Jump to content
  • 0

Windows 7 - hlavní panel

Kratos05

Question

takže můj problém je následující, když mám spuštěný skype a icq tak se v pravo dole v rohu zobrazují jejich ikonky. Tak to má být. Ale navíc mám oba tyto programy v liště a nevím jak je odtamtud dostat...

když dám pravým zavřít tak se akorát zavře okno programu ale v panelu to zůstane... přiložím screen

1.jpg

Recommended Posts

• 0

ja + Cartman182 + J@rda62, říkame aby to prostě zavřel... on že to nejde, tak jak mi potom vysvětlíš toto: http://img13.imageshack.us/img13/8939/grafika1.png ?

ad1) Prostě jsem klikl na X a bylo to.

ad2) A co je u ICQ7 mě nezajima to že ho použivaš je čistě tvoje nevýhoda.

edit: taky mužes zkusit vratit ikony do puvodniho stavu (aby se nezobrazovaly nazvy), třeba to pomuže.

• 0
ja + Cartman182 + J@rda62, říkame aby to prostě zavřel... on že to nejde, tak jak mi potom vysvětlíš toto: http://img13.imageshack.us/img13/8939/grafika1.png ?

ad1) Prostě jsem klikl na X a bylo to.

ad2) A co je u ICQ7 mě nezajima to že ho použivaš je čistě tvoje nevýhoda.

edit: taky mužes zkusit vratit ikony do puvodniho stavu (aby se nezobrazovaly nazvy), třeba to pomuže.

vysvetlim moc rad, skype co pouzivas neni aktualni verze coz je 4.2...

a to ze chce pouzivat ICQ7 je jeho a kazdeho volba tak mu tady nevnucuj nejaky qipy a mirandy on se ptal jak minimalizovat ICQ7

// Anonymous_: Nemame tu v lasce dementni usery a dementni programy... ICQ JE dementni - tak se mu snazime dobre poradit..

// Za dementni take povazuji, ze si ve win hodil normalni taskbar.. Prakticky nejvetsi a poradne zlepseni Win 7 a on ho vyhodil... ale to uz je kazdeho volba

• 0

†ObSCurΣ ScarΣcrOw†™: Já s tím nic nedělal dal jsem update a zustalo mi to takto.

Ano je to fajn, když si člověk muže vybrat jakou reklamu uvidi v kontakt listu ci konferencnim okně, ano je fajn, jak to krasně zpomaluje PC, ano je fajn, jak to o tobě každemu posila hafo informaci... ano, vše je fajn ;).

• 0
†ObSCurΣ ScarΣcrOw†™: Já s tím nic nedělal dal jsem update a zustalo mi to takto.

Ano je to fajn, když si člověk muže vybrat jakou reklamu uvidi v kontakt listu ci konferencnim okně, ano je fajn, jak to krasně zpomaluje PC, ano je fajn, jak to o tobě každemu posila hafo informaci... ano, vše je fajn ;).

icq7 je o proti 6.5 o dost min narocny a ty reklamni okna jdou odstranit

ja sem s nim spokojenej, me zas nevyhovuje qip a ani miranda;)

• 0
nechci tu vyvolavat hadky' date=' ale v dnesni dobe je fajn ze si kazdej muze vybrat co mu vyhovuje.

nebyl to pokus, u me to tak taky funguje ze mi to zustava na liste a nikde v nastveni sem to neobevil

dystak me poucte budu jedine rad[/quote']

defaultne se to skryva a to snad jak u nejnovejsi verze, tak i u tech starsich (uplne nejstarsi jsem nemel, tak nevim.. ale nikdy jsem nepotkal verzi, kde by se to neskryvalo). Jen se to neskryva pri minimalizaci, ale pri zavreni toho okna krizkem.

A ICQ 7 je mozna mene narocne, ale vadi mi, ze sbira informace ze systemu, je stale mnohem narocnejsi, nez Miranda, nejde upravit tak jak chci (nemuzu do nej pridat dalsi funkce), nelze se s nim prihlasit na Jabber a na MSN atd... Nevidim duvod ho pouzivat, oproti Mirande napr. ... akorat pak zbytecne serou prenosy souboru, kdyz ma nekdo ICQ 7.

• 0
icq7 je o proti 6.5 o dost min narocny a ty reklamni okna jdou odstranit

ja sem s nim spokojenej' date=' me zas nevyhovuje qip a ani miranda;)[/quote']

Jasný je to krasny, ale když potřebuješ, jako většina normálních lidi byt zarovneň online na vice jinych uctech (protokolech)? Proč kvuli tomu ma byt spuštěn další program? To že každy o tobě ví, jestli hýbeš myší (tzn zda jsi opravdu nepritomen nebo ne) je OK? RAMky to žeře pořád hafo, takovy qip mi žere 2MB. Nějaké pluginy... nechyby?

shrnutí: Uz ty zvuky co ICQ7 pouziva ve me vyvolavaji alergickou reakci, smajly totalne vyblite a o vzhledu ani nemluvím.

• 0

†ObSCurΣ ScarΣcrOw†™: Řeknu ti to takto, ICQ7 je sračka, řekne to každý normální člověk [tečka!]. Popravdě, opravdu ti je 21 hmm? Pokuď ano, tak se zamysli ;).

btw> nedalo mi to tak jsem na 2s zapl googl http://www.google.cz/search?hl=cs&q=Skype+doesn%27t+minimize+to+system+windows+7&btnG=Hledat&lr=&aq=f&oq= kvuli tomu skypu. Hned 1. odkaz :roll:

edit:

†ObSCurΣ ScarΣcrOw†™: Špatně jsi to pochopil... to není podlě mě. To je podle nezávislých lidi (ruznych blogařu, autoru recenzi atp) a hlavně useru.

btw: vymysli si své stylové ukončení věty ;)

• 0
tyhle dva programky to maj uz asi od vyrobce' date=' opravdu to neni uzivatelem ale tema programama, uz sem si zvykl

tak mu nenadavejte do lemplu, nemuze za to[/quote']

MG proč by to ty prgramy měli mít ? hlavně nikomu jinýmu kromě ho a teď tebe to nedělá :D tak jste lemply voba no

EDIT : Doufám že tohle už tě umlčí

beznzvuti.th.png

Ten kdo používá ICQ tak je v podstatě chudák, protože taková zpomalující PC sračka, reklam víc než na nově po celej den, proto mu doporučuju aby šel do QIPU, MIrandy, nebo Trilianu, a bude mít o jeden problém míň.

• 0

jsem rád že to nedělá jen mě, jinak skype jsem měl nejraději tu starou verzy a né tenhle novej sranec ale stará se mi vypne při loginu...

Qip znám, asi ho aji nainstaluju

Miranda je nepřehledná když máš hafo kontaktů

Jinak k hlavnímu panelu to připnuté nemám. A k tomu screenu, je moc hezké že ti to funguje tak jak bych to chtěl ale pořád nevím jak toho dosáhnout :D