Marchelino Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 jo a jeste neco nevadi kdyz bude ta 2.6 ze severni ameriky?(PSP Firmware 2.60 File (EBOOT) North America) ?Vobec.To je jedno z akeho kutu sveta budes mat FW 2.6. Len neviem ake to GTacko ma byt ale asi US aj EU.Tak to by melo byt jedno ne?hlavne aby jsi na tom spustil ten eloader ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest jarko90 Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 zdravicko , fcera som si zakupil PSP white ceramic edition, ma to FW. 2.60 , som s nim spokojny ale rad by som na nom spustil tie homebrew aplikacie. Cital som u vas ze na to treba GTA LCS. Lenze ja tu hru nemam :cry: Staci ak si stiahnem z internetu ISO subor GTA alebo mi treba original UMD? dakujemA aku verziu PSPcka mas?Nie FW.Myslim seriove oznacenie. A ako zistim alebo kde ze ake mam seriove oznacenie?????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emerica Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 Tak to sem teda zvedavej kdo si to zkusi prvni... obdivuju tyto borce...ja si pockam az mi nekdo napise polopatě jak a co a ze mi to pojede na 99% tak nejdriv pak s tim neco zkusim...btw on uz je eloader? pro tu 2.6 s GTA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 jo a jeste neco nevadi kdyz bude ta 2.6 ze severni ameriky?(PSP Firmware 2.60 File (EBOOT) North America) ?Vobec.To je jedno z akeho kutu sveta budes mat FW 2.6. Len neviem ake to GTacko ma byt ale asi US aj EU.Tak to by melo byt jedno ne?hlavne aby jsi na tom spustil ten eloader ne? jj...hlavně, aby se dal pustit eLoader....a ten běží na všech verzích GTA (US,UK, Německá atd.)..... a stěma seriovejma označení.....co sem taki pochopil, tak ty TA-082(což sou špatný) maj jen fw.2.60......takže když jste koupili psp s fw 2.01(jako třeba já), tak nemůžete mít TA-082. .-....hlavně se podle mě moc neučte - možná to mam blbě a pak se na mě sjede celá ČR s těžítkama v ruce(radši si to zkontrolujte v ty UMD mechanice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 ja bych to i zkusil ale ty rary po mě chcou heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 jo a jeste neco nevadi kdyz bude ta 2.6 ze severni ameriky?(PSP Firmware 2.60 File (EBOOT) North America) ?Vobec.To je jedno z akeho kutu sveta budes mat FW 2.6. Len neviem ake to GTacko ma byt ale asi US aj EU.Tak to by melo byt jedno ne?hlavne aby jsi na tom spustil ten eloader ne? jj...hlavně, aby se dal pustit eLoader....a ten běží na všech verzích GTA (US,UK, Německá atd.)..... a stěma seriovejma označení.....co sem taki pochopil, tak ty TA-082(což sou špatný) maj jen fw.2.60......takže když jste koupili psp s fw 2.01(jako třeba já), tak nemůžete mít TA-082. .-....hlavně se podle mě moc neučte - možná to mam blbě a pak se na mě sjede celá ČR s těžítkama v ruce(radši si to zkontrolujte v ty UMD mechanice) jo no tech 280g nebo kolik ma by po hlave celkem bolelo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logo Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 ja bych to i zkusil ale ty rary po mě chcou heslo Tak to máš můj obdiv a apeluju na ty co maj hesla aby je sem dali jelikož mě to taky zajímá:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 Radsi to nikdo nezkousejte, jeste to neni dodelany a otestovany, pockejte si na potvrzeni, to nebude trvat tak dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veleba Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 Tady je video ze vcerejska kde je presne videt jak se postupuje. Ja jsem mimo hru, nemuzu zkusit jeden stroj mam 1.5 a druhej 2.7:-( http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8142 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest jarko90 Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 myslis model ? mam tam napisane PSP-1004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 uz to testlo asi 200 ludi a zatial je 100% upesnost tak na co cakat??? ja to asi dnes testnem a dam vedet. a heslo je inac:I_USE_AT_MY_OWN_RISKS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 ja bych to i zkusil ale ty rary po mě chcou heslo Tak to máš můj obdiv a apeluju na ty co maj hesla aby je sem dali jelikož mě to taky zajímá:D myslim že by to mohl skusit ten týpek na tom videu asi přesně ví co dělá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 jo a jeste neco nevadi kdyz bude ta 2.6 ze severni ameriky?(PSP Firmware 2.60 File (EBOOT) North America) ?Vobec.To je jedno z akeho kutu sveta budes mat FW 2.6. Len neviem ake to GTacko ma byt ale asi US aj EU.Tak to by melo byt jedno ne?hlavne aby jsi na tom spustil ten eloader ne? jj...hlavně, aby se dal pustit eLoader....a ten běží na všech verzích GTA (US,UK, Německá atd.)..... a stěma seriovejma označení.....co sem taki pochopil, tak ty TA-082(což sou špatný) maj jen fw.2.60......takže když jste koupili psp s fw 2.01(jako třeba já), tak nemůžete mít TA-082. .-....hlavně se podle mě moc neučte - možná to mam blbě a pak se na mě sjede celá ČR s těžítkama v ruce(radši si to zkontrolujte v ty UMD mechanice) Jo no temi 280g nebo kolik dostat po hlave ...AU... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamca Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 Já bych to taky klidně testnul,ale nechápu co s těma všema souborama :shock: Udělejte někdo návod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 kua co delam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamca Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 A ještě mě tak napadlo, ten Eloader najdu kde???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logo Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 uz to testlo asi 200 ludi a zatial je 100% upesnost tak na co cakat??? ja to asi dnes testnem a dam vedet. a heslo je inac:I_USE_AT_MY_OWN_RISKS jooo a proč teda ten co to zkoušel na to videu nemoh potom s tim PSP nic dělat??svítila mu jen kontrolka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 jo a jeste neco nevadi kdyz bude ta 2.6 ze severni ameriky?(PSP Firmware 2.60 File (EBOOT) North America) ?Vobec.To je jedno z akeho kutu sveta budes mat FW 2.6. Len neviem ake to GTacko ma byt ale asi US aj EU.Tak to by melo byt jedno ne?hlavne aby jsi na tom spustil ten eloader ne? jj...hlavně, aby se dal pustit eLoader....a ten běží na všech verzích GTA (US,UK, Německá atd.)..... a stěma seriovejma označení.....co sem taki pochopil, tak ty TA-082(což sou špatný) maj jen fw.2.60......takže když jste koupili psp s fw 2.01(jako třeba já), tak nemůžete mít TA-082. .-....hlavně se podle mě moc neučte - možná to mam blbě a pak se na mě sjede celá ČR s těžítkama v ruce(radši si to zkontrolujte v ty UMD mechanice) Tu mas to napisane po ANGLICKY z PS2NFOUpdate: BREAKiNG NEWS: Dark_AleX has now shared Downgrader Test v0.5 For PSP 2.50/2.60 Firmware which, according to MANY users (including TGMG, LalaMan, Firey, and LAXitives), works 100% with PSP consoles that were upgraded to v2.50 or v2.60 Firmware. However, it will NOT work with TA-082 versions and it's NOT recommended for users whose FACTORY/STOCK Firmware was 2.50 or 2.60. For those wondering why your UMDs say "Disc cannot be read," simply take the battery out of the PSP (for up to 5 minutes) and then put it back in your PSP and your UMDs will work fine! Please post your results if you opt to try it (at your OWN risk!) in THIS Forum thread! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 uz to testlo asi 200 ludi a zatial je 100% upesnost tak na co cakat??? ja to asi dnes testnem a dam vedet. a heslo je inac:I_USE_AT_MY_OWN_RISKS jooo a proč teda ten co to zkoušel na to videu nemoh potom s tim PSP nic dělat??svítila mu jen kontrolka :D to video jsem taky viděl a myslim, že to byla předchozí verze downgraderu.........a jak už tady někdo psal...heslo k rarům je: I_USE_AT_MY_OWN_RISKS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 uz to testlo asi 200 ludi a zatial je 100% upesnost tak na co cakat??? ja to asi dnes testnem a dam vedet. a heslo je inac:I_USE_AT_MY_OWN_RISKS jooo a proč teda ten co to zkoušel na to videu nemoh potom s tim PSP nic dělat??svítila mu jen kontrolka :D to video jsem taky viděl a myslim, že to byla předchozí verze downgraderu.........a jak už tady někdo psal...heslo k rarům je: I_USE_AT_MY_OWN_RISKS JJ sorry nejak som na to zabudol ale to heslo mi nechce ist pri DOWNDATER FW 2.5 ale pri FW 2.6 mi to heslo ide v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamca Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 A po česky by to náhodou nešlo??? :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 Hele oni tam pisou ze to eni doporuceno pro ty co meli FW 2.5 bo 2.6 kdyz psp koupili jakoze v zakladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 prvy brick ludia :(: http://forums.qj.net/showthread.php?t=56856 ale este sa nevie ze preco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Odesláno Červenec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 Hele oni tam pisou ze to eni doporuceno pro ty co meli FW 2.5 bo 2.6 kdyz psp koupili jakoze v zakladu tj, ale iba to nedoporucuju a uz to aj takto par ludi skusilo a ide im to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2006 Pozrite hned na 1 stranku pridal som info. THANKS: www.pspzone.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.