Guest Anonymous Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Můj podpis už hovoří za vše :D ale ještě jeden dotaz z nastavení zmizelo nastavení barvy v menu stalo se vám totéž co mě ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 hele a v 1.5 vubec nefunguje umd? když tam dám treba to umd co bylo k psp s ukazkama her a videa tak to pise ze k prehrani musim updatovat system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 hele a v 1.5 vubec nefunguje umd? když tam dám treba to umd co bylo k psp s ukazkama her a videa tak to pise ze k prehrani musim updatovat system.to je jasný....to UMD požaduje vyšší fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Můj podpis už hovoří za vše :D ale ještě jeden dotaz z nastavení zmizelo nastavení barvy v menu stalo se vám totéž co mě ?? jenom jestli to nebude tim ze mas nizsi verzi takze mas mensi moznosti nastaveni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 to sem si myslel, ale sranda je že na tom umd co nejde precist je i upgrade na fw2.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 to co som postoval uz rano je tiez final!!!!!a upgrade na 2.50 sa da zohnat na www.pspzone.sk Omg tak sorry :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 to sem si myslel, ale sranda je že na tom umd co nejde precist je i upgrade na fw2.01 Samozrejme ze demo disk by mal ist, ale musis vybrat baterku a zase ju tam strcit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedDragCZ Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Můj podpis už hovoří za vše :D ale ještě jeden dotaz z nastavení zmizelo nastavení barvy v menu stalo se vám totéž co mě ?? jj, mě taky.ta barva se tady prej mění každej měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 to sem si myslel, ale sranda je že na tom umd co nejde precist je i upgrade na fw2.01 Samozrejme ze demo disk by mal ist, ale musis vybrat baterku a zase ju tam strcit... Jo? a neni to blbost? Staci vyndat baterku a de ti demo disk na 1.5? No ja se v tom nevyznam mam 2.71 ale myslim si ze je to kravina :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 jo je to kravina,prej to jde akorát přes devhook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 to sem si myslel, ale sranda je že na tom umd co nejde precist je i upgrade na fw2.01 Samozrejme ze demo disk by mal ist, ale musis vybrat baterku a zase ju tam strcit... Jo? a neni to blbost? Staci vyndat baterku a de ti demo disk na 1.5? No ja se v tom nevyznam mam 2.71 ale myslim si ze je to kravina :? jj, mas pravdu, je to kravina lebo demodisk potrebuje na spustenie 1.52ku a ak ho chces spustit tak potrebujes devhook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logo Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 to sem si myslel, ale sranda je že na tom umd co nejde precist je i upgrade na fw2.01 Samozrejme ze demo disk by mal ist, ale musis vybrat baterku a zase ju tam strcit... Jo? a neni to blbost? Staci vyndat baterku a de ti demo disk na 1.5? No ja se v tom nevyznam mam 2.71 ale myslim si ze je to kravina :? A neni ti to trochu líto že máš tu 2.71?? a nemůžeš hrát Iso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 a to s tou baterkou je uplne o niecom inom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 to sem si myslel, ale sranda je že na tom umd co nejde precist je i upgrade na fw2.01 Samozrejme ze demo disk by mal ist, ale musis vybrat baterku a zase ju tam strcit... Jo? a neni to blbost? Staci vyndat baterku a de ti demo disk na 1.5? No ja se v tom nevyznam mam 2.71 ale myslim si ze je to kravina :? A neni ti to trochu líto že máš tu 2.71?? a nemůžeš hrát Iso... Mě to líto jak tak svoje psp prodávám a koupim s nišim fw :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Chtěl jsem se zeptat je k tomu tedy zapotřebý to GTA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Chtěl jsem se zeptat je k tomu tedy zapotřebý to GTA? yes :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Hurááááááá tak už se mi to taky povedlo!!!!Ale řeknu vam že sou to teda nervy to čekání jestli se to povede nebo ne.Ted ale ještě zjistit jak se spouštěj isa a je to OK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 tak ti gratuluju, s těma isama mam stejnej problem :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 to sem si myslel, ale sranda je že na tom umd co nejde precist je i upgrade na fw2.01 Samozrejme ze demo disk by mal ist, ale musis vybrat baterku a zase ju tam strcit... Jo? a neni to blbost? Staci vyndat baterku a de ti demo disk na 1.5? No ja se v tom nevyznam mam 2.71 ale myslim si ze je to kravina :? A neni ti to trochu líto že máš tu 2.71?? a nemůžeš hrát Iso... Nee, dokonce i kdybych mel 2.6 tak bych nesel na 1.5 (ja vim ze se opakuju) protoze mi to tak vyhovuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny1515 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Cau lidi ja to nechapu nepochopim proc se nenajde jedne normalni clovek ktery uz to zkusil a slape mu to a nenapise normalni jednoduchej !!!!!!ceskej!!!!!! navod na to jak to udelat se vsim vsudy krucek a po krucku moc lidi by to urcite potesilo a svet by byl spokojenejsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 pokud vim tak si jedinej kdo to zatim nepochopil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Cau lidi ja to nechapu nepochopim proc se nenajde jedne normalni clovek ktery uz to zkusil a slape mu to a nenapise normalni jednoduchej !!!!!!ceskej!!!!!! navod na to jak to udelat se vsim vsudy krucek a po krucku moc lidi by to urcite potesilo a svet by byl spokojenejsi:) Já to udělat takle.Stahnul sem si ten rar na mojí verzi,rozbalil,otevřel složku která se mi vytvořila a obsah sem nakopiroval na kartu v psp a přepsal puvodni soubory,pak sem zapnul gta a po načtení sem dal downgrader nebo co to tam bylo napsaný a za chvili to bylo hotovo.Ale ted bych potřeboval nějakej podrobnej navod jak rozběhat iso hy.Pokud by mi tu někdo napsal odkaz na českej návod nebo mi ten navod napsal sem byl bych mooooc vděčnej!Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logo Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 to sem si myslel, ale sranda je že na tom umd co nejde precist je i upgrade na fw2.01 Samozrejme ze demo disk by mal ist, ale musis vybrat baterku a zase ju tam strcit... Jo? a neni to blbost? Staci vyndat baterku a de ti demo disk na 1.5? No ja se v tom nevyznam mam 2.71 ale myslim si ze je to kravina :? A neni ti to trochu líto že máš tu 2.71?? a nemůžeš hrát Iso... Nee, dokonce i kdybych mel 2.6 tak bych nesel na 1.5 (ja vim ze se opakuju) protoze mi to tak vyhovuje... hm nvm noo ale me to zatracene mrzelo jelikoz nemam tolik penez na to abych vubec vyzil natoz si kupoval kazdej mesic novou hru protoze hrací doba je poslední dobou pofidérní...myslim že tohleto česká psp scena potažmo i tohle forum potřebovala protože v Čr na tom nejsme zrovna nejlíp...a ty debilní rozdělený trhy na japonsko, ameriku....s ještě vic debilníma rozdílnejma lunchema tomu taky moc nepridá= v Čr cekáš na hru která pride pozde a jeste je oproti americe kde sou bohatší, dražší..a pak se divej ze iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 8) pripravil som kompletny slovensky navod na downgrade psp. samozrejme pspzone.sk :) http://www.pspzone.sk/readarticle.php?article_id=8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 8) pripravil som kompletny slovensky navod na downgrade psp. samozrejme pspzone.sk :) http://www.pspzone.sk/readarticle.php?article_id=8 proč se nedoporučuje nahrávat ty soubory na 32 MB MS? kdybych náhodou přišel o tuhle kartu tak bych to přetrpěl ale přijít o 2GB kartu už by mi trhalo žíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.