Logic Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Zdravim, mam ps3 fat a zitra mi prijde slimka, chci prenyst komplet celej profil do novy slimky, jak nejlip na to? predem dik za odpovedi Citovat
0 kocurstvo Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 1. Aktualizuješ firmwary v obou PS3 2. Spojíš PS3ky LAN kabelem 3. V system settings dáš DATA TRANSFER... Jinak od čeho máš manuál???????? Zdravim, mam ps3 fat a zitra mi prijde slimka, chci prenyst komplet celej profil do novy slimky, jak nejlip na to?predem dik za odpovedi Citovat
0 Nakokko Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Ak dobre viem, koncom minuleho roka vysiel FW, ktory umoznuje pomocou LAN kabla prepojit dve PS3 a preniest vsetky data z jednej PS3 na druhu a mal by si to najst pod Settings. Citovat
Otázka
Logic
Zdravim, mam ps3 fat a zitra mi prijde slimka, chci prenyst komplet celej profil do novy slimky, jak nejlip na to?
predem dik za odpovedi
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.