Jump to content
  • 0

GTA IV - Chyba grafiky?

ladislavczech

Question

Dobrý den,

mám takový menší problém při hraní gta4 jsem si všiml divného vykreslování stínů. Vyfotil jsem vám to. Je to takový mřížkovaný stín a jsem si jist, že toto tvůrci gta určitě neplánovaly vypadá to dost blbě nevím jestli je problém v televizi nebo HDMI kabelem mám FullHD LCD samsung P2270HD a HDMI kabel nějaký noname z okay elektra dlouhý 0,75 metru za 200kč.

Tento mřížkovaný obraz je trochu vidět když se kouknu na tv z blízka a koukám do dálky třeba na město nebo do dálky na selnici.

http://img90.imageshack.us/img90/425/270220101194.jpg

http://img64.imageshack.us/img64/1096/270220101196.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/5051/270220101195.jpg

16 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Hahaha, kdyby neco bylo spatne s TV nebo HDMI kabelem tak by vypadalo hrozne vsechno ne..? Dyt to je veleznamej fakt ze GTA IV ma strasnou grafiku a obzvlast stiny ktery vypadaj jak z roku raz dva. A navic GTA IV na PS3 ma grafiku jak podprimernych/slabsich pocitacich. Zvlast kdyz sviti slunce - to je hnus.

• 0

No nevím jestli je to veleznámej fakt, protože jsem o tom hledal nějaké informace, ale nikde jsem nic nenašel ale budiž grafika celkově není nejlepší, ale zase rozhodně ne nejhorší to už přeháníš! Navíc GTA 4 má jako jedna z mála her 1080p rozlišení a hry v 720p vypadaj uplně příšerně.

Podle mého je GTA4 opravdu vydařená hra s dobrou grafikou až na ty hrozné stíny ale jinak dobrý...

P.S. to slunce se mi libí ze všeho nejvíce :-D

• 0
No nevím jestli je to veleznámej fakt, protože jsem o tom hledal nějaké informace, ale nikde jsem nic nenašel ale budiž grafika celkově není nejlepší, ale zase rozhodně ne nejhorší to už přeháníš! Navíc GTA 4 má jako jedna z mála her 1080p rozlišení a hry v 720p vypadaj uplně příšerně.

Podle mého je GTA4 opravdu vydařená hra s dobrou grafikou až na ty hrozné stíny ale jinak dobrý...

P.S. to slunce se mi libí ze všeho nejvíce :-D

Jak moc mam rad tuhle hru, tak te muzu ujistit ze na PS3 nebezi v 1080p dokonce ani v 720p ale presne v 1120x630

• 0
Jak moc mam rad tuhle hru, tak te muzu ujistit ze na PS3 nebezi v 1080p dokonce ani v 720p ale presne v 1120x630

To je možný, protože zrovna dneska jsem se hrabal v nastavení televize a zjistil jsem, že se mi to zobrazuje špatně a když jsem dal režim přispůsobit obrazovce tak se mi obraz trochu oddálil... v tom případě nechápu proč je na obalu hry napsáno 1080p

• 0
Dobrý den,

mám takový menší problém při hraní gta4 jsem si všiml divného vykreslování stínů. Vyfotil jsem vám to. Je to takový mřížkovaný stín a jsem si jist, že toto tvůrci gta určitě neplánovaly vypadá to dost blbě nevím jestli je problém v televizi nebo HDMI kabelem mám FullHD LCD samsung P2270HD a HDMI kabel nějaký noname z okay elektra dlouhý 0,75 metru za 200kč.

Tento mřížkovaný obraz je trochu vidět když se kouknu na tv z blízka a koukám do dálky třeba na město nebo do dálky na selnici.

http://img90.imageshack.us/img90/425/270220101194.jpg

http://img64.imageshack.us/img64/1096/270220101196.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/5051/270220101195.jpg

tohle je na PS3 uplne normalni....na PC tohle diky nastaveni very high stinu uz neni.....ale PS3 neni PC....takze nemas nic spatne proste to tak je....ale ani na Xboxu to neni o moc lepsi....jen na tom PC to na nejvyssi vypada lip no :)

• 0
tohle je na PS3 uplne normalni....na PC tohle diky nastaveni very high stinu uz neni.....ale PS3 neni PC....takze nemas nic spatne proste to tak je....ale ani na Xboxu to neni o moc lepsi....jen na tom PC to na nejvyssi vypada lip no :)

Ale PS3 by větší grafiku zvládlo vždyť má přece 8-jádrový procesor to musí mít sakra nějaký tah ne :cheesygrin: no uznávám, že ps3 má trochu horší grafickou kartu, ale procesor by to měl jistit ne ? podle mně to vývojáři gta jen odflákly

• 0
Ale PS3 by větší grafiku zvládlo vždyť má přece 8-jádrový procesor to musí mít sakra nějaký tah ne :cheesygrin: no uznávám, že ps3 má trochu horší grafickou kartu, ale procesor by to měl jistit ne ? podle mně to vývojáři gta jen odflákly

na PS3 sou uz z pravidla hry horsi(ty co jsou na XBOX PC i PS3)...a fakt nezalezi ze ma 8 jadrovej procoser porad je to jenom konzole a ne PC ktery ma defakto jakou chce grafiku.....

• 0

Vis jak to je narocny naprogramovat hru na 8-jadrovej procesor..? To snad ani nejde, i 4-jadra na PC maj doted problemy a 2-jadra sou nekdy lepsi. A navic PS3 vyuziva to jedno hlavni jadro.

• 0

Už jsem jednou GTA dohrál na PC, teď mám pár týdnů PS3 a GTA4 Special Edition a Je fakt že na PC jsem měl stáhlej dohled a celkově grafiku okolí protože mám AMD64X2 4400+ což má takt 2,2 Ghz a pro GTA4 je pro 100% plynulost hry nutný 4-jádro z důvodu velikosti města, ale rozhodně na tom PC se mi grafika líbila víc než na PS, na PS mi přijde taková rozmazaná a chybí mi i některý tlačítka což jsem měl na PC, napříkld při střelbě z auta mi na PS nejde nejdříve mířít pak střílet, zaměřovač se ukáže až začnu střílet, což je pozdě a škoda nábojů :-)

• 0
Už jsem jednou GTA dohrál na PC, teď mám pár týdnů PS3 a GTA4 Special Edition a Je fakt že na PC jsem měl stáhlej dohled a celkově grafiku okolí protože mám AMD64X2 4400+ což má takt 2,2 Ghz a pro GTA4 je pro 100% plynulost hry nutný 4-jádro z důvodu velikosti města, ale rozhodně na tom PC se mi grafika líbila víc než na PS, na PS mi přijde taková rozmazaná a chybí mi i některý tlačítka což jsem měl na PC, napříkld při střelbě z auta mi na PS nejde nejdříve mířít pak střílet, zaměřovač se ukáže až začnu střílet, což je pozdě a škoda nábojů :-)

Na to je jednoduchej trik, mackej to tlacitko na strelbu hodne rychle za sebou takze to nestrili ale jen se zobrazuje rychle prerusovane ten zamerovac zameris a pak strilis, idealni treba na zabijeni tech holubu :) (pigeons)

Jinak na PS toe fakt nejhorsi, i na Xboxu to bezi v 1280x720 a vypada to o dost lip,mel jsem to na porovnani, a je to fakt znat oproti tem 1120x630 na PS3, a multiplatformovky budou vzdy hezci na Xku, protoze se na nej jednodusejc programuje a ma fakt o neco lepsi grafickou kartu, ale exkluzivky kuli tem za to PS3 stoji ;)

• 0

corvette presne tak, tak to je.

ladislavczech: PS3 je na trhu 3 roky, porad mam ale pocit jakoby byla v zacatcich a pravy potencial se jeste neukazal. Ale na to, ze to ma 8-jadrovej procesor bych moc nespolehal. Ale rozhodne se grafika vypiluje, PS3 ma hodne co nabidnout, grafika bude nejlepsi u exkluzivnich titulu pro PS3.

• 0

je to škoda, páč gta je dobrá hra i když jsem víc zvyklej na myš, ale nový hry pro PS3 jsou bomba, jinak schánim tekkena 6 kdybyste ho někdo měli a nechtěli tak bych ho mohl za něco vyměnit :-), a zkoušel jsem demo adventury Havy rain a ta grafika u toho je fakt doost dobrá, jsem zvědavej až seženu Bioshock 2 jakou bude mít grafiku, ale myslim si že dřív ho seženu na PC :-D