Fonziii Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Cus...sem na konci disk 2 a mam bosse toho dedka co se premenil na toho velkyho robota....sundam mu pulku zivota a kdyz prijde jeho kouzlo Destrudo (nabije elektriku a vypali to na vsechny postavy) tak koncim....Lighing 1100Hp Hope-900Hp a Snow-1700Hp...nevim co dal,nejaka taktika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Trik je v tom, když začne nabíjet , zaútoč vším, co máš, dej mu co nejvíc DMG. Tím se Destrudo značně zeslabí, případně se dokonce vůbec nesešle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Záleží na konkrétní zbrani, nebo accesorku. Nejmenší maximální level je u acc. jako Doctor´s Code, pouze 2. Nejvyšší maximální level je u Tier 3 zbraní, level 100. Zbytek mezi tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Obchod "The Motherlode", cena 45.000 Gilů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 tak jsem ted dohral tuto hru. Parada...46 hodin hrani jsem se dobre bavil. Posledniho bosse jsem dal napoprve bez problemu s tymem Light., Vanille, Sazhem. Btw..mam dotaz...proc se mi az po dohrani hry otevrely dalsi levely crystalium u postav? Na co to je? Jen na dodelani achievementu? Nic vic? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Hra umožnuje pokračovat v nedodělaných vedlejších misích i po poražení bosse. Proč ale SE zvolil takový způsob, kdo ví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Já jsem ted po 30 hodinách na dvd 3, chapter 11, takovej obrovskej travnato-hornatej plac. Bojovej systém se mi ze začátku absolutně nelíbil a ted bych řekl, že je nejlepší z celé serie. Než mě to začlo opravdu bavit, to tvalo tak 20 hodin. Teď si budu jen tak bušit. Grafike je super, jediné, co mi chybí k dokonalosti je celkově již od začátku více volnosti a hlavně nějaký ty vesničky, města, víc přírody. Pak by to byla dokonalost. Ale i tak je to pecka. FF opět nezklamal, ale teda trvalo mu to trochu dýl, než jsem byl zvyknutý. Nemá někdo tip nazískán hodně CP bodů???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 U severního okraje planiny, kam stejně musíš příběhově, bojuje Behemot s "čímsi". Dostaneš na ně First Strike, a navíc mají polovinu HP, takže se dají zabít celkem rychle. Dostaneš za ně kolem 6k CP. Ale stejně, pokud si opravdu malou chvíli potrénuješ, nebudeš se vyhýbat soubojům, tak na konec hry dorazíš zároveň s namaxovanými rolemi, aspoň těmi hlavními. A ty vedlejší beztak nemá teď smysl maxovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonziii Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Dnes sem dohral tuto fantastickou hru s krasny pribehem(takovej pribeh jen tak v nejaky hre nenajdete) za 43h :D A chci se zeptat kdyz sem to otocil tak jestli se da hrat nejak dal?jestli se daj nejak dodelat ty vedlejsi mise apod. nebo sem koukal do dashboardu a tam sou secret body u ty hry,udelat comander lvl u kazde postavy apod.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Ja jsem nepochopil ten pribeh. Tam je porad Fal'cie L'cie atd a vubec nwm kdo je nebo co je dobry :D. Je to nekde strucne napsany??? nembo muze mi nekdo vysvetlit co to je?? ani nwm co je cocoon atd..... :-) No takže Fal'cie jsou stroje,které mají nadlvádu na Cocoonem,Fal'cie si vybírají l'cie.l'cie musí splnit svůj FOCUS (cíl) a když nesplní zmnění se v Cei'th(takový nehezcí zombíci :D) a když splní zmnění se v krystal.A jesli jsem to správně pochopil tak vlastně proti sobě vede válku Fal'cie a svět PULSE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonziii Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Ja to mam taky dohrany,ale jak se dostanu z5 treba do grand pulse kde mam nedodelany mise?pac nez sem vstoupil primo k orphanovi tak sem porad bojoval a chodil v takym cervenym virtualni tunnelu a tak byli nejaky ritiri co litali a porad neco oteviral,a otevreli 2brany:prave ten grand pulse a to druhy si tedka nevzpominam...to se mam jako vratit upe nazacatek 13kapitoly?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 A jesli jsem to správně pochopil tak vlastně proti sobě vede válku Fal'cie a svět PULSE. Ne ta docela. Válku, proti sobě vede Pulse a Cocoon. Obě dvě skupiny mají vlastní Fal´Cie. Ja to mam taky dohrany,ale jak se dostanu z5 treba do grand pulse kde mam nedodelany mise?pac nez sem vstoupil primo k orphanovi tak sem porad bojoval a chodil v takym cervenym virtualni tunnelu a tak byli nejaky ritiri co litali a porad neco oteviral,a otevreli 2brany:prave ten grand pulse a to druhy si tedka nevzpominam...to se mam jako vratit upe nazacatek 13kapitoly?:D Když nahraješ pozici po dohrání, budeš u posledního savu před finálním bossem. Ale na místě, odkud jsi přišel je portál na začátek třetí kapitoly. Tam teď jsou už portály tři. Ten, který vede k tomu bossovi, další na Gran Pulse a poslední na Eden (kapitola 12). A kdyz se nekdo promeni v ten krystal, vrati se nekdy zpet? (jako do puvodni podoby???) Ano, to se ve hře jasně říká, i je to vidět. Ale víc už je spoiler. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Jen bych se chtěl zeptat naco my je vlastně ten synegrist ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Boostovací kouzla pro partu. Haste (rychlejší ATB) je IMO nejlepší kouzlo ve hře, další užitečná jsou bezesporu Brave, Faith (+30% ATK, MATK), Protect, Shell (snížení fyzického, respektive magického zranění), elementarní ochrany, elementární útoky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 No, to je tam trochu nejasné. To, co jsem napsal, je spíš to, co si postavy, aspoň určitou dobu myslí, nechci tu moc prozrazovat příběh. I když, zde musím říct, že se konec moc tvůrcům nepovedl, celé je to takové divné. Mě to osobně spíš přijde jako komplot všech Fal´Cie. Skupinu, kromě Fang a Vanille, si označila Anima. Ty dvě nevíme, ale je možné, že také ona. Anima je samozřejmě Pulse Fal´Cie. Ale celou skupinou manipuluje Barthendalus, což je zase Cocoon Fal´Cie. IMO je to takové zmatené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Kdo už je v téhle fázi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Na mapě? To je Gran Pulse, kapitola 11 a postgame. Už jsem hru dohrál. Postavy? Ten už má full, tam ještě nejsem, teď lovim Trapáky a peníze na upgrady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonziii Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 chci se zeptat na 1.co sou v gran pulse ty choocoba kdyz nejdou chytit nebo abych na nich jezdil 2.kdyz uz mam hotovou hru a ted v gran pulse na ty velky plosine chodi v zadu takovej obrovskej magor(jakoby mel kousky lavy na sobe) tak k tomu se da nejak dostat,porazit,je to nejaka mise?diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 1. Dá se na nich vozit. Splň misi 14, pak to půjde. 2. To je Titan, jeden z Fal´Cie. Bojovat s ním nebudeš, ale trochu (málo) si pokecáte. Dostaneš se k němu pouze s pomocí Chocoba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Neví někdo, jestli má hra nějaký ultimátní zbraně nebo nějaký amulety, atd??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Každá postava má Tier 3 zbraně, které se dají považovat za ultimátní. Každá taková zbraň +1 ATB a vlastnost zbraně, ze které je upgradována. Accessory, no, to záleží na tom, co si pod tím představuješ... ale Genji Glove se skvělá věcička pro každé příležitosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Kurnik Nanaki se vyzná :D nespolupracoval si náhodou se SE ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 MinaTom: Lionheartz najdeš buď v Edenu (Ch. 12), nebo se dá koupit v obchodě Plautus´s Workshop. Tier 3 (a stejně tak Tier 2) zbraně se dají vyrobit pouze upgradem z obyčejných zbraní. Vezmeš Tier 1 zbraň, upgradneš jí na * status, přeměníš pomocí příslušného minerálu v případě Lionheartu je to Scarletite) na Tier zbraň, tu opět ugradneš na * status a přeměníš pomocí Trapezohedronu na Tier 3 zbraň. drsnak4: ne, ale mám rád FF a RPG vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Ještě přijde na řadu velkej kaktus (vážně velkej). To je jeden z Cie´th stone questů. Ale to si nech na post game, ten by tě pěkně namasíroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Vyvolej mapu a zmáčkni křížek. Tak dostaneš seznam všech misí. Pak znáčkni šipku vpravo, dostaneš další info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.