Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA LCS EXPLOIT NA FW 2.5 a FW 2.6 a FUNGUJUCI DOWNGRADER

shadow.wizard

Recommended Posts

• Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

nevim nevim ja bych radsi udelal tak jak to maj ostatni..kdyz ty filmy nepujdou tak jen zupgradujes na 2.0 a zdowngradujes z veci ktery jsou tady na forku je mozny ze to na tom taky trosku zalezi s jakym 2.6ku zdowngradujes..pozor na to nechci te nijak strasit ..ja bych mel uplne rozklepany ruce kdybych to delal :)

2.01eu -> 2.6eu -> 1.5us -> 2.0eu -1.5jap

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ked chcete tak ja vam z mojho JAP 1.50 dupnem a uploadnem tie subory. keby nahodou niekto nevedel tak EU 1.5 neexistuje

tak to by si byl hodný......diky

nevim nevim ja bych radsi udelal tak jak to maj ostatni..kdyz ty filmy nepujdou tak jen zupgradujes na 2.0 a zdowngradujes z veci ktery jsou tady na forku je mozny ze to na tom taky trosku zalezi s jakym 2.6ku zdowngradujes..pozor na to nechci te nijak strasit ..ja bych mel uplne rozklepany ruce kdybych to delal

2.01eu -> 2.6eu -> 1.5us -> 2.0eu -1.5jap

Odkaz ke komentáři

xlapci downgradnem stratim zaruku mam ho len 2hy den zbytocne neverim ze casom nasi hackersky bratia nieco nevymyslia, poxybujem... tak ja si radsej pockam aby som do toho nemusel velmi zasahovat a uznali mi reklamaciu ak by sa nieco posralo, vzdy lepsie ako potom kupovat nove PSP .. A SAKRA POVIE MI UZ NIEKTO AKO ZISTIM ZE AKE MAM TO SERIOVE OZNACENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

xlapci downgradnem stratim zaruku mam ho len 2hy den zbytocne neverim ze casom nasi hackersky bratia nieco nevymyslia, poxybujem... tak ja si radsej pockam aby som do toho nemusel velmi zasahovat a uznali mi reklamaciu ak by sa nieco posralo, vzdy lepsie ako potom kupovat nove PSP .. A SAKRA POVIE MI UZ NIEKTO AKO ZISTIM ZE AKE MAM TO SERIOVE OZNACENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

už sem to tady nikde psal.....tak hledej(v tomhle topicu)

asi to fakt radši udělám s tim packem, jak to tady někdo dělal....ale ještě počkám - teďka na to nemam čas

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz. Stačí mi jenom ten soubor kolem těch 10mb z té jedné stránky??? Nic víc ktomu nepotřebuji?? A ten fimware 1.5 je v tom souboru,nebo se to musí odněkud stáhnout??? Asi blbý dotazy co?

jo stahni si to z te stranky dej do psp a pak to jen spust pres eloader psp zhasne a bude blikat cervene ta dioda vlevo pak se psp restartuje samo a mas fw 1.5 ja sem to takhle udelal a mam fw 1.5

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz. Stačí mi jenom ten soubor kolem těch 10mb z té jedné stránky??? Nic víc ktomu nepotřebuji?? A ten fimware 1.5 je v tom souboru,nebo se to musí odněkud stáhnout??? Asi blbý dotazy co?

jo stahni si to z te stranky dej do psp a pak to jen spust pres eloader psp zhasne a bude blikat cervene ta dioda vlevo pak se psp restartuje samo a mas fw 1.5 ja sem to takhle udelal a mam fw 1.5

aa kdyz ta dioda prestane po cca 5vterinach blikat mas z nej cihlu
Odkaz ke komentáři

u me slo vse bez problemu

Odkaz ke komentáři

u me slo vse bez problemu

už to nekdo zkoušel v Čr s FW 2.6 z fabriky?
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu