Logic Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Zdravim, mam ps3 fat a zitra mi prijde slimka, chci prenyst komplet celej profil do novy slimky, jak nejlip na to? predem dik za odpovedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kocurstvo Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 1. Aktualizuješ firmwary v obou PS3 2. Spojíš PS3ky LAN kabelem 3. V system settings dáš DATA TRANSFER... Jinak od čeho máš manuál???????? Zdravim, mam ps3 fat a zitra mi prijde slimka, chci prenyst komplet celej profil do novy slimky, jak nejlip na to?predem dik za odpovedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nakokko Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ak dobre viem, koncom minuleho roka vysiel FW, ktory umoznuje pomocou LAN kabla prepojit dve PS3 a preniest vsetky data z jednej PS3 na druhu a mal by si to najst pod Settings. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Logic
Zdravim, mam ps3 fat a zitra mi prijde slimka, chci prenyst komplet celej profil do novy slimky, jak nejlip na to?
predem dik za odpovedi
2 answers to this question
Recommended Posts