Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sluchátka z říše snů?


Caanigia

Recommended Posts

Zdravím všechny 3.gif,

chtěl bych Vás požádat o radu. Mezi sluchatkama se vůbec nevyznám ikdyz porad něco na něčem poslouchám, spis to bylo tak ze který se mi dostali do ruky ty jsem používal. Protože používám Apple používám ty jejich, ale teď mi už odešli a to byli u druhy, usoudil jsem ze nemá cenu kupovat do nekonečna kupovat nejaký novy. Takže si chci konečně pořídit nejaký poradny který mi vydrží.

Ale proč pisu z říše snu? Nejsem si jist jestli se totiž moje požadavky daji splnit 2.gif chtěl bych totiž sluchátka bezdrátove a šli mi pripojit k iPhone a macbooku, asi nejspis přes Bluetooth ze? Abych mohl na cestách poslouchat na nich z iphonu a doma se přes ne koukat třeba na filmy na macbooku, nevím jestli něco takového jde, aby se to dalo bez USB třeba jako mám bezdrátovou mys, asi čisté přes Bluetooth jako jsou nektera handsfree?! To je asi to hlavní, jako druhé by se mi libili nejaké na kterých bych si mohl vychutnat nejakym zpusobem basy, to taky nevím jestli jde. Protože sluchátka by sloužili opravdu jen ke dvoum věcem, z 80% na poslouchani druandbassu a z 20% na sledováni filmu. Možna v budoucnu připojeni k led tv. Přijímáni hovoru když by to bylo u iphonu by bylo tresnickou na dortu, ale ne tak důležitou jako dva požadavky předchozí :)) Opravdu nevím jestli takova sluchátka existuji proto se ptám zde, tak se kdyžtak omlouvám tem kterym přijde můj dotaz zbytečný :)) ...... Jo a to asi hlavní, maximalni hranice je jen 10 000Kč, nevím jestli je to hodně nebo málo ale takové je bohužel můj limit:(. A také jsem schopny možna je připadne sehnat i ze zahraničí, když bych věděl jake a ze se u nás neprodavaji. Děkuji předem všem !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z říše Snů říkáš? Hmm, tak takový jedině od Arabely. A u nás se sehnat nedají, ty jsou k dostání jenom v říši Pohádek... A platíš tam duší z Rumburaka ;)

Edit: Ještě jsem zapomněl na takovou drobnost, tyto sluchátka mohou nahradit i jetpack

NESPAMUJ ! jinak jen abych byl k tematu nevim proc chces bezdratove ale ted sem prijel z alzy koupil sem si klasiku KOSS PORTA PRO a zvuk na ipodu si nemuzu vynachvalit ale jak myslis myslim si ze te ten kabel nezabije :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NESPAMUJ ! jinak jen abych byl k tematu nevim proc chces bezdratove ale ted sem prijel z alzy koupil sem si klasiku KOSS PORTA PRO a zvuk na ipodu si nemuzu vynachvalit ale jak myslis myslim si ze te ten kabel nezabije :D

říká mi to hodně lidí, na bezdrátu se mi libí to že mi nikde nepřekáží kabel a nejsem jím omezovanej, proste ta jednoduchost, ale zacinam premejslet i o nejakym dratu, ale chtel bych to vynahradit aspon nějakým poradnym designem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bluetooth sluchátka jsou sice super věc, ale každé je něčím vykoupeno. Máš volnost pohybu, ale ten zvuk je trochu špatný. Prostě je to spíše pro nenáročného posluchače a zrovna u bassů si myslím, že nic moc. Drát je prostě drát - vyšší přenosová rychlost atd.

S tvými požadavky moc nevím no. Já bych doporučovala sluchátka spíše dvoje. Jedny na ven - nějaké in ear sennheiser, shure atd. A jedny klasický uzavřený s hlavovým mostem na doma na filmy atd třeba zase Sennheiser. Nedokážu si totiž představit dívat se doma na film s in ear sluchátky a naopak venku běhat s velkýma s mostem. Ale je to na tobě.

Pokud máš ale rozpočet opravdu 10k tak se ti podaří koupit oboje dvoje sluchátka na velice dobré úrovni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chceš univerzální bezdrát s trochu kvalitním zvukem, tak tohle by mohlo být ono: http://www.alza.cz/nokia-bh-905-d139357.htm

Nekde jsem četl, že mají kvalitní zvuk (samozřejmě v kategorii bezdrátových sluchátek). K iphonu by měli jít normálně připojit, ale chtělo by to vyzkoušet. Výhoda je že mají třeba mikrofon, ale nevim jestli by byl funkční na iphonu. V PC se to dá použít společně s nějakou bluetooth usb klíčenkou a měl by fungovat i mikrofon (např. na skype, ventrilo...).

Drátový sluchátka jsou určitě lepší volbou. Sám jsem jeden čas uvažoval o bezdrátu, ale má to víc nevýhod než výhod. Pokud by ses rozhodoval pro drátový, tak je asi lepší koupit dvoje (venkovní a domácí) a vpohodě se vejdeš do 10k. Na ven bych asi volil klasiku Koss porta pro nebo Sennheiser PX 100. Pokud chceš do uší, tak Sennheiser ie 8 (podle mě lepší volba). Na doma asi něco od Sennheiseru (HD 600, 650).

Napsal jsem to přibližně jsou tam nějaký cennový rozdíly. Chtělo by to aby jsi napsal nějakej poměr ceny kolik chceš dát do sluchátek na doma a na ven. Jestli chceš ty domácí i na filmy, tak pokud máš v PC integrouvanou zvukovku, tak tam někdy je problém se sluchátky určenými na kvalitní poslech hudby. Lepší je na filmy koupit si nějaký PC sluchátka nebo to vyzkoušet, protože co jsem zkoušel já, tak třeba Koss porta pro jsou na integrovaný zvukovce skoro neposlouchatelný a nějaký logitech pro PC hrajou daleko lepší a přitom jsou asi za třetinovou cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice jsou s drátem ale...

No já sem si nedávno koupil tyhle špunty, okolní zvuky vůbec neuslyšíš http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61283 a musim říct že maj fakt dobrý bassy a vejšky.

Jinak pokud bys chtěl náhlavní tak tyhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72935 kámoš je má a prej hrajou o trochu líp, ale např. v busu to slyší každej, asi jako každý náhlavní :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Keď už je tu tá téma , tak by som sa vás chcel spýtať či máte skúsenosti s niektorímy z tychto slúchadiel

http://www.mp3.sk/razer-moray-inear-noise-isolation-gaming-earphone-black-p-104245.html

http://www.mp3.sk/koss-keb24g-p-101220.html

http://www.mp3.sk/koss-the-plug-p-2153.html

http://www.mp3.sk/creative-ep630-black-p-4316.html

Viem že tých odkazov je troška viac , ale potrebujem slúchadlá v trocha nižšej cenovej kategórii , a neviem sa rozhodnúť . Ďakujem .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu