Mortir Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Mám PSP 3004 5.03 ChickHEN a když si tam dám staženou hru tak se mi nenačte ani že tam je jenom mi ubere paměť na paměťovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 A máš tam i 5.03GEN-C? Máš hry ve formátu iso/cso ve složce ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mortir Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 nn nemám.A ten musím dát do jaký složky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Chickhen spouští jen homebrew, abys mohl hrát ISO hry, potřebuješ 5.03 GEN http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 podivej sem: http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 stazenej archiv s updatem nakopirujes na koren karty ;) proste se drz toho navodu a mel bys vsechno udelat ;) edit: ´<^KeNnY^> rychlejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mortir Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 no tak to zkusim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mortir Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Tak sem to tam dal ale hra se mi porad nenacetla mam tam jen ten 5.03gen-c nic jinyho :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 no a udelal si tu instalaci nebo si to jen dal na kartu ?? podivej do settings-system information jestli tam mas 5.03 GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mortir Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Udělal sem instalaci a mám tam 5.03 gen-C(full).A tu hru jsem dala na paměťovku-PSP-game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 zkus tu hru dat do slozky ISO ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 dej to na paměťovku-ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mortir Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 a tu složku ISO si tam mám udělat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 tu slozku bys tam mel mit, ale ne ve slozce PSP, primo na korenu karty...pokud ji tam nemas tak zformatuj pametovku (jestli tam neco mas tak si to hod do PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mortir Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 díky moc už to funguje fakt děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mortir
Mám PSP 3004 5.03 ChickHEN a když si tam dám staženou hru tak se mi nenačte ani že tam je jenom mi ubere paměť na paměťovce.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.