Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA LCS EXPLOIT NA FW 2.5 a FW 2.6 a FUNGUJUCI DOWNGRADER

shadow.wizard

Recommended Posts

• Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

to sem si myslel, ale sranda je že na tom umd co nejde precist je i upgrade na fw2.01

Samozrejme ze demo disk by mal ist, ale musis vybrat baterku a zase ju tam strcit...

Jo? a neni to blbost? Staci vyndat baterku a de ti demo disk na 1.5? No ja se v tom nevyznam mam 2.71 ale myslim si ze je to kravina :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to sem si myslel, ale sranda je že na tom umd co nejde precist je i upgrade na fw2.01

Samozrejme ze demo disk by mal ist, ale musis vybrat baterku a zase ju tam strcit...

Jo? a neni to blbost? Staci vyndat baterku a de ti demo disk na 1.5? No ja se v tom nevyznam mam 2.71 ale myslim si ze je to kravina :?

jj, mas pravdu, je to kravina lebo demodisk potrebuje na spustenie 1.52ku

a ak ho chces spustit tak potrebujes devhook

Odkaz ke komentáři

A neni ti to trochu líto že máš tu 2.71?? a nemůžeš hrát Iso...

Odkaz ke komentáři

Mě to líto jak tak svoje psp prodávám a koupim s nišim fw :P

Odkaz ke komentáři

Nee, dokonce i kdybych mel 2.6 tak bych nesel na 1.5 (ja vim ze se opakuju) protoze mi to tak vyhovuje...

Odkaz ke komentáři

Cau lidi ja to nechapu nepochopim proc se nenajde jedne normalni clovek ktery uz to zkusil a slape mu to a nenapise normalni jednoduchej !!!!!!ceskej!!!!!! navod na to jak to udelat se vsim vsudy krucek a po krucku moc lidi by to urcite potesilo a svet by byl spokojenejsi:)

Odkaz ke komentáři

Cau lidi ja to nechapu nepochopim proc se nenajde jedne normalni clovek ktery uz to zkusil a slape mu to a nenapise normalni jednoduchej !!!!!!ceskej!!!!!! navod na to jak to udelat se vsim vsudy krucek a po krucku moc lidi by to urcite potesilo a svet by byl spokojenejsi:)

Já to udělat takle.Stahnul sem si ten rar na mojí verzi,rozbalil,otevřel složku která se mi vytvořila a obsah sem nakopiroval na kartu v psp a přepsal puvodni soubory,pak sem zapnul gta a po načtení sem dal downgrader nebo co to tam bylo napsaný a za chvili to bylo hotovo.Ale ted bych potřeboval nějakej podrobnej navod jak rozběhat iso hy.Pokud by mi tu někdo napsal odkaz na českej návod nebo mi ten navod napsal sem byl bych mooooc vděčnej!Díky!

Odkaz ke komentáři

Nee, dokonce i kdybych mel 2.6 tak bych nesel na 1.5 (ja vim ze se opakuju) protoze mi to tak vyhovuje...

hm nvm noo ale me to zatracene mrzelo jelikoz nemam tolik penez na to abych vubec vyzil natoz si kupoval kazdej mesic novou hru protoze hrací doba je poslední dobou pofidérní...myslim že tohleto česká psp scena potažmo i tohle forum potřebovala protože v Čr na tom nejsme zrovna nejlíp...a ty debilní rozdělený trhy na japonsko, ameriku....s ještě vic debilníma rozdílnejma lunchema tomu taky moc nepridá= v Čr cekáš na hru která pride pozde a jeste je oproti americe kde sou bohatší, dražší..a pak se divej ze iso

Odkaz ke komentáři

8) pripravil som kompletny slovensky navod na downgrade psp. samozrejme pspzone.sk :)

http://www.pspzone.sk/readarticle.php?article_id=8

proč se nedoporučuje nahrávat ty soubory na 32 MB MS? kdybych náhodou přišel o tuhle kartu tak bych to přetrpěl ale přijít o 2GB kartu už by mi trhalo žíly

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu