Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Windows 7 32 nebo 64bitovy?

Kapr

Otázka

cau vim ze uz se to tady resilo nejmin 100x ale potreboval bych znat jasnou odpoved na to jaky W7 na moje PC ktery ma 4GB RAM(64bitove CPU je samozrejmosti)

kazdej koho sem se ptal(i odborniku)tvrdi neco jinyho....tak nevim....

dik za nazory.....

BTW:byly byto W7 Ultimate.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
cau vim ze uz se to tady resilo nejmin 100x ale potreboval bych znat jasnou odpoved na to jaky W7 na moje PC ktery ma 4GB RAM(64bitove CPU je samozrejmosti)

kazdej koho sem se ptal(i odborniku)tvrdi neco jinyho....tak nevim....

dik za nazory.....

BTW:byly byto W7 Ultimate.....

já mám např. 2 gb ram a mám 64 bit a žádný problémy nemam nic sem nepoznamenal

Odkaz ke komentáři

• 0

no rozdil mezi 32 bit systemem a 64bit systemem:

32bit - je pro nej napsana vetsina aplikaci, timpadem sou rozsirenejsi a beznemu uzivateli staci na veskerou cinnost. A 100% funkcnost vsech aplikaci...

nevyhoda: jadro 32bit systemu neumi pracovat s vice jak 3,5GB pameti

64bit - pro bezneho uzivatele asi nepotrebna vec, nicmene, funguji na nem prakticky vsechny 32bit aplikace a ty ktere jsou napsane pro 64bit tak ve vysledku umi vyuzit vetsi % vykonu CPU, pameti.

Dalsi vyhoda: jadro je stavene tak aby vyuzivalo k praci vic jak 4GB pameti (8,16...)

A jeste jedna vyhoda nakonec: Je velmi tezke 64bit system zavirovat... Vetsina viru je napsana pro 32bit windows a v 64bit si proste neskrtnou... :cheesygrin:

Nevyhoda: Pokud jsou vyrobci HW ci SW ignoranti, muze nastat problem pri instalaci nejakeho zarizeni s ovladaci, ci nekompatibilita SW, ale to je potom jina pisnicka jak z toho ven...

Odkaz ke komentáři

• 0

no ono Ti asi většinou všechno pojede, i když jsem řešil v práci nějaké probléky s ovladačema k tiskárnám, nicméně 64 sice tu ramku využijou, ale třeba u her to asi nebude k ničemu, to stejné u většiny sw který není pro 64,

osobně jsem si doma nechal 32 a jsem bez problému v práci jsem dal 64, ale tam jedu jen na kancelářských aplikacích a internet

Odkaz ke komentáři

• 0
No vidite to :D kazdej rika neco jinyho :D jako ja bych chtel 64bitovy(podle sebe)pac se mi nechce mit 3.5Gb kdyz uz mam 4GB....ale zase se prave bojim tech aplikaci na 32bitu ze treba nejaky nepujdou....a co hry?ty jdou uz vsechny v pohode?

nemám s 64bit žádný problém "zatím" jinak mam 2 gb tam jak uz sem zminoval

EDIT: Hry bez problémů "zatim" opět :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Jdi do 32bit. 64bit se opravbdu vyplatí s 6-8GB RAM..

no rozdil mezi 32 bit systemem a 64bit systemem:

......

nevyhoda: jadro 32bit systemu neumi pracovat s vice jak 3,5GB pameti

.....

32bit umí pracovat s 4GB paměti, ale počítá se sem jak RAM, tak i paměť graf. karty

Odkaz ke komentáři

• 0
hledam novej OS diky Just Cause 2 ktery nebude podporovat Windows XP(COZE???) hlavne ze to jeste 43% uzivatelu PC.........:roll:

No, nejnovejsi DirectX nejde na Win XP, ne? Tak mozna kvuli tomu. A(nebo) maji domluvu s m$oftem.. Jak myslis, ze chteji donutit lidi, aby presli z XPcek na sedmy? Tak, ze nove programy jinde proste nepujdou :D Proste vsechny postupne donuti..

Odkaz ke komentáři

• 0
No, nejnovejsi DirectX nejde na Win XP, ne? Tak mozna kvuli tomu. A(nebo) maji domluvu s m$oftem.. Jak myslis, ze chteji donutit lidi, aby presli z XPcek na sedmy? Tak, ze nove programy jinde proste nepujdou :D Proste vsechny postupne donuti..

jako nejde no...jen 9.0c ale ted nevim jestli je to diky tomu DX nebo kvuli tomu aby uz lidi presli na jinej....

BTW:prelozeno z GameParku:

Square Enix vypustili na internet oficiální systémové požadavky PC verze Just Cause 2. A kvůli jedné věci jsme se docela zarazili. Není to minimální konfigurace po hardwarové stránce, ale operační systém. Just Cause 2 bude totiž podporovat pouze Windows Vista a Windows 7. Ano, žádné XP. Důvodem tohoto rozhodnutí, že nebude hra

podporovat devět let starý operační systém, je jeho absence podpory DirectX11. I když podle aktuálních průzkumů má stále Windows XP celých 42 procent lidí. Konkrétní HW požadavky naleznete na konci novinky. K tomu vám ještě přikládáme zatím poslední vydaný trailer z Just Cause 2.

takze absence DX11..to jako pojede jen na DX11?:D

Odkaz ke komentáři

• 0

hele jestli tu resis jestli 64bit na hry tak na to se vyprdni, hod si 32bit, protoze u her to vazne nema smysl resit... Jinak proc podporovat XP, kdyz Win7 ho plne nahradily ... XP sou dobry tak akorad do kancelare, na hry, kdy clovek chce vyuzit HW v co nejlepsi mire (v ramci moznosti ofc) je nesmysl zustat u XP.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu