huhla Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 mě to furt nejde...:( Změň si datum ručně, pokud ti nejde nastavit z internetu a vše by mělo být ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 i u mě už OKA...akorát sem měl dneska datum prnvího takže ručně přenastavit na druhýho.....trofeje sou v původnim stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Změň si datum ručně, pokud ti nejde nastavit z internetu a vše by mělo být ok. to už jsem teď udělal ale přihlásit se furt nemůžu viz.: An error has occurred. You have been signed out of PSN (80710092) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 a mas to updatovany? update via internet ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 a mas to updatovany? update via internet ;) jo............................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 neřekl bych že teď ještě pořád bude chyba u Sony.. Zkontroluj si připojení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 neřekl bych že teď ještě pořád bude chyba u Sony.. Zkontroluj si připojení. když zkoušim test tak mi jede browser atd ale PSN prostě nejede... při testu v nastavení mi to napíše stejnou chybu když se nepovede test třetího políčka (PSN) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Dykžak tady máte návod jak si vrátit Trofeje co se vám stratili a jestly ani to nepomuže tak si to zahrajete znova :-D Takžč nejdřív spuste hru v který ste stratili ty trofeje koukněte do trophy a měli byste mít 0% potom dejte v settings date setting hned to první a dejte Update Via Internet nebo jak to tam je koukněte do trophy a měli by se synchronizovat se servrem a tadáá trofeje jsou zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 nemeli by se ty trofeje vátit hned po updatovani ? :dozey: a jestli ne nejak to nevadi kdyz je to jen u jedny hry stejne nevim jak bych udelal vsechny freeskate aktivity a Gold rank multiplayer skate 2 xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Jde to až na to že nefunguje LAtest v PSn vyhodí to 80023102 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts