Wind Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 zdravím potřebuju pomoct vsadil jsem se s kámošem o stovku že dám v tej dementni aplikaci na FB více kliků s myší než on. jenže ten mentos jich dal skoro 5000 nechápu jak to dal navíc mi to nefunguje s Enterm ze staci drzet enter. jediný co mi funguje je postraní tlačítko na myší,započítá se to jako 3kliky. chci se zeptat jestli nevíce o necem co by trteba nastavilo ze kdyz jednou kliknu ze mi to automaticky klikne treba 1000x? vim ze je to blbost ale musite mi pomoc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Najdi si nekde na netu auto clicker tj takovy jednoduchy exe ktery slouzi k nastaveni klikaci sekvence napriklad ke hrani RPG her jako Runescape a tam bude clicks per second nebo neco takovyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 mi pomohlo vzdycky drzet enter a mam na mysi tlacitko s dvoklikem tak jeste to :D ale nechapu jak jich mohl dat 5000 ja sem jich dal max 1400 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.