Dakyn Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Zdravím, mám dotaz. Chci si koupit novou baterii do PSP (mám 2000) a chtěl bych si koupit baterii do PSP 1000 (pro větší výdž), pač mám PSP falshnuté, zajímalo by mě jestli to nebude nějak vadit že nebude v PSP Pandora baterie. Dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Tak za 1. PSP Fat má větší baterku (rozměry, sice půjde ale nenandáš kryt) 2. Pandora na to nemá vliv 3. Radši si kup lepší Baterku pro slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 ne z baterie nebude pandora xD ale nebude se ti tam vejit, myslim tim ze nezandas kryt, fungovat to bude normalne, ale je moc vcelka, takze ji tam nenarves edit: sry Zinglebee, jsem pomalejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Klidně si to kup, na aukru se dá koupit větší kryt na tyhle baterky a pro PSP Slim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dakyn Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 jj, o tom krytu vím, stím počítám :).. dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 no kdybys chtel, muzu ti prodat baterku od psp FAT a k tomu kryt pro psp slim pod ktery se ta baterka vejde. kdyztak pis soukromou zpravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dakyn
Zdravím, mám dotaz. Chci si koupit novou baterii do PSP (mám 2000) a chtěl bych si koupit baterii do PSP 1000 (pro větší výdž), pač mám PSP falshnuté, zajímalo by mě jestli to nebude nějak vadit že nebude v PSP Pandora baterie. Dík :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.