juris Odesláno Červenec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2006 no dobre, ale toto neni tema o tom ze kto chce a kto nechce downgradovat, tu sa pise ked ma niekto s downgradom problem a chce help a nie chvasta sa ze si vystaci z originalmi. si precitaj nazov threadu a potm povedz ci to sem patri alebo ne.si myslis ze ked mas 2.71 si lepsi jak ostatny alebo co?myslim ze ten jeho prispevok nikomu nepomohol ani nikoho nezaujima......mozno teba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2006 tohle je téma o dowgradování fw2.5/2.6 on řikal že akorát nechce downgradovat a ty to tady chceš hned mazat seš tu dva tejdny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2006 1. ved prave ze to je tema o downgradovani a ked nechce downgradovat-cize ho to nezaujima, tak sem nema co pisat. 2. ci som tu 2dni,2tyzdne alebo 2roky to je uplne jedno.zato ze ty si tu dlhsie tak si myslis ze si lepsi alebo co?? EDIT: malcolm to pekne vsetko vysvetlil a ma pravdu, ja koncim tuto temu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2006 1. ved prave ze to je tema o downgradovani a ked nechce downgradovat-cize ho to nezaujima, tak sem nema co pisat.2. ci som tu 2dni,2tyzdne alebo 2roky to je uplne jedno.zato ze ty si tu dlhsie tak si myslis ze si lepsi alebo co?? Zaprve nehadejte se tu a zadruhe si nemyslim ze by to moderatori meli mazat vsak jak uz tu bylo receno v topicu Wii vs. PS3 tohle je svobodna zeme a svobodne vyjadrovani nazoru :wink: ale jestli jsi to myslel jako ze tu pak bude bordel tak to te cti ale mels to rict driv nezs tu rozdelal hadku :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koladza Odesláno Červenec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2006 jeste jednou s gta lcs, jak poznam verzi gta lcs ktera nepodporuje downgrade?,prodava se uz u nas v sopech?,nejste nekdo z brna?¨, ze by ste se mnou udelali downgrade....nevlastnim GTA a ted mam strach si ho kupit, cas vynahradim, umd, $$$,...ICQ 327426681, dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Červenec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2006 jeste jednou s gta lcs, jak poznam verzi gta lcs ktera nepodporuje downgrade?,prodava se uz u nas v sopech?,nejste nekdo z brna?¨, ze by ste se mnou udelali downgrade....nevlastnim GTA a ted mam strach si ho kupit, cas vynahradim, umd, $$$,...ICQ 327426681, dekuju Mám GTA asi od února, takže stará verze, jestli chceš můžu za tebou přijed, jsem z Brna. Icq nemám, napiš mě na milhause@volny.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Červenec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2006 Zdravím všechny a gratuluju všem úspěšným Downgraderům. No láká mě to taky, ale mám menší problém - bojím se toho jak čert kříže :oops: . Návod jsem si samozřejmě přečetl, fór už jsem také prolezl myslím dost (i tohle), jen jsem pořád nenašel 100% odpověď na to, co mě zajímá nejvíc. Je to právě ten zádrhel s PCB :roll: . PSP jsem kupoval cca před dvěma měsíci již s FW 2.50 a tak jsem otevřel dvířka od UMD a na pravé straně není nic, ale nalevo mám číslo 1C6001 (nebo IC6001 - jde to špatně přečíst). V návodu se píše, že pokud nebude text na pravé straně jako na obrázku, tak na ostatních nezáleží. Jenomže potom jsem narazil na odkaz na toto fórum . Nejsem sice angličtinář, ale jestli jsem to správně pochopil, tak uživatel engosteven bricknul svoji PSP právě s tímto číslem. Tak nevím, má někdo stejný problém? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koladza Odesláno Červenec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2006 cau vsichni tak sem uz na 1.50, at zije iso 2.01 -> 2.60 -> 1.50 diky za super navod.... :twisted: :twisted: :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červenec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2006 Hoj také jsem po týdnu přijel celej natěšenej a mám z 2.60 1.50 at žijou ISO hry jelikož ted pařim fakt všechno a nejlepší je že zadááááčOOOOO:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Červenec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2006 cau vsichni tak sem uz na 1.50, at zije iso2.01 -> 2.60 -> 1.50 diky za super navod.... :twisted: :twisted: :twisted: tak už asi jezdit nemám, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Červenec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2006 nebudeš GTA potrebovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Červenec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2006 2jajar: tohle tam mám taky a taky netušim jestli mám downgradnout :( EDIT:dobrý zprávy :) neni to ta-082 http://forums.qj.net/showthread.php?t=57248&page=6&pp=10 píšou tam že to NENI známka ta-082 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2006 skrara ma taky tu zakladní desku TA-082 :( v základě jsem měl fw 2.5 (černé provedení žádné bíle) tak se bojím z toho udělat brick a neslo by to upnout na 2.6 a pak dolu na 1.5 ?' jen se ptam ja to nevim! ja mam stejne 2.7 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Červenec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2006 2jajar: tohle tam mám taky a taky netušim jestli mám downgradnout :( EDIT:dobrý zprávy :) neni to ta-082 http://forums.qj.net/showthread.php?t=57248&page=6&pp=10 píšou tam že to NENI známka ta-082 :D Hm... no já pořád nevím, je to tak 50:50 - jeden bricknul, druhýmu to vyšlo. Tys to zkoušel? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Červenec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2006 neboj se toho..zatni zuby a zkus to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 2jajar: tohle tam mám taky a taky netušim jestli mám downgradnout :( EDIT:dobrý zprávy :) neni to ta-082 http://forums.qj.net/showthread.php?t=57248&page=6&pp=10 píšou tam že to NENI známka ta-082 :D Hm... no já pořád nevím, je to tak 50:50 - jeden bricknul, druhýmu to vyšlo. Tys to zkoušel? :roll: zrovna před chvílí sem uspěšně downul a mám tam to samý co ty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 2jajar: tohle tam mám taky a taky netušim jestli mám downgradnout :( EDIT:dobrý zprávy :) neni to ta-082 http://forums.qj.net/showthread.php?t=57248&page=6&pp=10 píšou tam že to NENI známka ta-082 :D Hm... no já pořád nevím, je to tak 50:50 - jeden bricknul, druhýmu to vyšlo. Tys to zkoušel? :roll: jak si dával ten odakz na forum(qj.net - jak tam bricknul), tak měl TA-082 :!: Well, I attempted to downgrade my 2.6 TA-082 PSP. Wasn't so successful however, and now it's dead :wink: já to mam tak jako ty...měl jsem 2.01...upnul jsem na 2.60 a pak jsem ,,spadnul" na 1.50 uplně v poho.........ale jsou to nervy(hlavně, když si to ,,blikání" karty dává chvílema pauzy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Teda chlapi vy mě drtíte :twisted: :D . 2eskimo - jasně, tenhle příspěvek jsem viděl, ale je tam ještě jeden mine got bricked.. it was written 1C6001 A já vím prd, jestli to pohnojil on sám, nebo to bylo PSP-čkem. Potom ještě jedna věc, já to s 2.50 už koupil (funglovku), tak proto jsem takhle na vážkách. No koukám, že jsem tady asi největší srab :D , ale fakt bych nerad aby se mi potom PSP houpalo na šňůrce u lustru (navíc když už jsem dal prachy za UMD-čka) :) . 2margot1 - kupoval jsi PSP už s FW 2.50? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Teda chlapi vy mě drtíte :twisted: :D . 2eskimo - jasně, tenhle příspěvek jsem viděl, ale je tam ještě jeden mine got bricked.. it was written 1C6001 A já vím prd, jestli to pohnojil on sám, nebo to bylo PSP-čkem. Potom ještě jedna věc, já to s 2.50 už koupil (funglovku), tak proto jsem takhle na vážkách. No koukám, že jsem tady asi největší srab :D , ale fakt bych nerad aby se mi potom PSP houpalo na šňůrce u lustru (navíc když už jsem dal prachy za UMD-čka) :) . 2margot1 - kupoval jsi PSP už s FW 2.50? Díky. jj, kupoval s 2.50 v datartu, černé provedení :lol: a nic sem neměnil.. jaxem řek taky tam mám ten malej nápisek a ted smažim burnouty, coded arms a nfsu rivals :lol: samozřejmě ISO :) di do toho.. znám dva lidi s pspčkem taxem se jich ptal a maj to tam všichni a taky downgradovali fpoho 8) :arrow: lets go :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 2eskimo:je tam napsáno taky ale: THIS IS NOT A TA-082 HARDWARE! u obrázku se zakroužkovanym I6003 :wink: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 jj, kupoval s 2.50 v datartu, černé provedení :lol: a nic sem neměnil.. jaxem řek taky tam mám ten malej nápisek a ted smažim burnouty, coded arms a nfsu rivals :lol: samozřejmě ISO :) di do toho.. znám dva lidi s pspčkem taxem se jich ptal a maj to tam všichni a taky downgradovali fpoho 8) :arrow: lets go :!: Ok, takže to vypadá, že se asi mezi vás přidám taky :) Dík moc! :wink: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Ok, takže to vypadá, že se asi mezi vás přidám taky :) Dík moc! :wink: . jj přidej :) ale já sem měl s tím downgradem takovej zádrhel: po downutí pspčko psalo že "the disc could not be read". a vyřešil sem to vyndánim a zandánim baterky, tagže se nic nestalo.. esli ti to bude taky písat tak víš co dělat :lol: btw. máme ty samý hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Červenec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2006 Ahoj lidi.Mam presne to o cem tu pisete.Mam novy PSP s v 2.5 a pod mechanikou je napsano IC6001,tak by to melo byt castecne v poho.Nenasel by se nekdo z Phy nebo Usti a okoli kdo by mi pujcil za 200,- Kc to GTA s kterym se da downgroudovat.Udelal bych si to nekde venku.Pokud teda staci jen plna baterie a pujde to bez napajeni ze site.Snad.Co myslite.Mam to risknout?A najde se nekdo?Na pujceni GTA.Nechci to kupovat,kdyz muzu mit pak ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest esso2006 Odesláno Červenec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2006 Slo Vam nekomu downgradovat PSP s verzi GTA ULES00151# ? Mam ji a nevim jestli neni spatna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2006 zistis to napr. tak ze sa pozres ze aky update je na nom, ak j tam 2.6 tak s tym sa neda, ak je tam 2.00 tak hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.