Ingnition Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Máte výkonný stroj a je pro vás GTA IV graficky nezáživné? Nejste spokojeni s absencí vyhlazování? Tak to doporučuji shlédnout tento článek... Mód ENBSeries, který stojí za vylepšením grafiky mimo jiné také u GTA SA, vychází pro jeho pokračovatele, GTA IV. Mód přichází s vylepšením doostřování (Anti-Aliasing), nasvícení scény a stínování, které nebylo v GTA IV zcela dokonalé. Mód je ke stažení na oficiálních stránkách: http://enbseries.gtamaps.net/download_en.html Nemá cenu psát další komentář, obrázky mluví za vše: Zdroj: Deitas.eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Já mám právě teď problém s GTA 4. Nejdou mi textury, prostě všechno prosvítá a když se na začátku rozjedu s tím autem, zčerná všechno kromě minimapy a hotovo. Zkoušel jsem asi 3 patche a nic. Ovladače grafiky mám nejnovější. Sestavu mám dostatečně výkonou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 reinstal si zkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Jestli je to grafická karta Ati ... tak se ani nedivím že to má problémy ... s tímhle sem se setkal u crysis a řešením bylo vyměnit hd 3850 nvidii GTX 240 a jede vše bez problémů ... a nebo zkusit použít neoficialní drivery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 celkem hezky...sice tam bude AF ale zase textury to rozmaze...... EDIT:umite nekdo rusky?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Je tom moc pekny, akorat ten link je nejakej divnej. Nemas lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 kapku uz stary cca pred 3mesici to bylo na bonuswebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Ani download link a ani obrázky mi nejdou....:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 stahnul jsem toa a nejak mi neprijde ze by to bylo az tak vyrazne. jsou trochu upravene barvy a maly antialiasing.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.