Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HDD Filesystem RAW - obnova?

tekken90

Otázka

Mám tady "menší" probléms jedním diskem. Byl rozdělej na dva partitiony a chtěl jsem je spojti dohromady. Jeden sem naformátoval a chtěl spojit s druhým, ale během operace nastala chyba a druhý partition se nyní hlásí jako nenafrmátovaný disk typu RAW. Už jsem hledal po více fórech a chci se zeptat, jestli s tímhle má někdo zkušenosti, případně s aplikací GetDataBack, se kterou by měly jít všechny data obnovit i z RAW disku, ten následně naformátovat a pak data na něj zkopírovat.

Na disku mám hodně důležitý data, takže bych byl hodně rád, kdybych je dostal zpět ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

An_ Jo jo, na to se chystám. Podle diskuzí, co jsem četl, je to nejjistější způsob, jak to udělat, aby se nakonec nepoškodily i soubory na HDD. Teď akorát sháním nějakej externí disk, na kterej bych to hodil. Spíš by mě ale zajímalo, jestli už někdo něco takovýho dělal, případně jestli nepoužil jinej program..

Odkaz ke komentáři

• 0

Ja jsem presne tohle delal, ale jakej program jsem pouzil ti za boha nereknu. Proste jsem nasel nejakej na warforu - par jsem jich zkusil.. nektery jely dle zaznamu v MBR (takze pro RAW, kde uz nic takoveho neni nefungovaly) a pak konecne nejaky umel RAW. Samozrejme to trvalo pekelne dlouho, ale nakonec se vetsina obnovila. Byl to ale pak docela bordel to tridit.. Takze mp3 apod. veci jsem rovnou nechal napospas naslednemu formatu a nechal jsem si opravdu jen dokumenty a fotky.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu