Jump to content

GTA IV s výrazným grafickým vylepšením

Ingnition

Recommended Posts

Máte výkonný stroj a je pro vás GTA IV graficky nezáživné? Nejste spokojeni s absencí vyhlazování? Tak to doporučuji shlédnout tento článek...

Mód ENBSeries, který stojí za vylepšením grafiky mimo jiné také u GTA SA, vychází pro jeho pokračovatele, GTA IV. Mód přichází s vylepšením doostřování (Anti-Aliasing), nasvícení scény a stínování, které nebylo v GTA IV zcela dokonalé.

Mód je ke stažení na oficiálních stránkách:

http://enbseries.gtamaps.net/download_en.html

Nemá cenu psát další komentář, obrázky mluví za vše:

imgprev.php?id=Li91cGxvYWQvY2xhbmVrL2d0YWl2bW9kL2d0YTRhb3JpZygxKS5wbmc%3D&c&h=80 imgprev.php?id=Li91cGxvYWQvY2xhbmVrL2d0YWl2bW9kL2d0YTRibW9kKDEpLnBuZw%3D%3D&c&h=80 imgprev.php?id=Li91cGxvYWQvY2xhbmVrL2d0YWl2bW9kL2d0YTRjb3JpZygyKS5wbmc%3D&c&h=80 imgprev.php?id=Li91cGxvYWQvY2xhbmVrL2d0YWl2bW9kL2d0YTRkbW9kKDIpLnBuZw%3D%3D&c&h=80 imgprev.php?id=Li91cGxvYWQvY2xhbmVrL2d0YWl2bW9kL2d0YTRlb3JpZygzKS5wbmc%3D&c&h=80 imgprev.php?id=Li91cGxvYWQvY2xhbmVrL2d0YWl2bW9kL2d0YTRmbW9kKDMpLnBuZw%3D%3D&c&h=80

Zdroj: Deitas.eu

Já mám právě teď problém s GTA 4. Nejdou mi textury, prostě všechno prosvítá a když se na začátku rozjedu s tím autem, zčerná všechno kromě minimapy a hotovo. Zkoušel jsem asi 3 patche a nic. Ovladače grafiky mám nejnovější. Sestavu mám dostatečně výkonou...