Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
čau lidi, jak je možné, že mi jede COD: Blackops a MW2, ale nejede mi Halo: Reach a Fable 3? Naposledy jsem flashoval kvůli wave6, používám activate iso a všechno běží. Díky

Tyto hry mají také ochranu AP25 a musí se opatchovat v ABGX nastavením autofix na level 3 . ABGX už ale obsahuje nové patche na FW flashe 1.9 . Takže jestli jsi je patchoval nyní a máš starší flash , tak tyto hry ani opatchováním na starém FW nerozjedeš .

• Odpovědi 900
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
děkuju za odpověď,a jak zjistim ten FW co tam mám?

Záleží také na tom jaký máš DB - je třeba aby jsi měl 12625 ( jaký máš ? )

1. zeptáš se toho od koho jsi xbox koupil

2. Podle data kdy byl flash dělán

3. Budeš zkoušet spouštět hry s různou wave :

FW 1.4 a 1.5 - wave 2

FW 1.51 a 1.6 – wave 3

FW 1.61 a vyšší všechny wave

FW LT + spustí i hry s ochranou AP25

• 2 weeks later...
Odesláno

zdravim, mám jednu otázku. Předem se omlouvám pokud už zde na foru zodpovězená je, nikde jsem to nenašel. Mám vypálenou hru Mafia 2 a všechno doposud běhalo normálně a bez problémů!! Ale najednou se v jednom místě hra zasekne a dál nejde, vypáleno mám v imgburnu. Myslíte si že hra je špatně vypálená a nebo mám staženou špatnou verzi?? Díky za odpověď.

• 3 weeks later...
Odesláno

Protože flashnutá mechanika v XBOXu je velmi citlivá na kvalitu záznamu a média, takže pokud má dotyčný méně kvaltiní nebo starší vypalovačku, měl by vypalovat na Verbatim, protože jsou nejkvalitnější. Pochopitelně že mohou a často fungují i levnější media, jde hlavně o dobrou kombinaci media a vypalovačky tak, aby bylo DVD bez problémů čitlené v Xku...

Odesláno

Zdravím, taky pálím na Emteky ale nenačte mi to v Xku ani jednu hru. Hlásí to po pár sekundách načítání CLEAN DISK a RESTART CONSOLE. Pálím na LG GSA H24N na stolním PC rychlostí 2,4. Mám flash LT+1.91 a DB 12625. Zkouším hru například Fighter Ungaged na Kinect, stáhnutá z cz-torrentu a projetá přes ABGX levelem 3. Vyčetl jsem co bych ještě mohl zkusit:

-update fw vypalovačky,

-pálit nižší rychlostí,

-odinstalovat Daemon tools,

-pálit na Verbatim,

-zkusit čistící sadu na vypalovačku,

-popřípadě koupit novou vypalovačku (??jaký je nej model)

Poraďte mi prosím co by ještě šlo udělat než koupím novou vypalovačku a nebo co je zbytečné dělat.

Všem moc děkuji za radu.

Odesláno

Vše co píšeš nepomáhá - už se zkoušelo nové FW , vyčištění ,nižší rychlostí než 2,4 to už také nemá cenu . Odinstalování Daemona je zbytečnost . V některých případech pomůže vypalování na VERBATIM - to je rada dobrá . Jestli to je ale vypalovačkou , což zjistíš jednoduše tím že to zkusíš vypálit jinde a nebo si vypůjčíš funkční vypálené DVD , tak investice do nové vypalovačky se vyplatí . Potom můžeš vypalovat i na levnější DVD . Doporučuji tyto :

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514000000000010N0&utm_source=XMLfeed&utm_medium=ppc&utm_campaign=M%E9dia&utm_term=Maxell+DVD%2BR+DL+8x%2C+25ks+-+spindl

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu