mucaca Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 a co třeba střelit tohle GTA a koupit jiný?to by bylo lepší ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 a co třeba střelit tohle GTA a koupit jiný?to by bylo lepší ne?ne ne, lepsi by byl update na 2.8!!!To je snad jasny ne!Kazdy spravny PSPckar ma preci vice jak 2.70 ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 a co třeba střelit tohle GTA a koupit jiný?to by bylo lepší ne?ne ne, lepsi by byl update na 2.8!!!To je snad jasny ne!Kazdy spravny PSPckar ma preci vice jak 2.70 ne? :)nevim co to tady každýmu po stopadesátý cpeš :roll: každej správnej PSPčkař má bolavý palce............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 jo souhlas...já bohužel teď bolavý palce nemam,protože čekam až mi přijde GTA! :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 tak mi teď napadá downul už někdo se 32MB kartou? :| :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 4, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 Tak toto je fakt drzost. Na stranke kde predavaju PSP predavaju aj Downgrade z 2.5/2.6 na 1.5 tak toto je moc. http://www.gamefreax.com/lshop,showdetail,22506,d,1154690096-22546,1103388718.1149036302,epspdowngrade,,Tshowrub--1103388718.1149036302,.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 I tak se vydelavat musi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 tedka trochu zafylozofuju :lol: je zajimave jaxe kazdy obor cinnosti deli na ruzne kategorie ktere se nenavidi :) priklad: PSP 1.50 x 2.80, BMX x MTB, skate x bike a mohl bych pokracovat :lol: stejne kdyz se to tak vezme je to uplne to same :wink: tak proc se hadat kdyz v jadru de o to same ne? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Poradite pls, kdyz se nesmi downgradovat s 32mb kartou, muzu pujcit kamosovi svoji 1gb, downgradovat a pak si ji vzit? Ten frimware nema s kartou nic spolecnyho ze ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 jo na muzes to je uplne jedno jen musis mit ty spravne programy aspon myslim :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest fredyix Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 Ahoj pude mi downgrade kdyz mi gta umd pise update ver 2.60??? diky a dik taky adminovy za smazani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 Bohužel, nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest fredyix Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 hmm skoda utracenejch 10000 kuly pos... hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 hmm skoda utracenejch 10000 kuly pos... hře ty jo kdes to kupoval ze te stala 10000 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest fredyix Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 asi nechapes do psp a do všeho sem vrazil tolik prachu a ted kuly tyhle blby hre to nejde kdyby to tu aspon nekdo napsal do navodu nebo tak ale nikdo to jako nechapu.... sem zvedavej kdo to semnou bude asi chtit vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 asi nechapes do psp a do všeho sem vrazil tolik prachu a ted kuly tyhle blby hre to nejde kdyby to tu aspon nekdo napsal do navodu nebo tak ale nikdo to jako nechapu....sem zvedavej kdo to semnou bude asi chtit vymenit :lol: :lol: :lol: smůla :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 asi nechapes do psp a do všeho sem vrazil tolik prachu a ted kuly tyhle blby hre to nejde kdyby to tu aspon nekdo napsal do navodu nebo tak ale nikdo to jako nechapu....sem zvedavej kdo to semnou bude asi chtit vymenit Hele člověče ,kdybys hledal ,tak já jsem to tady probíral.Jediný člověk mi na to odpověděl a to ještě v PM.Ostatní o tom moc neví ,neboť ten downgrade nedělali!A nebo nejsou ochotní radit.Být tebou ,tak nepanikařím.Od kud jsi?Myslím ,že sehnat to GTA s updatem na 2.0 by neměl být problém.Já ho vlastním a v pohodě zapůjčím.A ostatní dofám taky ochotně zapůjčí.V tomhle bych neviděl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 Lidi nechcete se zůčastnit pomoci při Downgradu live na Tsku potřeboval bych poradit on line začatek akce je v 18:30 Icq 209-565-002 plshh tak to jsem nejak prosvih :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2006 Dutch-Nevadí.Už je hotovo.Tak doufám ,že je tady další spokojený 1.5kář.ISO for ever... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest hlinaaa Odesláno Srpen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2006 a može mě někdo poradit jak co mám dělat když mám PSP TA-082!!!! dal sem do toho docela dost peněz (7700-PSP,doplňky,karta 1GB) a nemám na to kupovat si originální hry........su fakt začátečník a fakt nevím co dělat......mám fakt nervy.........snad se s tím dá něco dělat!? předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2006 a može mě někdo poradit jak co mám dělat když mám PSP TA-082!!!! dal sem do toho docela dost peněz (7700-PSP,doplňky,karta 1GB) a nemám na to kupovat si originální hry........su fakt začátečník a fakt nevím co dělat......mám fakt nervy.........snad se s tím dá něco dělat!?předem díky No takze Prva moznost: Vymenit za PSP s FW 1.5-2.0 Druha moznost: Kupit MODCHIP Tretia moznost: Pockat ako to vsetko s novym EXPLITOM dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest SneakBJ Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 ja mam 2.71 a nestve me to myslim ze kdybych mel nejakou verzi pro spousteni ISO a vselijakych takovych hovadinek tak me hry na PSP asi prestanou bavit Docela s tebou souhlasim, mám fw 2.6 a taky do downgradu nepujdu zbytecny riziko ze se to vykurví a pro nic akorad bych si stahnul hafo her a porad je mazal a hral jiny takhle si koupim hru a vydrzim u ni :) možná je to docela OUT ale vyhovuje mi to proste me bavi hry měnit atd... ale proti piratum nic nemám taky nejsem čistej :) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 a može mě někdo poradit jak co mám dělat když mám PSP TA-082!!!! dal sem do toho docela dost peněz (7700-PSP,doplňky,karta 1GB) a nemám na to kupovat si originální hry........su fakt začátečník a fakt nevím co dělat......mám fakt nervy.........snad se s tím dá něco dělat!?předem díky No takze Prva moznost: Vymenit za PSP s FW 1.5-2.0 Druha moznost: Kupit MODCHIP Tretia moznost: Pockat ako to vsetko s novym EXPLITOM dopadne. Tretia moznost: je blbost lebo novy exploit nijako nepomoze... aby som vysvetlil ako to je s TA-082: TA-082 aka. IC1003 maju novy motherboard. Na nu sa uklada aj FW. Kazdy FW obsahuje: flash0,flash1 a ipl. a Prave ipl FW 2.01 -> 1.00 je blokovany. To znamena ze tam mozete mat najnizsi FW 2.50. Proste naprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 13, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 a može mě někdo poradit jak co mám dělat když mám PSP TA-082!!!! dal sem do toho docela dost peněz (7700-PSP,doplňky,karta 1GB) a nemám na to kupovat si originální hry........su fakt začátečník a fakt nevím co dělat......mám fakt nervy.........snad se s tím dá něco dělat!?předem díky No takze Prva moznost: Vymenit za PSP s FW 1.5-2.0 Druha moznost: Kupit MODCHIP Tretia moznost: Pockat ako to vsetko s novym EXPLITOM dopadne. Tretia moznost: je blbost lebo novy exploit nijako nepomoze... aby som vysvetlil ako to je s TA-082: TA-082 aka. IC1003 maju novy motherboard. Na nu sa uklada aj FW. Kazdy FW obsahuje: flash0,flash1 a ipl. a Prave ipl FW 2.01 -> 1.00 je blokovany. To znamena ze tam mozete mat najnizsi FW 2.50. Proste naprd. Ehm tak ja som to myslel s tou tretiou moznostou tak ze sa mal coskoro objavit EXPOLIT cez ktory bude mozne spustat ISO LOADERY tak preto som si myslel no. :roll: :roll: :wink: :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdisTunig Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 Super mám z toho 1.50, díky moc :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.