brizap Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Zdravím mám notebook.. msi gx600px:parametry-3GB ram,procesor 2x 2.1GHz,grafika: geforce 8600M GT, win xp SP3 Chtěl bych se zeptat jestli je tohle tak slabý počítač, že se to trochu seká na low detaily?Nebo si mám nainstalovat nějakej patch(nevím jakou mam verzi teď,protože jsem to stahoval jako rip), ale zdá se mi, že tam nic nechybí-má to 12GB)..jinak ovladače na grafiku mám teď nějak 155 a něco...hledal jsem novější pro tuhle grafiku, ale tyhle jsou prej ddobrý tak jsem to nechal být..tak nevim co s tím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Brácha má ten samý, akorát má AMD a 9600GT ( což je vlastně ta samá ) a hrával GTA 4 a nesekalo se mu to ( jen pří větších akcích, jako výbuchy atd.) ale na nejnižší nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 hmm tak bude chyba asi někde v ovladačích nebo patch.. nevíte jak zjistim verzi hry?poradíte mi pro tuto grafiku nějaké ovladače..třeba to pomůže...nevím jestli je právě dobré stahovat ty nejnovější z nvidia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 zkus patch me pridal 10 fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 zkus patch me pridal 10 fps jo ale třeba ho tam už mám..nevim právě, kde zjistim verzi hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Brácha má ten samý, akorát má AMD a 9600GT ( což je vlastně ta samá ) a hrával GTA 4 a nesekalo se mu to ( jen pří větších akcích, jako výbuchy atd.) ale na nejnižší nehrál. no tak to bych fakt nerek ze 8600GT je stejna jako 9600GT.... jo ale třeba ho tam už mám..nevim právě, kde zjistim verzi hry... kdyz spoustis hru tak tam mas v rockstar clubu napsano v pravo u toho sloupce jakou mas hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 no tak to bych fakt nerek ze 8600GT je stejna jako 9600GT.... Tak o málo lepší je, ale je to pořád přejmenovaná 8600GT jak to dělaly u stolních pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 sakra ten patch nainstalovat nemůžu, protože jak mám rip verzi, ktera se rozbaluje a ne instaluje, tak mi to napíše, kdyz chci patchovat, že musim nainstalovat prvně hru :-D takže asi mám smůlu...nenapadá vas jak bych to mohl ještě nějak poladit, aby se mi to tak nesekalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 www.canyourunit.com ukaze se ti jestli to rozjedes nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 jde tu hru nějak opatchovat přetažením souborů? já ten patch,jak jsem psal výše, nemůžu instalovat btw. fps mám na nejnižší detaily(i na střední,což je divný) kolem 25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Tak o málo lepší je, ale je to pořád přejmenovaná 8600GT jak to dělaly u stolních pc. no to nevim o jaky 8600GT mluvis ale 9600GT je celkem o dost lepsi cca tak 30% a vic....a to uz je dost na aby byla jen prejmenovana.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 sorry hoši, že vám skáču do debaty, ale neni to trochu OFF topic..myslel jsem, že dostanu radu s mím počítačem..a ne s nějakym podobnym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 sorry hoši, že vám skáču do debaty, ale neni to trochu OFF topic..myslel jsem, že dostanu radu s mím počítačem..a ne s nějakym podobnym no tak odpovedel jsis uz sam..mas RIP a nejde ti to opatchovat tak se proto to jede tak pomalu...stahni si normalni verzi a nainstaluj patch 1.0.0.4 a dej na low a uvidis..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 no tak odpovedel jsis uz sam..mas RIP a nejde ti to opatchovat tak se proto to jede tak pomalu...stahni si normalni verzi a nainstaluj patch 1.0.0.4 a dej na low a uvidis..... jj asi jo..ale prvně tam zkusim hodit nějaky novější ovladace 179.48 sou prej taky dobry tak je vyzkoušim a jestli nebude změna tak buď stahnu plnou verzi a nebo na to kašlu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Necakaj od tvojho notasu zazraky. Nemozes porovnavat desktopove komponenty s notebookovymi. Mam desktopovu 8600gt a seka to jak maria aj na low (Mimochodom medzi 8600 a 9600 je rozdiel dost brutalny a urcite to nie je len premenovana 8600) S notebookom bud rad aj za to co mas a necakaj, ze to pojde lepsie. Patch mozno trochu pomoze ale nespoliehaj sa na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Necakaj od tvojho notasu zazraky. Nemozes porovnavat desktopove komponenty s notebookovymi. Mam desktopovu 8600gt a seka to jak maria aj na low (Mimochodom medzi 8600 a 9600 je rozdiel dost brutalny a urcite to nie je len premenovana 8600) S notebookom bud rad aj za to co mas a necakaj, ze to pojde lepsie. Patch mozno trochu pomoze ale nespoliehaj sa na to. jo je mi jasný, že můj notebook neni špičla :-D, ale i tak jsem si myslel, že to rozjedu na medium detaily v pohodě..buď slabej komp a nebo taky trochu napomáha rip a chybý patch :)..už s tim nic dělat nebudu..ten ovladač to trochu spravil..měl jsem chvílema i 35 FPS a to už je celkem plynuly :) takže problém je vyřešen.. :) může být LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Necakaj od tvojho notasu zazraky. Nemozes porovnavat desktopove komponenty s notebookovymi. Mam desktopovu 8600gt a seka to jak maria aj na low (Mimochodom medzi 8600 a 9600 je rozdiel dost brutalny a urcite to nie je len premenovana 8600) S notebookom bud rad aj za to co mas a necakaj, ze to pojde lepsie. Patch mozno trochu pomoze ale nespoliehaj sa na to. Tady taky nikdo neporovnává ntb gpu a desktop gpu. Já jsem jen psal že je to přejmenovaná 8600gt. Ale u ntbků asi nepřejmenovávali, protože za 9600gt je silnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Omg tady toho každej strašně ví :roll: 8600m gt a 9600m gt je a není přejmenovaná. Jádro má sice stejně shaderů, ale 9600m gt má vyšší frekvence a jádro je postavené novější architekturou, takže to ve výsledku dává těch 20% ve prospěch 9600m gt. Ale střední čekat prostě nemůžeš, s tím má problémy i tak 9600m gt. Další věcí je procesor, AMD u notebooků výbec nesou na hry a kor u GTA IV na procesoru záleží opravdu hodně. Schválně se koukni, jaké jsou rozdíly u GTA IV u MSI GX630 a GX620. Kámoš má notebook s turionem na 2,2ghz a grafiku ati hd3870, což je nebe a dudy oproti 8600m gt, ale GTA iv stejně nedá na střední kvůli procesoru, který měl v 3d marku score jako Intel na 1,86ghz. Ovšem na low by to bez sekání mělo jít. 1) Stáhni si nejnovější ovladače, myslím nějaké 196.34. Doporučuju laptopvideo2go 2) Defragmentuj HDD a zkoukni registry - může způsobovat sekání ikdyž neklesá fps. Doporučju TuneUP utilities 2010 3) Nějak dostaň do GTA IV všechny patche - obrovsky to pomůže 4) zkontroluj teploty jestli se ti nepřehřívá grafika - do 85°C by to mělo bý ok - doporučuju HW monitor - spustit, dám na pozadí a tam 30 min hrát nějakou náročnou hru. Pak ji schodit a kouknout se na max teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Omg tady toho každej strašně ví :roll:8600m gt a 9600m gt je a není přejmenovaná. Jádro má sice stejně shaderů, ale 9600m gt má vyšší frekvence a jádro je postavené novější architekturou, takže to ve výsledku dává těch 20% ve prospěch 9600m gt A ty toho víš nejvíc co? Lamo. Jestli neumíš číst, tak já píšu o tom, že přejmenovaná byla jen desktopová 9600GT a ne notebooková. Tak si první něco přečti, pak dělěj chytrého :roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 No to je ale taky blbost :lol: Jestli myslíš, že stolní 9600 GT je přejmenovaná 8600 GT tak jsi na omylu. 9600 GT je postavená na jiném, novém jádře, která je tvořeno novější architeturou a má 2x více shader procesorů (64 oproti 32). Karta má taky oproti 8600 GT širší sběrnici (256bit vs 128 bit), dodává se s větší pamětí a má vyšší takty. Rozdíl je tedy narozdíl u nootebookových verzí propastný. Obecně je NVIDIA známá přeznačováním u notebooků. U stolních to je také, ale není to nijak strašné, jediné nějaké větší je přeznačení 9800m GTX+ na GTS 250 (nividia se chce zbavit jader G92b). Kdyžto u notebooků je to větší sranda - např. 9600m gt = 8600 GTS 9700m gts = 9500 GT gts 160m = 9600 GT 260m gtx = 9800 GT 280m gtx = 9800 GTX+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Omg tady toho každej strašně ví :roll:8600m gt a 9600m gt je a není přejmenovaná. Jádro má sice stejně shaderů, ale 9600m gt má vyšší frekvence a jádro je postavené novější architekturou, takže to ve výsledku dává těch 20% ve prospěch 9600m gt. Ale střední čekat prostě nemůžeš, s tím má problémy i tak 9600m gt. Další věcí je procesor, AMD u notebooků výbec nesou na hry a kor u GTA IV na procesoru záleží opravdu hodně. Schválně se koukni, jaké jsou rozdíly u GTA IV u MSI GX630 a GX620. Kámoš má notebook s turionem na 2,2ghz a grafiku ati hd3870, což je nebe a dudy oproti 8600m gt, ale GTA iv stejně nedá na střední kvůli procesoru, který měl v 3d marku score jako Intel na 1,86ghz. Ovšem na low by to bez sekání mělo jít. 1) Stáhni si nejnovější ovladače, myslím nějaké 196.34. Doporučuju laptopvideo2go 2) Defragmentuj HDD a zkoukni registry - může způsobovat sekání ikdyž neklesá fps. Doporučju TuneUP utilities 2010 3) Nějak dostaň do GTA IV všechny patche - obrovsky to pomůže 4) zkontroluj teploty jestli se ti nepřehřívá grafika - do 85°C by to mělo bý ok - doporučuju HW monitor - spustit, dám na pozadí a tam 30 min hrát nějakou náročnou hru. Pak ji schodit a kouknout se na max teploty. díky zarady..ale ty patche fakt nevim jak na to...hledal jsem ale nenašel.. btw mám procesor od intelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 No to je ale taky blbost :lol:Jestli myslíš, že stolní 9600 GT je přejmenovaná 8600 GT tak jsi na omylu. 9600 GT je postavená na jiném, novém jádře, která je tvořeno novější architeturou a má 2x více shader procesorů (64 oproti 32). Karta má taky oproti 8600 GT širší sběrnici (256bit vs 128 bit), dodává se s větší pamětí a má vyšší takty. Rozdíl je tedy narozdíl u nootebookových verzí propastný. Jo 8600GT má jádro G82 a 9600GT G92. To máš pravdu. Ale 8800GT ( g92 ) a 9800GT ( g92 ) jsou vlastně stejné karty. Myslel jsem že je to tak i 8600gt a 9600gt. Spletl jsem se :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Já bych to uzavřel takhle : prostě NVIDIA :lol: ;) Jinak ok, nevšiml jsem si, ale s těma AMD to obecně platí (bohužel i u PC je nevýkonější AMD Phenom X4 965 3,4GHz méně výkoný než nejslabší core i7 :() S těma patchema bude problem, možna by to chtělo jinou "warez" verzi, nevím jestli jdou ty patche do te tve vubec dostat :-/ každopádně bez patchl to není plynulé prakticky nikde. Jestli máš původní verzi hry, vypadá nastavení takto: jestli máš nějaký patch, vypadá takhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Já bych to uzavřel takhle : prostě NVIDIA :lol: ;)Jinak ok, nevšiml jsem si, ale s těma AMD to obecně platí (bohužel i u PC je nevýkonější AMD Phenom X4 965 3,4GHz méně výkoný než nejslabší core i7 :() S těma patchema bude problem, možna by to chtělo jinou "warez" verzi, nevím jestli jdou ty patche do te tve vubec dostat :-/ každopádně bez patchl to není plynulé prakticky nikde. Jestli máš původní verzi hry, vypadá nastavení takto: jestli máš nějaký patch, vypadá takhle: mám nějaký patch... ale pořád jsem nezjistit jakej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spykeee Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 ahoj mam problem, kdyz nainstaluji hru a nasledne ji patchnu a az pak cracknu tak se mi otevre cerny okno a nasledne Error o nejakym WS10 nebo co to je? nevite co stim, stahl jsem si patch 1.07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.