Rychlahuba Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 hodne jsem se divil ze to rozjedu na hight 8x AA,16x to druhe,rozliseni 13xx*7xx ted nevim presne na 2gb ram HD 4730 a 2,8 (3,5) Ghz AMD X2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kampaj321 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Já se zasekl v kampani v jedné misi :D jak dete zimou a "zledovatí vám obrazovka" :D a nevím jak to udělat :D To je mise v Rusku-Tam musis utikat z domu do domu jinak zmrznes a hebnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Mám problém rozehrál jsem kampaň a když chci pohybovat obrazovkou tedy myší se chci rozhlédnou kolem můžu se podívat jen nahore a doprava a tak mi to nakonec i zůstane, postě se nemůžu podívat zpět dolů nevíte co s tím? E:Už jsem na to asi přišel, nezkopíroval jsem vše ze složky Crack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Cau,tak jsem si poridil konecne GTX260,procesor mam ctyčjadro,ale kdyz dam v nastaveni grafiky ve hre vse na minimum i na maximum,tak se me to porad malinko zatrhava hlavne kdyz tam projde mlha fakt to nechapu ovladace mam nejnovejsi,nevi nekdo cim by to mohlo byt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Super hra!!!!jediný co mi kazí požitek jsou furt problémy s grafikou,hlavně při výbuzích,ale trošku i normal.Nevíte co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Tak me to delaji ovladace,protoze jsem si stahnul starsi a je to o hodne lepsi.Nevite kde bych mohl stahnout nejake vyladenne ovladace od nvidie dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 No právě že ovladače na graf.sem si nainstaloval poslední nvidia 186.18 mám dojem a stejně nic,furt ta grafika ve hře blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Cau chci se zeptat,mam limitovanou edici a kdyz zadam VIP kod do redem code tak me to vzdy napise ze mam spatny kod zkousel jsem to s pomlckami i bez fakt uz nevim???!!!! Prosim poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.