Ingnition Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Máte výkonný stroj a je pro vás GTA IV graficky nezáživné? Nejste spokojeni s absencí vyhlazování? Tak to doporučuji shlédnout tento článek... Mód ENBSeries, který stojí za vylepšením grafiky mimo jiné také u GTA SA, vychází pro jeho pokračovatele, GTA IV. Mód přichází s vylepšením doostřování (Anti-Aliasing), nasvícení scény a stínování, které nebylo v GTA IV zcela dokonalé. Mód je ke stažení na oficiálních stránkách: http://enbseries.gtamaps.net/download_en.html Nemá cenu psát další komentář, obrázky mluví za vše: Zdroj: Deitas.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RodriguezTwiggy Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Já mám právě teď problém s GTA 4. Nejdou mi textury, prostě všechno prosvítá a když se na začátku rozjedu s tím autem, zčerná všechno kromě minimapy a hotovo. Zkoušel jsem asi 3 patche a nic. Ovladače grafiky mám nejnovější. Sestavu mám dostatečně výkonou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdyr Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 reinstal si zkusil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix1468622475 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Jestli je to grafická karta Ati ... tak se ani nedivím že to má problémy ... s tímhle sem se setkal u crysis a řešením bylo vyměnit hd 3850 nvidii GTX 240 a jede vše bez problémů ... a nebo zkusit použít neoficialní drivery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapr Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 celkem hezky...sice tam bude AF ale zase textury to rozmaze...... EDIT:umite nekdo rusky?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonny18 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Je tom moc pekny, akorat ten link je nejakej divnej. Nemas lepsi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azumaninja Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 kapku uz stary cca pred 3mesici to bylo na bonuswebu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smaky Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Ani download link a ani obrázky mi nejdou....:roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manek100 Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 stahnul jsem toa a nejak mi neprijde ze by to bylo az tak vyrazne. jsou trochu upravene barvy a maly antialiasing.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts