Kyle Reese Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 ahoj potrebuju nutne tuhle kartu,pokud mozno co nejrychleji urcite se domluvime,chtel sem si ji objednat pres net ale to sou podle skusenosti podvodnici -playstation 17 nebo nejak tak. kdo mi pomuze???cena nehraje roli diky!! stale plati,nabidnete rchla koupe!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Nic si neobjednávej kup si prázdnou a udělej si FMCB sám :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 takze si objednam prazdnou memory card,a co dale??budu muset memory nekam pripichnout asi ne???ale nevim jak bychto s mym pc nahral,sry s ps2 su laik, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Klikni na můj podpis je tam návod. PC potřebuješ jen aby jsi nahrál pár složek na flashku a četl ten návod :D. (hlavně potřebuješ někoho s Swap magic nebo s CHIPNUTÝM PS2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ Katon7021 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Jak mám nainstalovat Free McBoot když nemám Swap Magic ani čip? :cry: :cry: :cry: :cry: PLS: Je to urgentní!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Jak mám nainstalovat Free McBoot když nemám Swap Magic ani čip? :cry: :cry: :cry: :cry:PLS: Je to urgentní!!! Bez Swap Magicu to nepůjde, na netu jsem četl že si stači vypalit Swap na CD a potom strcit do PS2ky originalni CD z PS1ky, a pri nacitani ty CDcka neak prohodit...ale asi to nefunguje...Takze bud nekoho sehnat kdo ti ten FreeMcBoot uděla a nebo si někde půjčit swap magic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ Katon7021 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 nejdeto nějak jinak? V mém okolí nikdo nemá Swap Magic ani čip!! :cry::cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Bez Swap Magicu to nepůjde, na netu jsem četl že si stači vypalit Swap na CD a potom strcit do PS2ky originalni CD z PS1ky, a pri nacitani ty CDcka neak prohodit...ale asi to nefunguje...Takze bud nekoho sehnat kdo ti ten FreeMcBoot uděla a nebo si někde půjčit swap magic. jde to, ale musis ps2 rozebrat a pak by se to dalo, ale musis mit nespis stesti jinak si nech od nekoho fmcb nahrat, par lidi z fora to dela, vcetne me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ Katon7021 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 jde to, ale musis ps2 rozebrat a pak by se to dalo, ale musis mit nespis stesti jinak si nech od nekoho fmcb nahrat, par lidi z fora to dela, vcetne me PLS nahrál bys mi jí!! už sem skusil hrozně jinejh spůsobů a nic!! 10 CD sem zničil!! Kde vlastně bydlíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 mas pm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ Katon7021 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 CO je PM (SEM NOVAČEK VE SRATKÁCH) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 xDD proste soukroma zprava mas to nahore vpravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ Katon7021 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Jaká je ta adresa!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.