ripecek Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 čaute...koukněte zde www.greengamer.ic.cz web neni eště hotový ale je tam spustu věci tka pls regněte se ...a ejte hlas v anketě uděláte mi velkou radost a řekněte mi co ybch tm měl eště dát www.greengamer.ic.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Nejlepe celou grafiku + hosting. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 a jak jako hosting? co pro to mám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Vzhled není špatný, ale nechápu, když je to stránka o hrách, proč je hned v úvodu video z parkouru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Koupit normalni domenu (stoji asi 200Kč ročně) + zajistit někde hosting (cenu nevím). Pokuď to myslís vážně, tak free hosting u ic.cz není nej. volba... maximalne pro zacatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 já ho chic takle jen mi poradte co bych tma měl dat... ttřeba ceny her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Sám musíš vědět, co na web dát, na co má být zaměřený a co tě bude bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 ok tak se tam prosim regněte ...pls kdyby nikdo chtěl dám adminem ať přidává novinky prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Takže další, co chce radu, ale stejně si z ní nic nevezme :roll:. (Chytrému napověz - na blbeho se vyser) last) btw. neni toto nahodou reklama pro tvuj web? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 ne je nchci aby se rozjel a to reklama neni... a eště sem se chtěl zeptat řes co se dělj ty avatary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Takže další, co chce radu, ale stejně si z ní nic nevezme :roll:. (Chytrému napověz - na blbeho se vyser) last) btw. neni toto nahodou reklama pro tvuj web? Co tě nemá? Jasně, že jo :D Hej, to příšloví se mi líbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 please regněte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 K čemu, stejnak tam nic neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 tak mi řekni co by si tam chtěl a když se tam regneš máš ta mvíc věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Pokuď ti to nedoslo, tak si tu delas reklamu na svuj web (ano, je to reklama xD), což je proti pravidlum (pokud vím) a regovat se na stranku, ktera za par mesicu upadne, protoze to autora prestane bavit je tez nesmysl. Take ti tam chyby soubor (/images/php-fusion-logo.png) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 j to sme hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 hele porad pls já dám administrační sekci obrázky a dám nahrát obrázek... a ten obráek co nahrávám se jmenuje php-fusion-logo.png a nahraju totam... a ono se mi to nenahraje co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Jen taková menší rada. Základem každého webmastera je znalost češtiny. Pokud nenapíšeš větu bez chyby na poprvé, přečti si to alespoň po sobě! Zabere to tolik času? Potom budeš mít větší šanci uspět. Mě by nebavilo číst třeba nějakou recenzi a nad každym druhym slovem přemejšlet, jestli je to rohlík nebo houska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 tak to bylo suchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 2x hodiny na webu... asi v dněšni době in. A to logo? Hrůza, lepsi to bylo bez něj. edit: Little = malý... né malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 2x hodiny na webu... asi v dněšni době in. A to logo? Hrůza, lepsi to bylo bez něj.edit: Little = malý... né malo. To jo, gráfko vyfocený ze sešitu mobile.. logo pro herní web :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 3K^;833643']Jen taková menší rada. Základem každého webmastera je znalost češtiny. Pokud nenapíšeš větu bez chyby na poprvé' date=' přečti si to alespoň po sobě! Zabere to tolik času? Potom budeš mít větší šanci uspět. Mě by nebavilo číst třeba nějakou recenzi a nad každym druhym slovem přemejšlet, jestli je to rohlík nebo houska.[/quote']LOOOOOL krek má pravdu prej rohlík nebo houska LOOOOL z toho nemůžu jinak tohle fakt nemá tvl little prej málo nj proto weby radši nedělám stejne se nato pak vyse*e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 dík za podporu hoši:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 něčím se začít musí ... navíc nemá smysl hned jít na placený webhosting když nemáš více lidí ... tema který vydrží a má smysl a celkově to není promyšlený :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.