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 a ty girl avatary?? :D a jak ses stal modem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 27, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Do avataru si dej co chceš. Jak se stal modem ? .... :dozey: Odpovědi na všechno máš a už je to dost off, takže Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Erik37
Ahoj chcel by som sa opytat naco je v hrach Install Data a kcomu to je dobré?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts