blade12 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 zdavím všechny , od včerejšího večera když sem se snažil přihlásit na ps store mi ps3 nahlásila " an error has occurred.You have been signed out of playstation network (8001050F) ".Snažil sem se to roschodit,ale nepovedlo se :cry: s formátoval sem ps3 a pořád to samí máte někdo skušenosti stouhle chybou???? Předem díky za vaší odpověd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medved1980 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 zdavím všechny , od včerejšího večera když sem se snažil přihlásit na ps store mi ps3 nahlásila " an error has occurred.You have been signed out of playstation network (8001050F) ".Snažil sem se to roschodit,ale nepovedlo se :cry: s formátoval sem ps3 a pořád to samí máte někdo skušenosti stouhle chybou???? Předem díky za vaší odpověd ..ahoj všichni... já mám tuhle chybu taky...nespustí mi to ani hru kvuli nahrávání trofejí....nefunguje prostě playstation network....jiné vysvětlení mě nenapadá... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark1 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=86503 proste chyba v unorovem datumu u konzole, nebojte se vlka nic, zejtra by to melo byt ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xRay Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 jo jenze az zejtra :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark1 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 jo jenze az zejtra :D:D coz proste nejde vydrzet...chapu...:wohow: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts