Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Final Fantasy XIII

Dunky

Recommended Posts

Cus...sem na konci disk 2 a mam bosse toho dedka co se premenil na toho velkyho robota....sundam mu pulku zivota a kdyz prijde jeho kouzlo Destrudo (nabije elektriku a vypali to na vsechny postavy) tak koncim....Lighing 1100Hp Hope-900Hp a Snow-1700Hp...nevim co dal,nejaka taktika?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak jsem ted dohral tuto hru. Parada...46 hodin hrani jsem se dobre bavil. Posledniho bosse jsem dal napoprve bez problemu s tymem Light., Vanille, Sazhem. Btw..mam dotaz...proc se mi az po dohrani hry otevrely dalsi levely crystalium u postav? Na co to je? Jen na dodelani achievementu? Nic vic? Diky

Odkaz ke komentáři

Guest Maikl.kom

Já jsem ted po 30 hodinách na dvd 3, chapter 11, takovej obrovskej travnato-hornatej plac. Bojovej systém se mi ze začátku absolutně nelíbil a ted bych řekl, že je nejlepší z celé serie. Než mě to začlo opravdu bavit, to tvalo tak 20 hodin. Teď si budu jen tak bušit. Grafike je super, jediné, co mi chybí k dokonalosti je celkově již od začátku více volnosti a hlavně nějaký ty vesničky, města, víc přírody. Pak by to byla dokonalost. Ale i tak je to pecka. FF opět nezklamal, ale teda trvalo mu to trochu dýl, než jsem byl zvyknutý. Nemá někdo tip nazískán hodně CP bodů????

Odkaz ke komentáři

U severního okraje planiny, kam stejně musíš příběhově, bojuje Behemot s "čímsi". Dostaneš na ně First Strike, a navíc mají polovinu HP, takže se dají zabít celkem rychle. Dostaneš za ně kolem 6k CP.

Ale stejně, pokud si opravdu malou chvíli potrénuješ, nebudeš se vyhýbat soubojům, tak na konec hry dorazíš zároveň s namaxovanými rolemi, aspoň těmi hlavními. A ty vedlejší beztak nemá teď smysl maxovat.

Odkaz ke komentáři

Dnes sem dohral tuto fantastickou hru s krasny pribehem(takovej pribeh jen tak v nejaky hre nenajdete) za 43h :D A chci se zeptat kdyz sem to otocil tak jestli se da hrat nejak dal?jestli se daj nejak dodelat ty vedlejsi mise apod. nebo sem koukal do dashboardu a tam sou secret body u ty hry,udelat comander lvl u kazde postavy apod.Diky

Odkaz ke komentáři

Ja jsem nepochopil ten pribeh. Tam je porad Fal'cie L'cie atd a vubec nwm kdo je nebo co je dobry :D. Je to nekde strucne napsany??? nembo muze mi nekdo vysvetlit co to je?? ani nwm co je cocoon atd..... :-)

No takže Fal'cie jsou stroje,které mají nadlvádu na Cocoonem,Fal'cie si vybírají l'cie.l'cie musí splnit svůj FOCUS (cíl) a když nesplní zmnění se v Cei'th(takový nehezcí zombíci :D) a když splní zmnění se v krystal.A jesli jsem to správně pochopil tak vlastně proti sobě vede válku Fal'cie a svět PULSE.

Odkaz ke komentáři

Ja to mam taky dohrany,ale jak se dostanu z5 treba do grand pulse kde mam nedodelany mise?pac nez sem vstoupil primo k orphanovi tak sem porad bojoval a chodil v takym cervenym virtualni tunnelu a tak byli nejaky ritiri co litali a porad neco oteviral,a otevreli 2brany:prave ten grand pulse a to druhy si tedka nevzpominam...to se mam jako vratit upe nazacatek 13kapitoly?:D

Odkaz ke komentáři

A jesli jsem to správně pochopil tak vlastně proti sobě vede válku Fal'cie a svět PULSE.

Ne ta docela. Válku, proti sobě vede Pulse a Cocoon. Obě dvě skupiny mají vlastní Fal´Cie.

Ja to mam taky dohrany,ale jak se dostanu z5 treba do grand pulse kde mam nedodelany mise?pac nez sem vstoupil primo k orphanovi tak sem porad bojoval a chodil v takym cervenym virtualni tunnelu a tak byli nejaky ritiri co litali a porad neco oteviral,a otevreli 2brany:prave ten grand pulse a to druhy si tedka nevzpominam...to se mam jako vratit upe nazacatek 13kapitoly?:D

Když nahraješ pozici po dohrání, budeš u posledního savu před finálním bossem. Ale na místě, odkud jsi přišel je portál na začátek třetí kapitoly. Tam teď jsou už portály tři. Ten, který vede k tomu bossovi, další na Gran Pulse a poslední na Eden (kapitola 12).

A kdyz se nekdo promeni v ten krystal, vrati se nekdy zpet? (jako do puvodni podoby???)

Ano, to se ve hře jasně říká, i je to vidět. Ale víc už je spoiler.

Odkaz ke komentáři

No, to je tam trochu nejasné. To, co jsem napsal, je spíš to, co si postavy, aspoň určitou dobu myslí, nechci tu moc prozrazovat příběh. I když, zde musím říct, že se konec moc tvůrcům nepovedl, celé je to takové divné.

Mě to osobně spíš přijde jako komplot všech Fal´Cie. Skupinu, kromě Fang a Vanille, si označila Anima. Ty dvě nevíme, ale je možné, že také ona. Anima je samozřejmě Pulse Fal´Cie. Ale celou skupinou manipuluje Barthendalus, což je zase Cocoon Fal´Cie. IMO je to takové zmatené.

Odkaz ke komentáři

chci se zeptat na 1.co sou v gran pulse ty choocoba kdyz nejdou chytit nebo abych na nich jezdil

2.kdyz uz mam hotovou hru a ted v gran pulse na ty velky plosine chodi v zadu takovej obrovskej magor(jakoby mel kousky lavy na sobe) tak k tomu se da nejak dostat,porazit,je to nejaka mise?diky moc

Odkaz ke komentáři

Každá postava má Tier 3 zbraně, které se dají považovat za ultimátní. Každá taková zbraň +1 ATB a vlastnost zbraně, ze které je upgradována. Accessory, no, to záleží na tom, co si pod tím představuješ... ale Genji Glove se skvělá věcička pro každé příležitosti.

Odkaz ke komentáři

MinaTom: Lionheartz najdeš buď v Edenu (Ch. 12), nebo se dá koupit v obchodě Plautus´s Workshop. Tier 3 (a stejně tak Tier 2) zbraně se dají vyrobit pouze upgradem z obyčejných zbraní. Vezmeš Tier 1 zbraň, upgradneš jí na * status, přeměníš pomocí příslušného minerálu v případě Lionheartu je to Scarletite) na Tier zbraň, tu opět ugradneš na * status a přeměníš pomocí Trapezohedronu na Tier 3 zbraň.

drsnak4: ne, ale mám rád FF a RPG vůbec.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu