Jump to content
  • 0

Dvd

lubinecko1

Question

Ahojte

Viem ze to je dost blba otazka ale nemozem nikde najst ktore sa najlepsie hodia ciste DVD-DL na napalovanie. Ja som pocul ze verbatim 2,4 ale ja si mozem zohnat len 4 rychlostne najmenej. Vadi to alebo nie??? Lebo ked som vzal na odskusanie neake a ked som napalil tak niektore isly a niektore pri instalacii alebo pri hrani mi vypisalo ze disk sa nemoze citat :ziped: Dakujem

17 answers to this question

Recommended Posts

• 0
no to su pluskove DVD ale problem nieje v tom ze hra sa nespusti. hra sa aj spusti ale kedy sa jej zachce tak vypise ze disk je poskrabany ze ho treba vycistit a pri tom je uplne cisty. Chapes??? a to iste roby aj pri instalovani

Tím pádem nechápu, proč v prním přízpěvku máš DVD-R DL..

Jinak tohle se mi dělo také, vyřeši jsem to novou externí vypalovačkou od Samsungu

Od té doby vypáleno přez 300 her a vše bez jedinho problému.

• 0

Ano' date=' tak přesně tuhle neber. Je to slimka a je pomalá.

Já mám tuhle - [url']http://www.alza.cz/externi-vypalovacka-samsung-se-s224q-d97276.htm[/url] ..je ještě levnější, je kompatibilní jak s windows - i při bootování, tak i s OSX..

• 0
Ano, tak přesně tuhle neber. Je to slimka a je pomalá.

Já mám tuhle - http://www.alza.cz/externi-vypalovacka-samsung-se-s224q-d97276.htm ..je ještě levnější, je kompatibilní jak s windows - i při bootování, tak i s OSX..

Čísla říkají opak ;) No, jestli máš osobní zkušenost, nebudu se hádat :)

// Aha :lol: asi nějaká chyba v přesměrování, máš pravdu :D

• 0

určitě toro napsal palírnu se kterou má pozitivní skušenosti..

jinak 100 odskoušené jsou všechny které mají v popisu že pálí DL ještě sem neviděl takovou která by s tím měla problémy..

http://www.lan-shop.cz/lg-gh22ns40-auaaxxb-gh22ns40-68582 + poslední verze firmwaru

přes toto ted pálím.. už asi 200 her vypaleno (a nespočet dalších věcí)

kup si jakoukoliv palírnu liší se jen kvalitou.. ale z osobní skušenosti si nemůžu značku LG vynachválit

• 0
Vtip je v tom, že hry se dají pálit jen na DVD+R DL, nejlépe verbatim. Na DVD-R DL si zahraješ veké kulové...

JerRry, spíš vtip je v tom, že máš asi maličko omezené znalosti a zkušenosti.. na DVD-R DL se pálí krásně a jde to taky parádně, a nejlépe verbatim?? jo, se taky říká, ale pokud někdo má dobrou palírnu, tak je úplně jedno, na co pálí.. třeba teď v poslední době si krásně pálim na TESCO DVD+R DL a jede to bez problému, časem, až se nějakej dostaví, tak to budu řešit, ale proč utrácet takový prachy za média.. ale to už tu bylo řešeno, tak nic:-)