blade12 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 zdavím všechny , od včerejšího večera když sem se snažil přihlásit na ps store mi ps3 nahlásila " an error has occurred.You have been signed out of playstation network (8001050F) ".Snažil sem se to roschodit,ale nepovedlo se :cry: s formátoval sem ps3 a pořád to samí máte někdo skušenosti stouhle chybou???? Předem díky za vaší odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved1980 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 zdavím všechny , od včerejšího večera když sem se snažil přihlásit na ps store mi ps3 nahlásila " an error has occurred.You have been signed out of playstation network (8001050F) ".Snažil sem se to roschodit,ale nepovedlo se :cry: s formátoval sem ps3 a pořád to samí máte někdo skušenosti stouhle chybou???? Předem díky za vaší odpověd ..ahoj všichni... já mám tuhle chybu taky...nespustí mi to ani hru kvuli nahrávání trofejí....nefunguje prostě playstation network....jiné vysvětlení mě nenapadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=86503 proste chyba v unorovem datumu u konzole, nebojte se vlka nic, zejtra by to melo byt ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jo jenze az zejtra :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jo jenze az zejtra :D:D coz proste nejde vydrzet...chapu...:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.