Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

A MY ti máme poradit jak,když nevíme jaký máš specifikace???:roll:

může to bejt starej asus EEE 701 na kterym rozjedeš tak AOE 2,Diablo 2 a starý 2D gamesky,při troše štěstí i 3D DOOMA 2 nebo taky třeba asus N10J,s 5x lepším HW a zahraješ si v rámci možností i GTA IV...takže bych nejdřív napsal,co máš za notes a pak se ptal....i když vše najdeš na googlu a na YT :dozey:

Odesláno
Na tomhle netbooku toho asi moc nedáš. To GTA SA bude tak maximum co zvládne a ještě píšeš, že nic moc. Nevim proč chce každej hrát na netbooku takový hry, když k tomu to neni určený. Maximálně nějaká hra na odreagování nebo tak, ale jinak na hry moc ne.

No já cestuju docela často vlakem, notebook se mi tahat nechce, a tak jsem si pořidil tady toto... a stěma hrama na odreagování, ty právě hledám :-D

Odesláno

Lidi si většinou pořizujou netbooky kvůli ceně. Pokud by jsi chtěl něco malího a výkonnějšího, tak bys musel koukat třeba na subnotebooky, který jsou výkonem jinde než netbooky, ale zase je to dost drahý. Kámoš na netbooku třeba hraje Warcraft 3 a jede to v pohodě myslim, že na hraní na cestách to stačí a navíc to hraje plno lidí i normálně.

Odesláno
netbook na hraní to je ještě větší hovadina než notebook na hraní :roll: na hry sis měl kupit psp nds nebo iphone :roll:

Pochybuju o tom že si na PSP nebo NDS zahraješ hry jako Fallout ,Daggerfall, Morrowind , Baldurs Gate , Diablo , atd... těch her co rozjedeš na Netbooku je plno a na internetu jsou i fora co se tímhle zabývaj....

Odesláno
Pochybuju o tom že si na PSP nebo NDS zahraješ hry jako Fallout ,Daggerfall, Morrowind , Baldurs Gate , Diablo , atd... těch her co rozjedeš na Netbooku je plno a na internetu jsou i fora co se tímhle zabývaj....

fallou kdyby něco na psp je ... jinak třeba diablo 2 mi moc dobře nejede ani na eee 1000h ;) ... většina 3d nedokážou jet čistě ... navíc se to u her dost zahřívá já toho rozjel na netbooku dost takže vím ... zkoušel jsme věchno možný ale jediný který se dá hrát dobře na netbooku jsou 2d hry (red alert 2 , Tsun atd)

některé hry se neumí ani spustit když hra nepodporuje tu danou grafiku netbooku (např transport giant)

to už ale lepší to psp hraní :roll:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu