Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

VGA do monitoru - problem se zvukem

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Přesně na to jsem se díval ... je to takhle : mám VGA kabel s červeným a bílým kabelem (na zvuk) v monitoru mám díru na bílej kabel ale ne na červenej ... ale to je pry jedno stačí bílej pro mono zvuk ... jenže ten bílej se mi tam nevejde kvůli těm plíškům na kraji ... nešly by do monitoru dát sluchátka (přes nějakou redukci) ?

• 0
Odesláno
romeno tak jsem zkusil sluchátka do monitoru a nejdou ... a má to stejný vstup 3.5 mm jack ...není to třeba vadnym monitorem nebo tak něco ?

EDIT : Tak jsem zkusil zapojit normal repro od monitoru do PC a jde v poho ... takže ted jen sehnat tu redukci ... thx

Prosim ta pekne, este raz ti to vysvetlim: kup si tu redukciu za 50 eurocentov "3,5 jackSamec - 2 x cinchSamice" a toto pripojis na monitor. Ked chces zvuk zo sluchadiel, tak si k tej redukcii kup este spojku "3,5 jackSamica - 3,5 jackSamica", vytiahni redukciu z monitora, tuto spojku cvakni na redukciu (jackSamec) a na druhu stranu spojky si daj sluchadla. Pochopil si? Uz viac "polopate" to neviem vysvetlit :cheesygrin:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu