VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 bez gta to nespustíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamca Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Mám to huráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Prosim upněte to někdo někam jinam.Mě se to pořád stahuje s chybama!Diky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamca Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Díky VINCI..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Mám to huráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá....gratuluju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 To je sranda, v hrani iso her sem ale trochu prošvih vývoj, a netušim co, přes co a kam, na každou hru je jinej loader a na nějaký se musí delat fiktivní fw, nevim jak tenhle nedostatek informací doženu. Konkrétně bych si chtěl zahrát nba ballers, mam hru ve formatu pda a píšou u toho mph loader. ale netušim co a jak. poradí nějaký ostřílený 1.5ětkař. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 no hlavně formát pda je blbost,asi to budeš muset přejmenovat(rar nebo iso)a pak bych ti asi spíš doporučil devhook a mph nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emerica Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 To je sranda, v hrani iso her sem ale trochu prošvih vývoj, a netušim co, přes co a kam, na každou hru je jinej loader a na nějaký se musí delat fiktivní fw, nevim jak tenhle nedostatek informací doženu. Konkrétně bych si chtěl zahrát nba ballers, mam hru ve formatu pda a píšou u toho mph loader. ale netušim co a jak. poradí nějaký ostřílený 1.5ětkař. Díky. nevim jestli to zapada do tohodle TOPICu...byt tebou presmeroval bych se na NYX(jestli mas tu moznost) tam se dozvis vse.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 taky si rikam co to je za format, tak sem dal rar, rozbalil a je tam ballers.iso.dax* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Tak nevim jesli si děláte sradu vy co tu píšete že se vám to povedlo,protože ten rar je poškozenej a tak tam po rozbalení chyběj soubory.Tat nevim nevim jestli jenom nekecáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 tak si bud stáhni converter v topicu devhook games a rozbal to na iso(pak to můžeš ještě zabalit do cso),nebo si stáhni daxziso loader a pak to musíš ale spustit ještě přes ten mph loader,vyber si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 jo, ja jenom presel plynule z downgradu na hrani iso, odeberu se tedy do druheho levelu a zmenim topic. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 to honzicek1982: neni to sranda, fakt to funguje. to LukDM diky za rady, nějak to zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 to honzicek1982: neni to sranda, fakt to funguje.to LukDM diky za rady, nějak to zkusim No tak to mi teda vysvětlete roč mi to při rozbalování hází pokaždý chyby?Hodte teda někdo ten rar jinam.Třeba to pak pude i mě.Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 a potřebuješ 2.5 nebo 2.6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 a potřebuješ 2.5 nebo 2.6? Potřebuju 2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 lidi je tu nějakej adept aby mi přesně poradil kam mám jaké soubory hodit??? abych to neposral na to se znám až moc dobře:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 a potřebuješ 2.5 nebo 2.6? Potřebuju 2.5 tak chvíli počkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamca Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Tak to teda ne!!! Ten RAR je ůplně v pohodě!!!! Po rozbalení to má kolem 14MB a žádnou chybu to nepíše!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 to je jedno,já mu to zkusim hodit jinam a uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Tak to teda ne!!! Ten RAR je ůplně v pohodě!!!! Po rozbalení to má kolem 14MB a žádnou chybu to nepíše!!! Když to rozbalim tak to má 12 mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 to je sranda,mě to taky háže tu chybu :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Tak vidíte že je ten rar poškozenej.A ted at mi někdo komu to šlo řekne jak to udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 já už jsem to stahnul z http://www.filefactory.com/?c4a1fd po rozbalení to má 15 687 572 bajtů a chtěl bych vědět kam to mám hodit je jedno kam to hodim do psp??? mám to hodit v celé te složce FULL 2.60 Downgrader do psp a pak zapnout gta ?? a už se to bude moct udělat? A pokud to udělám mám to z psp vymazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 já mám pocit že to tady neudělal ještě nikdo pokud tu někdo nenapsal přesnej návod jak na to jelikož to někdo snad pořádně ani neví je mi jasný že tam je ten anglickej ale popsat to jak jste postupovaly vy by nebylo na škodu...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.