Wind Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 zdravím potřebuju pomoct vsadil jsem se s kámošem o stovku že dám v tej dementni aplikaci na FB více kliků s myší než on. jenže ten mentos jich dal skoro 5000 nechápu jak to dal navíc mi to nefunguje s Enterm ze staci drzet enter. jediný co mi funguje je postraní tlačítko na myší,započítá se to jako 3kliky. chci se zeptat jestli nevíce o necem co by trteba nastavilo ze kdyz jednou kliknu ze mi to automaticky klikne treba 1000x? vim ze je to blbost ale musite mi pomoc :D Citovat
grimmjow Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 Najdi si nekde na netu auto clicker tj takovy jednoduchy exe ktery slouzi k nastaveni klikaci sekvence napriklad ke hrani RPG her jako Runescape a tam bude clicks per second nebo neco takovyho Citovat
asterix13 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 mi pomohlo vzdycky drzet enter a mam na mysi tlacitko s dvoklikem tak jeste to :D ale nechapu jak jich mohl dat 5000 ja sem jich dal max 1400 :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.