Maydlo Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Zdravím, chtěl jsem se zeptat zdali neznáte nějaké hry na netbooky? Hlavně aby se nanich beproblémově rozjeli :-) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Jestli už ten netbook máš tak se podívej zde: http://console-forum.net/showthread.php?t=55516 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Starší hry kolem roku 2004 ,už tu je tolik podobných topiců .. Funkčnost hry ověříš jak psal Negto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 A MY ti máme poradit jak,když nevíme jaký máš specifikace???:roll: může to bejt starej asus EEE 701 na kterym rozjedeš tak AOE 2,Diablo 2 a starý 2D gamesky,při troše štěstí i 3D DOOMA 2 nebo taky třeba asus N10J,s 5x lepším HW a zahraješ si v rámci možností i GTA IV...takže bych nejdřív napsal,co máš za notes a pak se ptal....i když vše najdeš na googlu a na YT :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 no hlavně 2D hry na 3D hry to není stavěné sice se mi povedlo toho rozjet dost na asus Eee 701 ale nic nemělo čistých 30fps no ani těch 25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maydlo Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Mno tak mám Acer Aspire One A150-Bb, zkoušel jsem zatím jen SA a rozjelo se to na nejmenší detaili, sice ne moc plynule ale dá se to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 http://www.youtube.com/results?search_query=Aspire+One+A150+games&search_type=&aq=f stačí hledat,že jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Na tomhle netbooku toho asi moc nedáš. To GTA SA bude tak maximum co zvládne a ještě píšeš, že nic moc. Nevim proč chce každej hrát na netbooku takový hry, když k tomu to neni určený. Maximálně nějaká hra na odreagování nebo tak, ale jinak na hry moc ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maydlo Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Na tomhle netbooku toho asi moc nedáš. To GTA SA bude tak maximum co zvládne a ještě píšeš, že nic moc. Nevim proč chce každej hrát na netbooku takový hry, když k tomu to neni určený. Maximálně nějaká hra na odreagování nebo tak, ale jinak na hry moc ne. No já cestuju docela často vlakem, notebook se mi tahat nechce, a tak jsem si pořidil tady toto... a stěma hrama na odreagování, ty právě hledám :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Lidi si většinou pořizujou netbooky kvůli ceně. Pokud by jsi chtěl něco malího a výkonnějšího, tak bys musel koukat třeba na subnotebooky, který jsou výkonem jinde než netbooky, ale zase je to dost drahý. Kámoš na netbooku třeba hraje Warcraft 3 a jede to v pohodě myslim, že na hraní na cestách to stačí a navíc to hraje plno lidí i normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 netbook na hraní to je ještě větší hovadina než notebook na hraní :roll: na hry sis měl kupit psp nds nebo iphone :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 STARCRAFT the clasic game and best strategy forever! doporucuju nej hra ktera kdy byla opravdu sem ji paril a parim furt mam ted pujceny komp od bratranka a to je hruza mam to jen na icq skype na hry mam konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spetsnaz Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 netbook na hraní to je ještě větší hovadina než notebook na hraní :roll: na hry sis měl kupit psp nds nebo iphone :roll: Pochybuju o tom že si na PSP nebo NDS zahraješ hry jako Fallout ,Daggerfall, Morrowind , Baldurs Gate , Diablo , atd... těch her co rozjedeš na Netbooku je plno a na internetu jsou i fora co se tímhle zabývaj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Pochybuju o tom že si na PSP nebo NDS zahraješ hry jako Fallout ,Daggerfall, Morrowind , Baldurs Gate , Diablo , atd... těch her co rozjedeš na Netbooku je plno a na internetu jsou i fora co se tímhle zabývaj.... fallou kdyby něco na psp je ... jinak třeba diablo 2 mi moc dobře nejede ani na eee 1000h ;) ... většina 3d nedokážou jet čistě ... navíc se to u her dost zahřívá já toho rozjel na netbooku dost takže vím ... zkoušel jsme věchno možný ale jediný který se dá hrát dobře na netbooku jsou 2d hry (red alert 2 , Tsun atd) některé hry se neumí ani spustit když hra nepodporuje tu danou grafiku netbooku (např transport giant) to už ale lepší to psp hraní :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.