Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

help please (Wii Modcip) specha...

Otázka

Odesláno

help prosim ja sem zrovna naletoval WIIKEY (mel by to bejt original kupovanej od prodejce z DE kterej je na ofic. strankach uvedenej jako distributor..) a nejede mi tam nic ani origo ani palene :-(((

vyzousel sem cca 6 her co sem vypalil na Verbatim DVD-R rychosti 4x ale i tak by meli jet aspon originaly ne?

EDIT: tak mi to nedalo a cip sem odpajel a originalky zase jedou.

kde je chybka? spatnej CIP ? nebo spatne pripajenej?

skusim ho tam vecer znovu pripajet ale jak vubec poznam ze ten WIIKEY jede??

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

ano vsechno beha a je to OK stal me cca 1300 i s postovnym i s sroubovakama

ja to kupoval tady: http://www.konsolenprofis.de na offic strankach je tahle firma uvedena jako prodejce..

no vzhledem k tomu ze sem ten cip 2x pajel a jednou odpajel tak to celkem slo.. jinak bych to mel hotove do hodinky... na webu je i navod v CZ na rozebrani... je to opravdu par sroubku...

• 0
Odesláno

Ja vim, ale jiny video v CZ zanim neexistuje (myslim), tak si s toho vezmi to rozebirani a skladani a na Wiikay se koukni na ofico stranky ty prodejny, tam je to docela dobre vysvetleny..

Jeste me tak napadlo, jakou pajkou ji ten Wiikay pajel???

od boba : dole napravo pod tvym postem je moc pekne tlacitko a je na nem napsane edit ... plz pouzivej ho dik :)

• 0
Odesláno

Jeste se chci zeptat, jestli jsi si zkousel hry na Gamecube??? Stacej na t o normalni DVD, nebo musim kupovat ty 8cm? A taky jak hry na Wii vypalujes? Protoze tam je problem s oteviranim iso ve virtualni mechanice, tak jsem vypaloval v alcohol 120% rychlosti 2x, ale kdyz DVD vratim do mechaniky, tak mi ukazuje, ze je prazdny (u PS2 je to v pohode) ale zatim jem vypalil jednu hru a jeste cekam na chip, takze nemuzu odzkouset. Jak dlouho trvalo, nez to z Nemecka dorazilo? A taky me napadlo, jak je to u Wiikay s Fw? Nikde sem se o tom nic nedocetl. Vim ze sem votravnej, ale stasne me to chytlo a nemuzu myslet na nic jinyho, nez na tohle.

• 0
Odesláno

ne ne GC hry sem nezkousel :-)) ani na to nemam cas :-)) vypaluju jen WIIckovy gamesy, navic nemam clasic controler :-)

Hry na WII vypalujuv NERU primo to ISO (ktera se ztahujou z webu) v Neru das vypalt IMAGE...

iso musi mit velikost 4 699 979

U Wiikey se da updatovat FW a to pres CD... ale zatim se to nedelal.. nemel jsem potrebu zatim mi vsechny hry fachaj .-)

jinak CIP dorazil cca po 8 dnech (vcetne vikendu) :-)

• 0
Odesláno

Hele ten region override - clovece pres seznam.cz pri hledani slova wiikey jsem nasel cz navod co se musi udelat, aby ti to slo s override ON ..

musis si stahnout naky maly bootcd iso, vypalit, bootnout z nej wii a potom tam vlozit wiikey dvd a vsecko potom facha..

jinak na konsole profis nabizej uz modchipovane wii ja do nej pujdu pac jsem anti talent :-D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu