perrek Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 čus heleďte poradíte mi někdo co mám udělat proto abych si na LIVE pustil tu Sky TV???musím se někde regnout či co?Prosím o radu.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bista Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Myslim ze to tady u nas nefunguje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 čus heleďte poradíte mi někdo co mám udělat proto abych si na LIVE pustil tu Sky TV???musím se někde regnout či co?Prosím o radu.Díky cus, musis se regnout, ale v tom je ten zasadni hacek, jelikoz tahle sluzba je pro lidi z anglie a irska a pres ten jejich web te to nenecha regnout... nebo aspon me to nijak neslo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Žádný rozšířený služky Xbox Live v ČR nejdou... v ČR můžem bejt rádi, že se vůbec jde regnout na Xbox Live vzhledem k tomu, že oficiálně není v ČR podporován :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 ach jooo :cry: tak to lockni tekku prosím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perrek
čus heleďte poradíte mi někdo co mám udělat proto abych si na LIVE pustil tu Sky TV???musím se někde regnout či co?Prosím o radu.Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts