Moderators Zinglbee Posted February 28, 2010 Moderators Report Share Posted February 28, 2010 Mám nainstalovaný Windows 7 Rc 7100 a měl by být "aktivovaný" ... Windows is activated Přitom mi to hází okno Takže kdo by věděl, ať napíše. (Odměna v credits, thx) - Případný warez poslat na PM - do topicu ne. Nechte si poznámky tipu "aktivaci neznáš" protože těch už jsem zkoušel více, díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted February 28, 2010 Moderators Report Share Posted February 28, 2010 Tak tak , mame stejny problem , za vyreseni nabizim taky kredity :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DyTik Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Včera jsem ,řešil to samý ;) http://uloz.to/4095613/cw.rar (je to aktivátor ,spustíš aktivuješ ,restartneš ,nejnovější ,funkční,fungují i aktualizace ) Až to stáhneš tak to smaž ,at nešíříme warez a neděláme Mrkvosoftu vostudu :D ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Zinglbee
Mám nainstalovaný Windows 7 Rc 7100 a měl by být "aktivovaný" ... Windows is activated
Přitom mi to hází okno
Takže kdo by věděl, ať napíše. (Odměna v credits, thx) - Případný warez poslat na PM - do topicu ne.
Nechte si poznámky tipu "aktivaci neznáš" protože těch už jsem zkoušel více, díky.
2 answers to this question
Recommended Posts