adiZ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Čus. Zajímalo by mě, od kolika let mohu zasílat balíček na dobírku?! Díky moc, ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Čus. Zajímalo by mě, od kolika let mohu zasílat balíček na dobírku?!Díky moc, ;) Odesilat balicek na dobirku muzes uz v 5 letech ale vyzvednout si penize muzes jen pokud mas obcanku ..takze muzes odeslat ale napsat to treba na svoji matku a pak tam jit s matkou .(pri odesilani se te nikdo na nic nepta a nic nechce, kdyz si penize vyzvedavas musis se prokazat OP) takze 15 let . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 já myslím že to je jedno jelikož po mě občanku nechce když to posílám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Poslat můžeš od kolika chceš :D Sem šel jeden den posílat balíky , a tam šel malej klučina platit složenky :D platil tam něco kolem 8000kč,- :D věk sem odhadoval na 8let ... Ale vyzvedávat od 15 let (čili musíš mít občanku ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Když nemáš občanku, tak ti stačí Pass ;) EDIT:Vím to protože, byla dobírka na moje jméno (2 roky zpátky) a nebylo mi 15let (tudíž bez Občanského průkazu), tak mi paní u pokladny řekla, že mi stačí pass... EDIT2: Duxt píšu se s "F" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Vyzvedavat muzes od kolika chces.. :D Muzes totiz s pasem.. EDIT: Krystov byl rychlejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 a pokud nemáš pas, tak mužeš dokonce i s rodnym listem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 na vyzvednutí kč z dobírky stačí pas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 na vyzvednutí kč z dobírky stačí pas.. Tak to sem napište ještě 6x :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.