Guest esso2006 Odesláno Červenec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2006 Takze na cisle verze jeste nemusi zalezet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Červenec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2006 Jeste kdyztak forum procitam,tak jsem se chtel zeptat co mate za jazyk v PSPckach s verzi 1,5.Je tam aspon ENG.Me to tak stve.Ja bych potreboval GTA :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červenec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2006 to je snad jasny ne? :lol: jasne ze tam je ENG , dokonce i spanelstina,francouzstina,japonstina a je tu i nejaka hombrew ktera doda i cestinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Červenec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2006 Tak a je hotovo!! :) Díky všem za rady a hlavně margot1 za povzbuzování a vyhecování :D , už jsem taky 1.50-kář. Uff, ale byly to fakt nervy :twisted: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Červenec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2006 wítej :) já nehecoval :lol: já jenom přesvědčoval :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2006 fumguje to doopravdy dakže budu mít 1,5 a mužu mít i iso hry bez umd gta:lcs ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2006 nemá někdo gta:lcs z prahy nebo kladna...proč to nejde s tou 32mB kartou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2006 mam taky ten napis na tty levý straně .jde to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2006 kurva zrovna jsem z 2.6 sel na 2.71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2006 kurva do pici ja sem zkurvene nasranej kunda jedna od sony pica.aspon at udelaj zasranou 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2006 **** zrovna jsem z 2.6 sel na 2.71 smůla no :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2006 Za to zes tady zalozil 3 naprosto zbytecne temata bych te mel servat ale me staci rict: [highlight=red:7bcb1f57a1]Podle toho jaky napis!!!![/highlight:7bcb1f57a1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červenec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2006 nevim neemůžuto přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červenec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2006 jestli tam mas napsano to sami jako v tomhle obrazku, tak jsi v kyblu a budes mastit origosky:P http://pspupdates.qj.net/uploads/articles_module/56713/ta82spot1.jpg jestli se teda mysli tohle....napis pod UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2006 No takze verzia PSP TA-082 bola hacknuta. Viac na pspupdates. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 Mám dotaz na GTA a downgrade.Prý existuje více typů této hry.Bylo mi řečeno ,že GTA na kterém funguje downgrade musí po vložení do UMD mechaniky psát Update ver 2.00.Setkal se někdo s GTA ,které píše třeba upgrade na 2.60? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Lukasus Odesláno Červenec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2006 Mám dotaz na GTA a downgrade.Prý existuje více typů této hry.Bylo mi řečeno ,že GTA na kterém funguje downgrade musí po vložení do UMD mechaniky psát Update ver 2.00.Setkal se někdo s GTA ,které píše třeba upgrade na 2.60? já mam GTA u kterejch je upgrade na 2.60 ale ještě sem nedowngradeoval (chystám se nato každým dnem) tak ted nevim jestli mi to s těma mejma GTA pujde... nevíte to někdo PROSÍM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2006 Aha.První kousek.Bacha na těžítko.Kupoval jsem normálně v obchodě a 2.00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Lukasus Odesláno Červenec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2006 No to díky :roll:, ale stejně furt nevim jestli to s mejma GTA jde nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červenec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2006 Zeptej se Placka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 mam to GTA s tim updatem 1.6 americká verze nejspíš ...nejde mi to když dam load a ten eLoader tak se mi nahraje nejaká postava bes eLoaderu ,možná to je že to skoušim na 32MB karte ale nevíte někdo co s tim??prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 myslíš upgrade na 2.6?s tim by to jít bohužel nemělo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 myslíš upgrade na 2.6?s tim by to jít bohužel nemělo!no takupdatuju na 2.71.nechci totiž 2 GTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 myslíš upgrade na 2.6?s tim by to jít bohužel nemělo!no takupdatuju na 2.71.nechci totiž 2 GTA proc neupdatujes rovnou na 2.8? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 Přesně se ti vyplatí více :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.