Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA LCS EXPLOIT NA FW 2.5 a FW 2.6 a FUNGUJUCI DOWNGRADER

shadow.wizard

Recommended Posts

• Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To je sranda, v hrani iso her sem ale trochu prošvih vývoj, a netušim co, přes co a kam, na každou hru je jinej loader a na nějaký se musí delat fiktivní fw, nevim jak tenhle nedostatek informací doženu. Konkrétně bych si chtěl zahrát nba ballers, mam hru ve formatu pda a píšou u toho mph loader. ale netušim co a jak. poradí nějaký ostřílený 1.5ětkař. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je sranda, v hrani iso her sem ale trochu prošvih vývoj, a netušim co, přes co a kam, na každou hru je jinej loader a na nějaký se musí delat fiktivní fw, nevim jak tenhle nedostatek informací doženu. Konkrétně bych si chtěl zahrát nba ballers, mam hru ve formatu pda a píšou u toho mph loader. ale netušim co a jak. poradí nějaký ostřílený 1.5ětkař. Díky.

nevim jestli to zapada do tohodle TOPICu...byt tebou presmeroval bych se na NYX(jestli mas tu moznost) tam se dozvis vse.)

Odkaz ke komentáři

já už jsem to stahnul z http://www.filefactory.com/?c4a1fd po rozbalení to má 15 687 572 bajtů a chtěl bych vědět kam to mám hodit je jedno kam to hodim do psp??? mám to hodit v celé te složce FULL 2.60 Downgrader do psp a pak zapnout gta ?? a už se to bude moct udělat? A pokud to udělám mám to z psp vymazat?

Odkaz ke komentáři

já mám pocit že to tady neudělal ještě nikdo pokud tu někdo nenapsal přesnej návod jak na to jelikož to někdo snad pořádně ani neví je mi jasný že tam je ten anglickej ale popsat to jak jste postupovaly vy by nebylo na škodu...!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu