USM Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Brý večer Chtěl bych se zeptat proč mi někdy ps3 při ukončování hry Quit game tak to nekdy trvá velmi dlouho nez se vrátí do menu a někdy to nekolikrát pípne a konzole se restartuje. Myslíte ze by to mohlo být tím ze mám aktualizaci 3.15 a kdyz my hra nabídne nejaký update tak já to odmítnu?? Můze to být tím??? Děkuji za odpověd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Primátor3 Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Ty neaktualizujes hry updatama..? Proc prosimte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kocurstvo Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 těma updatama to nebude. Nechci tě strašit, ale mi to dělalo taky a pak mi odešla bluray mechanika... Ale jak říkám, nechci tě strašit... Mimochodem, nová BR mechanika stojí okolo litru, takže žádná trága a vyměníš ji lehce sám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Puuuma Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 pri jakniych hrach to dela ? me to delalo pri fife tak jsem vymazal nastave profilu a je to v pohode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
USM
Brý večer
Chtěl bych se zeptat proč mi někdy ps3 při ukončování hry Quit game
tak to nekdy trvá velmi dlouho nez se vrátí do menu a někdy to nekolikrát pípne a konzole se restartuje.
Myslíte ze by to mohlo být tím ze mám aktualizaci 3.15 a kdyz my hra nabídne nejaký update tak já to odmítnu??
Můze to být tím???
Děkuji za odpověd
3 answers to this question
Recommended Posts