logo Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Už někdo downul tovární 2.6??Sem z toho celkem rozpačitel nekde ctu že to de nekde zase čtu že to nejde... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest wimpy032 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Jo tak sem taky uspesne downgradnul, mel sem 2.01 up na 2.6 a down na 1.5 a facha to!!!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Tak bych to chtěl vyskoušet,ale at hledam jak hledam tak tu nikde nemužu najit odpověd jestli to de na fw 2.5 který tam bylo když sem to koupil.POkud jo moh by mi sem někdo dát funkční odkaz na downgrader?Ten na první strance nejak nejde stahnout.Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 jde!!! uz to skusalo vela ludi s predinstalovanou 2.50/2.60 a 100% uspesnost. dolezite je len aby si nemal verziu TA-082 EDIT: existuje uz aj final verzia, da sa stiahnut tu: http://dax.psp-tuts.net/ opraveny je problem pri bricknuti ked je 32MB karta a malo miesta, uz si to pyta aj adapter a uz netreba vyberat baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 jde!!! uz to skusalo vela ludi s predinstalovanou 2.50/2.60 a 100% uspesnost. dolezite je len aby si nemal verziu TA-082EDIT: existuje uz aj final verzia, da sa stiahnut tu: http://dax.psp-tuts.net/ opraveny je problem pri bricknuti ked je 32MB karta a malo miesta, uz si to pyta aj adapter a uz netreba vyberat baterku takže když jsem měl fw 2.50 a ted mám 2.60 takže to vklidu pomocí http://dax.psp-tuts.net/ dám na 1.50 ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 sem fakt asi vypatlanej, travim nad tim cely dopoledne a stydim se zeptat na takovou blbost, potrebuju fw 2.6, stahoval sem ho z yourpsp, ale kdyz sem chtel na update koukam a v psp je update to 2.71, nastesti sem to nezmackl, nasel jsem 2.6 akorat north america, to nevadi? nebo potrebuju EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 nevadi, ja som downgradoval kamosove PSP a tiez sme mali len US Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Na cely tento TOPIC mam iba jedu vetu: SONY JE V P*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 ok diky, a ta final verze toho downgradu, tam už je vše že? I ty soubory z 1.5 v ty slozce srt. Je tam ten downdater, ale na co je helper? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 njn, ale aj tak uz je chip a boli by tak ci tak v p... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 gratuluju,vsem vam to moc preju :) ... az budu mit konec zaruky na PSP coz je jeste rok jestli to za to bude stat tak si urcite poridim modchip,kdyz bude fakat i na novy firmwares.. porad je tu sance ze MPH udela univerzalni firmware..uvidime nechme se prekvapit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamca Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Tak lidi mně to nejde!!!!!! Mám to nakopírovaný ve složce PSP pustím GTA,eloader a ten downloader a potm levá kontrolka bliká tak pět sekund psp se restartuje a nejde načíst ani disk. Musím PSP restartovat a teprve potom to naběhne. Co sem zase udělal špatně????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Takže když stahnu tu final verzi tak to stačí akorat nakoírovat do psp a spustit?Už k tomu neni potřeba to druhý psp 1.5???A ještě jedna otazka.NEni to nějaký malý?Má to jenom 175kb???Díky za odpoved!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 tak mě to taky nejede. Dělá mi to to samý, blikne, restart, nejde načíst disc, restartuju a dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 tak, ja vam tu upnem full 2.5 aj 2.6 downgrader aj s eloaderom aj s tymi vecickami z 1.50ky. staci zapnut GTA a cakat. je tam dump z mojej EU-JAP 1.50ky a je uz odskusany. keby ste potrebovali UPDATE na 2.5 alebo 2.6 tak je na pspzone.sk FULL 2.50 DOWNGRADER: http://www.filefactory.com/?46cb88 FULL 2.60 DOWNGRADER: http://www.filefactory.com/?c4a1fd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 dik moc už to stahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 niet zac, potom vsetci piste jak ste dopadli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest bsvoboda Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Potvrzuju downgrade PSP-1004K FW2.5 z výroby na FW1.5 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Nevim jak vám,ale mě to při rozbalování hází chyby.Dělá to ještě někomu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 jo mě taky, ale to my hází i u jinejch vecí, chyba v záhlaví, nevim co to znamená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Jenže podle toho výpisu chyb tam spousta souborů po rozbalení chybí.Nemoh by ste to někdo hodit ještě někam jinam??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 muze to byt i stara verze .. stahnete si nejnovejsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 je to v pohodě, mam 1.5. Velký dík Jurisovi. Použil sem jenom ty soubory bez gta eloaderu. Pouzil jsem jen downdater z jeho jap1.5 a downdater co se kopiruje do psp game. A v pohooooooode. Ješte jednou diky, sem fakt rad ze z toho nemam drahou cihlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 vám to při rozbalování nehází chyby?já už o ztahnul tak 6x a pořád to nerozbalim všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamca Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Takže to mi chceš říct,že jsem si nemusel kupovat to GTA???? Tak to mně asi švihne!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.