Cartman182 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Zdravím Chci si koupit lepší grafickou kartu na svůj PC Základní deska je MSI P35 NEO2 http://www.svethardware.cz/art_doc-11B5A37513306823C125737B006B9AD5.html Poraďte mi Grafickou kartu do 3000,- ale aby byla 1GB už díky i s linky rovnou grafika Nvidia... Za každou radu Thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 No bral bych radši tu spolehliost (chci mít taky klid na duši:D ) , ale zase Atina pokud je výkonější tak nwm no :(Twiggy - Díky, pročtu si to hele ja mam taky ATI(HD 4650).....a problem s ni zadnej nebyl....me je sice celkem jedno jestli nVIDIE nebo ATI ale proste kdyz se koukam po novejch kartach tak jen na ATI pac mi prijdou lepsi pomerem cena/vykon nVIDIE sou dobry ale kazda druha prepsana trochu zmenena rok ta sama:copy: s jinym jmenem v tom aby se prase vyznalo....jinak jak radi twiggy ted jsou urcite lepsi ty HD 5*** a ta 5770 je hodne dobra za tu cenu...kdyby uz nVIDII tak aspon nejakou GTX...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Co tahle ?:D http://www.alza.cz/asus-en9800gt-di-1gd3-d140192.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 aha ja to ja bral taky pred rokem a pul u nich zbozi za 3,5k (v CZ ho nikde nemeli) ... tak sem to tam poslal .. a do tejdne sem to mel doma :) ale jak rikaj kluci asi bych se podival po ty 5770 ;) bude mit lepsi teploty,spotrebu :) ale vykon jak kde.. ber to tak ze oni maj jinou testovaci sestavu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Tak si to ujasníme :D Ati - lepší výkon, teplota, menší spotřeba, - ale problém s ovladačema jo ? :D nVidia - menší výkon, větší teplota, větší spotřeba, - ale lepší ovladače ?:D Takže pokud to dobře chápu, všicni by jste tu brali ATI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Tak ti ujasníme :D Ati - lepší výkon, teplota, menší spotřeba, - ale problém s ovladačema jo ? :D nVidia - menší výkon, větší teplota, větší spotřeba, - ale lepší ovladače ?:D Takže pokud to dobře chápu, všicni by jste tu brali ATI ? no ted urcite za ty 3000 tu 5770......no a to tvoje rozdeleni je jak u kterejch karet :) ale vetsinou to tak je pac nVIDIE maj 256bit sbernici takze potrebuje vic papat.....ale zase je taky hodne vykona....napr tak cca pred rokem a pul byla 9600GT fakt super karta...a i ta 9800GT co sis sem hodil je hodne dobra..a myslim ze ani nepotrebuje pridavny napajeni.......ale za ty penize bych si koupil tu 5770....a ja nevim kdo co ma jaky problemy s ovladacema :D ja zatim zadnej problem nemel (4650)a i kdyz je to uz malo tak se docela divim co to porad rozjede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Taky nemám u své 5850-ky problémy s Catama. Včera jsem četl na jednom fóru že ATI bude vydávat 1x měsíčně nové ovladače, takže to je dobře, no ale aby to dodrželi. Prostě vem tu 5770 a už nic nevybírej, protože nic lepšího do 3 000Kč nenajdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Ok tak mi na ni dej odkaz na tu Atinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Ok tak mi na ni dej odkaz na tu Atinu no tak tahle zrovna ma pridavny napajeni :D no jak chces je to na tobe :)..ale ja bych sel radsi do ty 5770.....pac je vykonejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Todle je ona jo teda ? Ta Radeonka ? http://www.alza.cz/asus-eah5770-cucore-2di-1gd5-d148561.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Stačí i tato : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72418 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 ale to je 512 , já chci 1GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 To hraješ na 30" LCD nebo co že chceš 1GB ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Ne na 82" TV :D proto chcu 1 GB --- 512MB mám teď :D (sice na notesu, ale to je jedno:D hccu prostě 1GB:D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Tak ta co jsi ji postnul je nejlevnější 1GB. Ale nevím proč příplácet 600Kč za 512MB, které ani nevyužiješ, resp. nepoznáš rozdíl, pokud nehraješ třeba na 2560x1600. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Já prostě nechci už 512, když už to budu kupovat chtěl bych už to 1GB (mám to i v prvním postu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Já prostě nechci už 512, když už to budu kupovat chtěl bych už to 1GB (mám to i v prvním postu) hele nic proti tobe ale tohle je presna ukazka reklamniho triku na ty co grafikam moc nerozumi a mysli si ze 1GB je lepsi jak 512Mb(je ale ne u takovych karet) to mas jako kdyz kuba741 si koupil HD4650 s 1GB pameti uplne blbost....ta karta 1GB nikdy nevyuzije....nebo jo vyuzije ale stejne se to na tak velkym rozliseni bude sekat takze 512Mb uplne staci:) takhle vyhodis 600 kc (cca)za nic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Zdravím
Chci si koupit lepší grafickou kartu na svůj PC
Základní deska je MSI P35 NEO2
Poraďte mi Grafickou kartu do 3000,- ale aby byla 1GB už díky i s linky rovnou grafika Nvidia...
Za každou radu Thanks
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
41 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.