Duschan Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 AHoj, potřeboval bych poradit... při spouštění her přes usb loader hru pustím, ale už se nenačte, zůstene jen černá obrazovka a musí se wii restartovat... dřív sde tomu tak nedělo... Citovat
0 Duschan Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 Duschan napsal: AHoj, potřeboval bych poradit... při spouštění her přes usb loader hru pustím, ale už se nenačte, zůstene jen černá obrazovka a musí se wii restartovat... dřív sde tomu tak nedělo... Lidi, to mi nikdo neporadí? Citovat
0 Hexer Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 Nezmenil sis video nastaveni z PAL na NTSC atp? Citovat
0 f1gurk4 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 zapni si anti error 002 na yes v nastavení USB loaderu. Citovat
0 reptail Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 errorem to nebude.taky se mi to u jedne hry stava.tak mam podezreni jestli to nahodou neni ntsc. Citovat
0 rokna Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 NTSC nevadí, takové hry normálně hraju - USB je přece region free. Navíc píše, že to dřív nedělalo. Dělá to jen u nových her nebo i u těch, které šly spustit? Neodinstaloval sis omylem USB loader? nebo nějaké cios? Mně se to někdy stane, tak hru znovu na HDD natáhnu a většinou se to spraví. Nebo v nastavení hry změním 249 na 222. Jinak error 2 by měl být na Anti, ne na Yes. Citovat
Otázka
Duschan
AHoj, potřeboval bych poradit... při spouštění her přes usb loader hru pustím, ale už se nenačte, zůstene jen černá obrazovka a musí se wii restartovat... dřív sde tomu tak nedělo...
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.