Guest Adones Odesláno Červenec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2006 muhehe... tak aj mne sa to dnes podarilo 8) ....uz som aj ja 1.5 ...diky za pomoc y@lk :wink: EDIT : mno a este klobuk dole ludom co stoja za tym :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Červenec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2006 tak mám první ale velmi závažný problém týkající se FW 1.5 a nevim jak ho vyřešit..jde o to, že jsem přes noc stáhnul skoro všechny hry co na psp vyšli včetně hovadin a teď nevim co hrát jako první :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červenec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2006 jednym slovom - tragedia :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2006 jj a ja jsem na tom jeste hur, mam doma asi 10 her ale mam jen 32mb kartu :( heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červenec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2006 JOOOO VITEJ V KLUBU 1.5 YESSSS :oP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Červenec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2006 jj a ja jsem na tom jeste hur, mam doma asi 10 her ale mam jen 32mb kartu :( hehty jsi sel dolu s 32mb kartou?ja se na to taky chystam,ale kartu si koupim az prodam gta tak bych rad vedel jestli to jde bez bricku :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2006 pri tejto finalnej verzii to uz ide bez bricku, ale aj tak doporucujem ju mat cerstvo naformatovanu a okrem downgradera tam nic ine nemat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červenec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2006 hm sem byl nadsenej ale nejde mi ted spustit GTA (i kdyz sem tam nahral Wab changer) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2006 Jsem rád za vás za všechny...Mám fakt upřímně radost že už jonečně můžete někteří hrát ISA. ;-) :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Červenec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2006 kecáš na to ti neskočíme:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2006 jj a ja jsem na tom jeste hur, mam doma asi 10 her ale mam jen 32mb kartu :( hehty jsi sel dolu s 32mb kartou?ja se na to taky chystam,ale kartu si koupim az prodam gta tak bych rad vedel jestli to jde bez bricku :?: ja jsem mel 2.00 a z te jsem sel na 1.50.... takze v poho :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest jack210 Odesláno Červenec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2006 kde stahnu firmware 2.6 ??? :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2006 hm sem byl nadsenej ale nejde mi ted spustit GTA (i kdyz sem tam nahral Wab changer) wab changer nepomoze, pouzi devhook 0.41d, s tym to pojde na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2006 Chci ze zeptat newite která PSP mají tu zakladní desku TA-082 chci si ted PSP koupit a nechtěl bych koupit PSP z toto deskou koukal jsem myslím že je to jen u těch bílech PSP ale nejsem si jisty nevíte kde bych mohl koupit PSP aby nemělo tuto desku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koladza Odesláno Červenec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2006 slyseli ste nekdo o tom ze nova verze gta lcs to nepodporuje??? myslim downgrade....nakej buulshit, ne? :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2006 slyseli ste nekdo o tom ze nova verze gta lcs to nepodporuje??? myslim downgrade....nakej buulshit, ne? :?: podle me blbost ale kdovi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Červenec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2006 Gratulujem vsetkym co uspesne presli k 1.5-karom!!!. BTW neviete, ci sa u nas predavaju tie NOVE GTA LCS, na ktorych vrajze nejde downgradovat. Lebo teraz planujem kupit este jednu psp BASE za 73OO sk , aby som mal 2 a hral s bratom cez wifi. A este nahodov neviete aky fw ma BASE PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2006 slyseli ste nekdo o tom ze nova verze gta lcs to nepodporuje??? myslim downgrade....nakej buulshit, ne? :?: ne neni to blbost, je to pravda, pisu to aj na fanjitovej stranke. bolo to len otazkou casu kedy to patchnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aliencz Odesláno Červenec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2006 skrara ma taky tu zakladní desku TA-082 :( v základě jsem měl fw 2.5 (černé provedení žádné bíle) tak se bojím z toho udělat brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Červenec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2006 Ty to budeš zkoušet?Zajímalo by mě které ty PSP nemájí tu desku buddu ten kupovat snad budu mít štěstí někdo tady na foru ale mluvim že PSP gigapacky to nemájí tak newim mohl byste někdo proradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2006 skrara ma taky tu zakladní desku TA-082 :( v základě jsem měl fw 2.5 (černé provedení žádné bíle) tak se bojím z toho udělat brick ani to neskusaj, zatial je to 0% uspech a 100% brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koladza Odesláno Červenec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2006 jeste jednou s gta lcs, jak poznam verzi gta lcs ktera nepodporuje downgrade?,prodava se uz u nas v sopech?,nejste nekdo z brna?¨, ze by ste se mnou udelali downgrade....nevlastnim GTA a ted mam strach si ho kupit, cas vynahradim, umd, $$$,...ICQ 327426681, dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Červenec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2006 mam fw 2.6 a "doungrejdovat" nehodlam, ja si vystacim s origoskama....;) psp mi aspon vydrzi dyl nez nekomu, kdo vyzkousi vsechny hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2006 mam fw 2.6 a "doungrejdovat" nehodlam, ja si vystacim s origoskama....;)psp mi aspon vydrzi dyl nez nekomu, kdo vyzkousi vsechny hry.. njn, to je vsetko pekne ale naco to tu pises?? prosim modov o zmazanie,ak by mali cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2006 mam fw 2.6 a "doungrejdovat" nehodlam, ja si vystacim s origoskama....;)psp mi aspon vydrzi dyl nez nekomu, kdo vyzkousi vsechny hry.. njn, to je vsetko pekne ale naco to tu pises?? prosim modov o zmazanie,ak by mali cas proč to chceš mazat :evil: Amorát řek co si o tom myslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.