Ryder3.0 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 ahoj mám problém s tímto programem nevím kam ho mám vložit vkládal sem ho snad do všech složek v psp :D tento program má koncovku .prx ...topic pro začátečníky sem četl:dozey: ....pls poraďte...nebo není to tím že to de jen na tu m33? mám gen-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 prx je plugin... takže do složky seplugins a do TXT souborů přidat řádek, viz Pro začátečníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 root:/seplugins/ (myslim) a upravit game.txt a vsh.txt(podle toho v čem se plugin bude používat) přidáním řádku ale už nevim jak se to píše ... to si udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Tohle stáhni, rozbal a obsah složky seplugins nakopíruj do ms0:/seplugins/. Potom skoč do recovery menu -> plugins a potvrd (musí u něj být enable) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 v recovery se mi to neukáže...nevim co dělám špatně...jak rozbalim RAR tak hnedka to rozbalené mám šupnout do seplugins? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ne, otevřeš rar -> RELEASE -> seplugins a obsah týhle složky (soubory POPS.TXT, GAME.TXT ...) nakopíruješ do PSP do adresáře ms0:/SEPLUGINS. Jinak řečeno složku seplugins z archivu nakopíruješ na kořen karty PSP ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 ok už tom mám :-* ...ale tedko v recovery menu se mi ukázali 2 věci :D pspgameinfo.prx[GAME] a pspgameinfo.prx[POPS] mám dát u obou dvou enabled? co je to pops? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Jo, u obou enabled, POPS je pro hraní PSX - doufám, že nekecám, kdyžtak mě opravte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 lol psx neznám :D wtf? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 PSX jsou přeci hry z PSone jestli to říkám dobře;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Předělaný hry z PS1 http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 asi z toho ale je nejvyužitelnější ten ukazatel baterie...btw ta teplota se mi vůbec neukazuje a celé to nějak divně bliká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 používáte ještě nějáké prográmky do psp které by stáli za zmínku?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 28, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Mrkni sem http://console-forum.net/showthread.php?t=33725 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 o tom víme :) ...ale třeba jestli neznáte něco dobrýho co tam není nebo lepšího...třeba ten psp tube je nic moc :( ...chtělo by to něco lepšího na čem pouštět vidka z youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
ahoj mám problém s tímto programem nevím kam ho mám vložit vkládal sem ho snad do všech složek v psp :D tento program má koncovku .prx ...topic pro začátečníky sem četl:dozey: ....pls poraďte...nebo není to tím že to de jen na tu m33? mám gen-D3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.