CHheVvy Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Hrál jsem dema, u Fight Night Round 4 jsem měl problém vůbec porazit druhého boxera s páčkama mi to moc nešlo a u UFC jsem neuměl žádádnou parádičku která by ho donutila letět k zemi. Potřeboval bych doporučit která se vám hraje lépe, výhody a blbosti ve hrách. Chci hrát sám ale někdy i zbít bratra :cheesygrin:. Díky za typy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 sice sem to hral na xboxu ale nevadi ja preferoval UFC (online sem prohral tak zapas z 20 :D) nekomu nevyhovuje ovladani ale mne to problem nedelalo ... urcite to je o zvyku :) proste pokud chces nekoho zmalit totalne tak UFC pokud mu chces jen udelat par monoklu tak FNR 4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Určitě FNR4 protože UFC mě vůbec ale vůbec nechytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Hrál sem obě hry a do teď hraju. A myslím si že zvol podle toho oco ti jde UFC není špatné ale jestli ti nejde jen o to že uvidíš že z protivníka cáká krev tak zvol FNR4 podle mne tahle hra o dost déle vydrží! Ale jak říkám mám rad obě dvě a ani jednu nemohu kritizovat. Co se týče UFC tak bude lepší pro hraní z bratrem protože to ovládání není tak těžké... Je to můj názor někdo semnou třeba nebude souhlasit. Tak přeju dobrou volbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Díky moc všem, LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.