Vojtushak Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Ahoj, chtěl bych se vás zeptat v brzké době se mi bude kupovat psp a já chci vědět, který??? Říkám si že když už ho budu mít tak ho chci pořádný se kterým bych byl spokojen ne. xD:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 tak v prvni rade zalezi jestli hodlas hry do PSP stahovat nebo kupovat UMD disky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 6y4ever Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Já osobně bych šel do GO a sdílel účet s dalšíma lidma na PSN, a nebo koupit starší PSP s flashem - ale to spíš už jen v bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtushak Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 tak jo moc díky asi to vypadá že je psp go fakt lepší xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NewX4 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 tak jo moc díky asi to vypadá že je psp go fakt lepší xDD PSP go ? ... nikdy ! ... sežeň si raděj flashle PSP ... a stahuj si hry .... zadáča:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 PSP go ? ... nikdy ! ...sežeň si raděj flashle PSP ... a stahuj si hry .... zadáča:roll: No aspon do toho prumyslu neco vrati kdyz uz si tolik bere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Záleží jestli chceš hrát stažený hry nebo ti stačí kupovat origa. Jestli chceš stahovat tak musíš koupit 3000 z bazaru protože se nový vyrábí už s vyšším FW jak 5.03 a tam ISO hry pařit nejde a na Gočku už vůbec nejdou. Pokuď chceš teda jenom nový tak jdu do 3000 modelu, sice nemá třeba těch integrovaných 16 GB paměti a BT jako Go, ale zase má UMD mechaniku a o trochu větší displej a to si myslim že je lepší. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Z toho průmyslu si nic nebere, už to že si koupí PSP velkým způsobem do něj investuje, takže to je nesmysl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kartoon Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 zajímalo by mě jestli někdo z těch co tak nedoporučují PSP GO ho někdy měli... pro mě nejlepší PSP co vyšlo a že nejde iso no bože, nová hra na stojí na PS store nějakych 800 a to klidně jednou za čas co vyjde dobrá hra obětuju. PSP totiž používám jen na dlouhy cesty nebo když je fakt nuda ve škole a na to nepotřebuju každej den 8 nových her ktery se stejně nedaj hrát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Hele já mám slimáka a zkoušel sem hrát na GO assassina a hrálo se mi na tom tak blbě oproti slimákovi - např. nemohl jsem za běhu přeměnit zbraň, na slimákovi sem dokázal palcem ovládat analog a ukazováčkem mačkat šipky - takovýto "manévr" na GO prostě neuděláš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Kup si bazarový PSP 1004 / 2004 .. Nad PSP Go jsem taky přemýšlel, ale pak mi došlo, k čemu.. hry jsou stejné a platit za ně? Pchéé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 6y4ever Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Vondy, to je jen o zvyku... Vojtushak: je to jenom na tobě co ti vyhovuje víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 já bych ti doporučil plně flashlé psp 2004. psp GO jsem měl v ruce i jsem na něm hrál a řekl bych že moje 2004 je vohodně lepší. Když budeš mít to psp GO a zaplatíš si blbou hru která tě nebude bavit tak budeš akorát nas***** že to byly vyhozený prachy a to se ti u psp s flasem nestane protože si stáhneš blbou hru a řekneš si no co stáhnem jinou a neřešíš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Záleží jestli chceš hrát stažený hry nebo ti stačí kupovat origa. Jestli chceš stahovat tak musíš koupit 3000 z bazaru protože se nový vyrábí už s vyšším FW jak 5.03 a tam ISO hry pařit nejde a na Gočku už vůbec nejdou. Pokuď chceš teda jenom nový tak jdu do 3000 modelu, sice nemá třeba těch integrovaných 16 GB paměti a BT jako Go, ale zase má UMD mechaniku a o trochu větší displej a to si myslim že je lepší. :) jo Go má sice menší display,ale zase ho má lepší že už má vychytaný to že můžeš hrát na světle.Ale nevim myslim si to neměl sem ho v ruce.S psp řady 2000 pudeš v létě ven,sedneš na lavičku a nic tam nevidíš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 jo Go má sice menší display,ale zase ho má lepší že už má vychytaný to že můžeš hrát na světle.Ale nevim myslim si to neměl sem ho v ruce.S psp řady 2000 pudeš v létě ven,sedneš na lavičku a nic tam nevidíš! GO má naopak větší display:cheesygrin: a v tom ovládání mi to přijde taky horší než dosavadní PSP:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mates1500 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 GO má naopak větší display:cheesygrin: a v tom ovládání mi to přijde taky horší než dosavadní PSP:) Sony PSP-2000 Slim&LiteDisplej: 4,3" (16:9), plne transparentný typ, TFT Sony PSPgo, pearl whiteDisplej: 3,8" (16:9) LCD, 480 x 272 px, 16,7M farieb Ne,to bych opravdu nerekl.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Poučme se ze svých chyb, ja byl v domnění že je větší, máš pravdu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 psp GO: Displej: Úhlopříčka: 3,8" (16:9) Plně transparentní typ Rozlišení: 480 x 272 pixelů Počet barev: 16 770 000 barev např psp 3000:Displej: Úhlopříčka: 4,3" (16:9) Plně transparentní typ Rozlišení: 480 x 272 pixelů Počet barev: 16 770 000 barev opravdu mě chceš ještě o něčem přesvědčovat? edit:sakra byl sem pomalej :--D edit2:pro příště když nic nevíš tak raději nic nepiš :--) nic nezkazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Jo jsi pomalejší:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 podle mě by sis měl koupit flashlý PSP stahovat každou hru kterou si cheš zapařit,PSP GO má asi lepší display ale zase hry se jen stáhnou přes store a když nemáš např. peníze a vyjde nová hra tak to docela naštve.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NewX4 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 podle mě by sis měl koupit flashlý PSP stahovat každou hru kterou si cheš zapařit,PSP GO má asi lepší display ale zase hry se jen stáhnou přes store a když nemáš např. peníze a vyjde nová hra tak to docela naštve.. Přesně ... na PSP go se mi líbí jen BT a paměť ... jinak vzhledově se mi vůbec nelíbí ... xD ale je jen na tobě jaké si vemeš .. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rakvicI Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 kup si psp 3004 i ted s 6.35 sem hral iso/cso hry staci tu jen hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roje Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 omg koukni se na datum xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 :pspgamer::pspgamer:xD :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vojtushak
Ahoj,
chtěl bych se vás zeptat v brzké době se mi bude kupovat psp a já chci vědět, který???
Říkám si že když už ho budu mít tak ho chci pořádný se kterým bych byl spokojen ne. xD:wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.