Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA LCS EXPLOIT NA FW 2.5 a FW 2.6 a FUNGUJUCI DOWNGRADER

shadow.wizard

Recommended Posts

• Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

jj a ja jsem na tom jeste hur, mam doma asi 10 her ale mam jen 32mb kartu :( heh
ty jsi sel dolu s 32mb kartou?ja se na to taky chystam,ale kartu si koupim az prodam gta tak bych rad vedel jestli to jde bez bricku :?:

ja jsem mel 2.00 a z te jsem sel na 1.50.... takze v poho :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci ze zeptat newite která PSP mají tu zakladní desku TA-082 chci si ted PSP koupit a nechtěl bych koupit PSP z toto deskou koukal jsem myslím že je to jen u těch bílech PSP ale nejsem si jisty nevíte kde bych mohl koupit PSP aby nemělo tuto desku?

Odkaz ke komentáři

Gratulujem vsetkym co uspesne presli k 1.5-karom!!!.

BTW neviete, ci sa u nas predavaju tie NOVE GTA LCS, na ktorych vrajze nejde downgradovat. Lebo teraz planujem kupit este jednu psp BASE za 73OO sk , aby som mal 2 a hral s bratom cez wifi. A este nahodov neviete aky fw ma BASE PSP?

Odkaz ke komentáři

jeste jednou s gta lcs, jak poznam verzi gta lcs ktera nepodporuje downgrade?,prodava se uz u nas v sopech?,nejste nekdo z brna?¨, ze by ste se mnou udelali downgrade....nevlastnim GTA a ted mam strach si ho kupit, cas vynahradim, umd, $$$,...ICQ 327426681, dekuju

Odkaz ke komentáři

mam fw 2.6 a "doungrejdovat" nehodlam, ja si vystacim s origoskama....;)

psp mi aspon vydrzi dyl nez nekomu, kdo vyzkousi vsechny hry..

njn, to je vsetko pekne ale naco to tu pises?? prosim modov o zmazanie,ak by mali cas

proč to chceš mazat :evil:

Amorát řek co si o tom myslí

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu