KOSScz Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ahoj mám problém... mám hru prototype a má +- 8 GB jak to mam udělat aby se mi to vešlo na dvě 4.7 gb dvd... Jak mam rozpůlit tu hru PLS... za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 WinRAR, 7zip, Total Commander, HJSplit,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Jestli to chceš nainsalovat, tak přes virtuální mechaniku (deamon ...). A jestli uchovat, tak rozdělit na dva party přes winrar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Tady máš návod jak to rozdělit na 2x DvD (4,5Gb) http://www.warez.cz/dvd9-na-2xdvd5/prototype-razor1911/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 a jak se to dělá přes ten winRar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Označíš subory, klikneš pravým tlačítkem, dáš Přidat do archivu a pak zvolíš Rozdělit po a zadáš velikost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Aha. ok dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Ahoj mám problém... mám hru prototype a má +- 8 GB jak to mam udělat aby se mi to vešlo na dvě 4.7 gb dvd... Jak mam rozpůlit tu hru PLS... za radu..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.