Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak nakupovat na UK Store?

H0W3N

Otázka

Chci se zeptat, fungují Vám české kreditky na UK store? chtěl jsem si tam koupit to DLC do U2 a prostě to píše vždy nějaký problém... ti co mi to měli koupit tam zkoušeli jak MasterCard, tak Visa a obě bezúspěšně...

bylo to na vytvořenném subaccountu, musí se např. shodovat jméno, které se zadává do Billing Information s tím co se zadává při registraci?

existuje vůbec nějaká možnost, jak něco koupit z UK Store?

vím o těch PSN kartách, ale ty mají zbytečně velkou hodnotu

prosím poraďte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nakupoval jsem jak na US, tak i na UK store, s Visou i MasterCard a nikdy jsem neměl problém. Máš kartu aktivovanou pro int. a zahraniční platby?

Jméno a adresa v billing information se musí shodovat pouze s jménem a adresou majitele karty, na PSN účtu můžeš mít cokoliv jinýho

Odkaz ke komentáři

• 0

já jsem tohle řešil pro nákupy u US store, mám visu a platil jsem s ní všude po světě, jen do US účtu jsem jí nemohl dostat. U KB mi pak vystavili "virtuální platební kartu" a s tou můžu platit kdekoliv.

Virtuální platební karta je v podstatě papír, na kterém je číslo karty, platnost, a myslím CV kod.

S touhle kartou jsem zaplatil zatím všude

Odkaz ke komentáři

• 0

jenze ja mam el stupido cechisze sporitelna tam nevim jestli tadle moznost pujde a stejne nevim proc zarizovat tolik blbosti kvuli jedne platby ma to fungovat i z te jedne karty kdyz tam je vse aktivni

primator3: myslim ze kdybych nemel embosovanou kartu tak bych si v US ani neskrt

Odkaz ke komentáři

• 0
já jsem měl stejný problém jako gulfstrem, karta mi někde šla a někde zase ne.Vyřešil jsem to tak že jsem si zažádal o kartu spec. pro internetové platby, vlastně pouze pro tyto platby, je papírová bez mag. proužku, no a od té doby žádný problém

a u jaký to máš banky? nebo tuhle službu poskytují všechny banky?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu