Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA LCS EXPLOIT NA FW 2.5 a FW 2.6 a FUNGUJUCI DOWNGRADER

shadow.wizard

Recommended Posts

no dobre, ale toto neni tema o tom ze kto chce a kto nechce downgradovat, tu sa pise ked ma niekto s downgradom problem a chce help a nie chvasta sa ze si vystaci z originalmi. si precitaj nazov threadu a potm povedz ci to sem patri alebo ne.si myslis ze ked mas 2.71 si lepsi jak ostatny alebo co?myslim ze ten jeho prispevok nikomu nepomohol ani nikoho nezaujima......mozno teba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

1. ved prave ze to je tema o downgradovani a ked nechce downgradovat-cize ho to nezaujima, tak sem nema co pisat.

2. ci som tu 2dni,2tyzdne alebo 2roky to je uplne jedno.zato ze ty si tu dlhsie tak si myslis ze si lepsi alebo co??

EDIT: malcolm to pekne vsetko vysvetlil a ma pravdu, ja koncim tuto temu.

Odkaz ke komentáři

1. ved prave ze to je tema o downgradovani a ked nechce downgradovat-cize ho to nezaujima, tak sem nema co pisat.

2. ci som tu 2dni,2tyzdne alebo 2roky to je uplne jedno.zato ze ty si tu dlhsie tak si myslis ze si lepsi alebo co??

Zaprve nehadejte se tu a zadruhe si nemyslim ze by to moderatori meli mazat vsak jak uz tu bylo receno v topicu Wii vs. PS3 tohle je svobodna zeme a svobodne vyjadrovani nazoru :wink: ale jestli jsi to myslel jako ze tu pak bude bordel tak to te cti ale mels to rict driv nezs tu rozdelal hadku :?

Odkaz ke komentáři

jeste jednou s gta lcs, jak poznam verzi gta lcs ktera nepodporuje downgrade?,prodava se uz u nas v sopech?,nejste nekdo z brna?¨, ze by ste se mnou udelali downgrade....nevlastnim GTA a ted mam strach si ho kupit, cas vynahradim, umd, $$$,...ICQ 327426681, dekuju

Odkaz ke komentáři

jeste jednou s gta lcs, jak poznam verzi gta lcs ktera nepodporuje downgrade?,prodava se uz u nas v sopech?,nejste nekdo z brna?¨, ze by ste se mnou udelali downgrade....nevlastnim GTA a ted mam strach si ho kupit, cas vynahradim, umd, $$$,...ICQ 327426681, dekuju

Mám GTA asi od února, takže stará verze, jestli chceš můžu za tebou přijed, jsem z Brna. Icq nemám, napiš mě na milhause@volny.cz

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny a gratuluju všem úspěšným Downgraderům. No láká mě to taky, ale mám menší problém - bojím se toho jak čert kříže :oops: . Návod jsem si samozřejmě přečetl, fór už jsem také prolezl myslím dost (i tohle), jen jsem pořád nenašel 100% odpověď na to, co mě zajímá nejvíc. Je to právě ten zádrhel s PCB :roll: . PSP jsem kupoval cca před dvěma měsíci již s FW 2.50 a tak jsem otevřel dvířka od UMD a na pravé straně není nic, ale nalevo mám číslo 1C6001 (nebo IC6001 - jde to špatně přečíst).

PSP_PBC.jpg

V návodu se píše, že pokud nebude text na pravé straně jako na obrázku, tak na ostatních nezáleží. Jenomže potom jsem narazil na odkaz na toto fórum . Nejsem sice angličtinář, ale jestli jsem to správně pochopil, tak uživatel engosteven bricknul svoji PSP právě s tímto číslem. Tak nevím, má někdo stejný problém? :roll:

Odkaz ke komentáři

skrara ma taky tu zakladní desku TA-082 :( v základě jsem měl fw 2.5 (černé provedení žádné bíle) tak se bojím z toho udělat brick

a neslo by to upnout na 2.6 a pak dolu na 1.5 ?'

jen se ptam ja to nevim!

ja mam stejne 2.7 :)

Odkaz ke komentáři

2jajar: tohle tam mám taky a taky netušim jestli mám downgradnout :(

EDIT:dobrý zprávy :) neni to ta-082 http://forums.qj.net/showthread.php?t=57248&page=6&pp=10 píšou tam že to NENI známka ta-082 :D

Hm... no já pořád nevím, je to tak 50:50 - jeden bricknul, druhýmu to vyšlo. Tys to zkoušel? :roll:

Odkaz ke komentáři

EDIT:dobrý zprávy :) neni to ta-082 http://forums.qj.net/showthread.php?t=57248&page=6&pp=10 píšou tam že to NENI známka ta-082 :D

Hm... no já pořád nevím, je to tak 50:50 - jeden bricknul, druhýmu to vyšlo. Tys to zkoušel? :roll:

zrovna před chvílí sem uspěšně downul a mám tam to samý co ty :)

Odkaz ke komentáři

jak si dával ten odakz na forum(qj.net - jak tam bricknul), tak měl TA-082 :!:

Well, I attempted to downgrade my 2.6 TA-082 PSP.
Wasn't so successful however, and now it's dead 

:wink:

já to mam tak jako ty...měl jsem 2.01...upnul jsem na 2.60 a pak jsem ,,spadnul" na 1.50 uplně v poho.........ale jsou to nervy(hlavně, když si to ,,blikání" karty dává chvílema pauzy :)

Odkaz ke komentáři

Teda chlapi vy mě drtíte :twisted: :D .

2eskimo - jasně, tenhle příspěvek jsem viděl, ale je tam ještě jeden

mine got bricked.. it was written 1C6001

A já vím prd, jestli to pohnojil on sám, nebo to bylo PSP-čkem. Potom ještě jedna věc, já to s 2.50 už koupil (funglovku), tak proto jsem takhle na vážkách. No koukám, že jsem tady asi největší srab :D , ale fakt bych nerad aby se mi potom PSP houpalo na šňůrce u lustru (navíc když už jsem dal prachy za UMD-čka) :) .

2margot1 - kupoval jsi PSP už s FW 2.50? Díky.

Odkaz ke komentáři

Teda chlapi vy mě drtíte :twisted: :D .

2eskimo - jasně, tenhle příspěvek jsem viděl, ale je tam ještě jeden

mine got bricked.. it was written 1C6001

A já vím prd, jestli to pohnojil on sám, nebo to bylo PSP-čkem. Potom ještě jedna věc, já to s 2.50 už koupil (funglovku), tak proto jsem takhle na vážkách. No koukám, že jsem tady asi největší srab :D , ale fakt bych nerad aby se mi potom PSP houpalo na šňůrce u lustru (navíc když už jsem dal prachy za UMD-čka) :) .

2margot1 - kupoval jsi PSP už s FW 2.50? Díky.

jj, kupoval s 2.50 v datartu, černé provedení :lol: a nic sem neměnil.. jaxem řek taky tam mám ten malej nápisek a ted smažim burnouty, coded arms a nfsu rivals :lol: samozřejmě ISO :) di do toho.. znám dva lidi s pspčkem taxem se jich ptal a maj to tam všichni a taky downgradovali fpoho 8) :arrow: lets go :!:

Odkaz ke komentáři

jj, kupoval s 2.50 v datartu, černé provedení :lol: a nic sem neměnil.. jaxem řek taky tam mám ten malej nápisek a ted smažim burnouty, coded arms a nfsu rivals :lol: samozřejmě ISO :) di do toho.. znám dva lidi s pspčkem taxem se jich ptal a maj to tam všichni a taky downgradovali fpoho 8) :arrow: lets go :!:

Ok, takže to vypadá, že se asi mezi vás přidám taky :) Dík moc! :wink: .

Odkaz ke komentáři

Ok, takže to vypadá, že se asi mezi vás přidám taky :) Dík moc! :wink: .

jj přidej :) ale já sem měl s tím downgradem takovej zádrhel: po downutí pspčko psalo že "the disc could not be read". a vyřešil sem to vyndánim a zandánim baterky, tagže se nic nestalo.. esli ti to bude taky písat tak víš co dělat :lol:

btw. máme ty samý hry :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj lidi.Mam presne to o cem tu pisete.Mam novy PSP s v 2.5 a pod mechanikou je napsano IC6001,tak by to melo byt castecne v poho.Nenasel by se nekdo z Phy nebo Usti a okoli kdo by mi pujcil za 200,- Kc to GTA s kterym se da downgroudovat.Udelal bych si to nekde venku.Pokud teda staci jen plna baterie a pujde to bez napajeni ze site.Snad.Co myslite.Mam to risknout?A najde se nekdo?Na pujceni GTA.Nechci to kupovat,kdyz muzu mit pak ISO

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu