Kapr Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 cau vim ze uz se to tady resilo nejmin 100x ale potreboval bych znat jasnou odpoved na to jaky W7 na moje PC ktery ma 4GB RAM(64bitove CPU je samozrejmosti) kazdej koho sem se ptal(i odborniku)tvrdi neco jinyho....tak nevim.... dik za nazory..... BTW:byly byto W7 Ultimate..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Máš jen 4GB ramky, takže podle mě si nainstaluj 32bitový. A ještě jeden důvod, u 64bitvých je to o neustálém trápení, nekompatibilita,.. podle mě to chce alespoň 6-8GB ramky, abys trochu poznal rozdíl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gvaks Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 nainstaluj si 32bitový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Rozhodně si tam dej 64bit. Teď sem tohle rešil taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 ja mam 64 bitove 7 a s ovladacema neni nejmensi problem takze pokud mas v planu jeste uprgadovat tak jdi do x64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 cau vim ze uz se to tady resilo nejmin 100x ale potreboval bych znat jasnou odpoved na to jaky W7 na moje PC ktery ma 4GB RAM(64bitove CPU je samozrejmosti)kazdej koho sem se ptal(i odborniku)tvrdi neco jinyho....tak nevim.... dik za nazory..... BTW:byly byto W7 Ultimate..... já mám např. 2 gb ram a mám 64 bit a žádný problémy nemam nic sem nepoznamenal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 S 64 bys problémy teoreticky neměl, ale doporučuju 32bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 no rozdil mezi 32 bit systemem a 64bit systemem: 32bit - je pro nej napsana vetsina aplikaci, timpadem sou rozsirenejsi a beznemu uzivateli staci na veskerou cinnost. A 100% funkcnost vsech aplikaci... nevyhoda: jadro 32bit systemu neumi pracovat s vice jak 3,5GB pameti 64bit - pro bezneho uzivatele asi nepotrebna vec, nicmene, funguji na nem prakticky vsechny 32bit aplikace a ty ktere jsou napsane pro 64bit tak ve vysledku umi vyuzit vetsi % vykonu CPU, pameti. Dalsi vyhoda: jadro je stavene tak aby vyuzivalo k praci vic jak 4GB pameti (8,16...) A jeste jedna vyhoda nakonec: Je velmi tezke 64bit system zavirovat... Vetsina viru je napsana pro 32bit windows a v 64bit si proste neskrtnou... :cheesygrin: Nevyhoda: Pokud jsou vyrobci HW ci SW ignoranti, muze nastat problem pri instalaci nejakeho zarizeni s ovladaci, ci nekompatibilita SW, ale to je potom jina pisnicka jak z toho ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 No vidite to :D kazdej rika neco jinyho :D jako ja bych chtel 64bitovy(podle sebe)pac se mi nechce mit 3.5Gb kdyz uz mam 4GB....ale zase se prave bojim tech aplikaci na 32bitu ze treba nejaky nepujdou....a co hry?ty jdou uz vsechny v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 no ja ti napsal jaky jsou rozdily, ne podle toho co kde kdo slysel... prebrat si to musis sam :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gvaks Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 no ono Ti asi většinou všechno pojede, i když jsem řešil v práci nějaké probléky s ovladačema k tiskárnám, nicméně 64 sice tu ramku využijou, ale třeba u her to asi nebude k ničemu, to stejné u většiny sw který není pro 64, osobně jsem si doma nechal 32 a jsem bez problému v práci jsem dal 64, ale tam jedu jen na kancelářských aplikacích a internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 no tak snad tech 512Mb nebude takovej des....ALE :D opravdu je to 3.5GB?ja mam ted XP Home 32bit SP3 a ukazuje mi to jen 3GB i kdyz mam 4GB....nekdo psal ze to pocita i grafiku do tech 4GB..ale tu mam jen 512Mb...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 No vidite to :D kazdej rika neco jinyho :D jako ja bych chtel 64bitovy(podle sebe)pac se mi nechce mit 3.5Gb kdyz uz mam 4GB....ale zase se prave bojim tech aplikaci na 32bitu ze treba nejaky nepujdou....a co hry?ty jdou uz vsechny v pohode? nemám s 64bit žádný problém "zatím" jinak mam 2 gb tam jak uz sem zminoval EDIT: Hry bez problémů "zatim" opět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 nemám s 64bit žádný problém "zatím" jinak mam 2 gb tam jak uz sem zminovalEDIT: Hry bez problémů "zatim" opět :D no to jo a co treba starsi hry?a ovladace na grafiku atd to jde vsechno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Jdi do 32bit. 64bit se opravbdu vyplatí s 6-8GB RAM.. no rozdil mezi 32 bit systemem a 64bit systemem:...... nevyhoda: jadro 32bit systemu neumi pracovat s vice jak 3,5GB pameti ..... 32bit umí pracovat s 4GB paměti, ale počítá se sem jak RAM, tak i paměť graf. karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Jdi do 32bit. 64bit se opravbdu vyplatí s 6-8GB RAM..32bit umí pracovat s 4GB paměti, ale počítá se sem jak RAM, tak i paměť graf. karty no jenze to mi pak vysvetly proc mam jen 3.0Gb kdyz mam jen 512Mb kartu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 To neres, na 4GB proste jednoznacne 32bit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 To neres, na 4GB proste jednoznacne 32bit! OK tak si tam hodim radsi ty 32bitovy :)...... hledam novej OS diky Just Cause 2 ktery nebude podporovat Windows XP(COZE???) hlavne ze to jeste 43% uzivatelu PC.........:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 hledam novej OS diky Just Cause 2 ktery nebude podporovat Windows XP(COZE???) hlavne ze to jeste 43% uzivatelu PC.........:roll: No, nejnovejsi DirectX nejde na Win XP, ne? Tak mozna kvuli tomu. A(nebo) maji domluvu s m$oftem.. Jak myslis, ze chteji donutit lidi, aby presli z XPcek na sedmy? Tak, ze nove programy jinde proste nepujdou :D Proste vsechny postupne donuti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 No, nejnovejsi DirectX nejde na Win XP, ne? Tak mozna kvuli tomu. A(nebo) maji domluvu s m$oftem.. Jak myslis, ze chteji donutit lidi, aby presli z XPcek na sedmy? Tak, ze nove programy jinde proste nepujdou :D Proste vsechny postupne donuti.. jako nejde no...jen 9.0c ale ted nevim jestli je to diky tomu DX nebo kvuli tomu aby uz lidi presli na jinej.... BTW:prelozeno z GameParku: Square Enix vypustili na internet oficiální systémové požadavky PC verze Just Cause 2. A kvůli jedné věci jsme se docela zarazili. Není to minimální konfigurace po hardwarové stránce, ale operační systém. Just Cause 2 bude totiž podporovat pouze Windows Vista a Windows 7. Ano, žádné XP. Důvodem tohoto rozhodnutí, že nebude hra podporovat devět let starý operační systém, je jeho absence podpory DirectX11. I když podle aktuálních průzkumů má stále Windows XP celých 42 procent lidí. Konkrétní HW požadavky naleznete na konci novinky. K tomu vám ještě přikládáme zatím poslední vydaný trailer z Just Cause 2. takze absence DX11..to jako pojede jen na DX11?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 hele jestli tu resis jestli 64bit na hry tak na to se vyprdni, hod si 32bit, protoze u her to vazne nema smysl resit... Jinak proc podporovat XP, kdyz Win7 ho plne nahradily ... XP sou dobry tak akorad do kancelare, na hry, kdy clovek chce vyuzit HW v co nejlepsi mire (v ramci moznosti ofc) je nesmysl zustat u XP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Určitě jdi do 32x, 64x mají špatnou kompabilitu s hodně programama, chtělo by to víc RAM-aspoň těch 6 GB a nějakej spešl rozdíl v tom není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kapr
cau vim ze uz se to tady resilo nejmin 100x ale potreboval bych znat jasnou odpoved na to jaky W7 na moje PC ktery ma 4GB RAM(64bitove CPU je samozrejmosti)
kazdej koho sem se ptal(i odborniku)tvrdi neco jinyho....tak nevim....
dik za nazory.....
BTW:byly byto W7 Ultimate.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.