kdyr Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 nazdar tak už nemám co pařit tak scháním nějaké hry kde se za expy a nebo prachy kupují/ odemikají nové věci. pokud o nějaké víte tak napište ať je to hra jakéhokoliv žánru předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 zkus patapony, GoW, Dantes Inferno, MHF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Asphalt 2: Urban GT Need for Speed: Carbon Own The City Need for Speed: Most Wanted 5-1-0 Need for Speed: ProStreet Need for Speed: Shift Need for Speed: Undercover Need for Speed: Undergound Rivals Flat out Head on Miaimi Vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 thx oboum ale tohle všechno jsem hrál nebo dohrál něco jiného vás nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 je toho mrte :( Little big planet 50 cent bullet prof Army of Two Buzz:světový kvíz Gun Showdown The sims 2,castway The simpsons game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 já vim že je toho hodně ale tohle všechno jsem hrál/ dohrál a už mě to moc nebaví no kdyby vás ještě neco napadlo tak napište pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Já uz nevím ty uz si vsecko dohral :( :) hele má save na little big planet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Pimp My Ride Tony Hawks Juiced 2 WWE SmackDown vs Raw Motor Storm Def Jam Fight for NY ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Zkus MHF... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Zkus MHF... To už jsem psal.:arrowu1: A co takhle transport tycoon deluxe a nebo bych zkusil psx hry, protože jak je vidět, dostal ses do slepé uličky jako já - též nevím co mám zahrát :psp::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.