Moderators Zinglbee Odesláno Únor 28, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Mám nainstalovaný Windows 7 Rc 7100 a měl by být "aktivovaný" ... Windows is activated Přitom mi to hází okno Takže kdo by věděl, ať napíše. (Odměna v credits, thx) - Případný warez poslat na PM - do topicu ne. Nechte si poznámky tipu "aktivaci neznáš" protože těch už jsem zkoušel více, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 28, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Tak tak , mame stejny problem , za vyreseni nabizim taky kredity :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Včera jsem ,řešil to samý ;) http://uloz.to/4095613/cw.rar (je to aktivátor ,spustíš aktivuješ ,restartneš ,nejnovější ,funkční,fungují i aktualizace ) Až to stáhneš tak to smaž ,at nešíříme warez a neděláme Mrkvosoftu vostudu :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zinglbee
Mám nainstalovaný Windows 7 Rc 7100 a měl by být "aktivovaný" ... Windows is activated
Přitom mi to hází okno
Takže kdo by věděl, ať napíše. (Odměna v credits, thx) - Případný warez poslat na PM - do topicu ne.
Nechte si poznámky tipu "aktivaci neznáš" protože těch už jsem zkoušel více, díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.